Προς το περιεχόμενο

Evolve

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιξα και μια τέρας, πήγα stage 3, οι άλλοι ήταν 3 παίχτες και δεν συνεργάζονταν, οπότε τους έφαγα.

Έπρεπε να το stream-άρω, αλλά βαριόμουν... Τέσπα, το έβγαλα γιατί γενικά δεν με ψήνει. :/

Γινομαι τερας την πρωτη φορα. Σε 3 λεπτα με ειχαν σκοτωσει. Με τους ιδιους αντιπαλους την δευτερη φορα με σκοτωνουν στα 8 λεπτα. Την τριτη φορα ολα ειναι πιο ευκολα, γινομαι level 3 με σχεδον το 50% της ζωης μου και παω για το core που πρεπει να σπασουμε. Ο χαμος. 4 ατομα εριχναν οτι ειχαν και προλαβαν να με σκοτωσουν ενω ηθελε αλλο λιγο για να κερδισω...

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα δειξει

Θυμιζει Titanfall η φαση που σε αρκετο κοσμο αρεσε η beta κ τωρα δεν παιζει κανεις κ κανει 7 ευρω στο Amazon

• Moderators
Δημοσ.

Γινομαι τερας την πρωτη φορα. Σε 3 λεπτα με ειχαν σκοτωσει. Με τους ιδιους αντιπαλους την δευτερη φορα με σκοτωνουν στα 8 λεπτα. Την τριτη φορα ολα ειναι πιο ευκολα, γινομαι level 3 με σχεδον το 50% της ζωης μου και παω για το core που πρεπει να σπασουμε. Ο χαμος. 4 ατομα εριχναν οτι ειχαν και προλαβαν να με σκοτωσουν ενω ηθελε αλλο λιγο για να κερδισω...

Πρώτα φάε αυτούς και μετά πήγαινε για το core. :)

Δημοσ.

κοντευω lvl4,επαιξα medic  assault και λιγο goliath, αρκετες ομοιοτητες με το L4D1 και ας μην του φαινεται εκ πρωτης οψεως !   MOTY 2015 για μενα ( multiplayer of the year :P ) στο χερι τους ειναι να μην τα θαλασσωσουν με το gameplay balance  και το porting της PC εκδοσης. 

Δημοσ.

Με το που μπήκα για πρώτη φορα μου έδωσε Goliath, δεν πείρε παραπάνω από 10 λεπτά για να ψοφήσουν οι hunters, και την δεύτερη φορα ακόμα λιγότερο απλά περίμενα να κάνουν respawn να τους ξανάδείρω καθώς περίμενα έξω ακριβώς από το relay που το είχα αφήσει μια μπάτσα :P fun but απίστευτα easy και τα παιδιά ήταν όλοι πάνω από level 7. Σαν hunter έπαιξα δυο φορες και βαρέθηκα. Με την καμια δεν το αγοράζω γιατί διάρκεια μιας βδομάδας το πολύ έχει. Τα fps παίζουν συνεχεια από 35-60 και πολύ stuttering. Το game είναι unbalanced και boring, επίσης ένα πολύς σημαντικός λόγος που αποφεύγω το online το τελευταίο καιρό είναι ότι κάθε τρεις και λίγο update και να αλλάζουν όλα τα values...had enough.

Δημοσ.

Easy δεν ειναι για κανενα λογο παντως

Ο καλυτερος Goliath να εισαι κ να παιζεις με μετριους hunter , δεν θα κερδισεις lvl 1 χωρις armor

Τωρα αν ο αλλος δεν ξερει τι κανει κ ειναι απλα σε ενα pug με 0 communication , ναι ενταξει .

Ετσι οπως ειναι δομημενο το παιχνιδι , για να το παιξει καποιος πρεπει να εισαι σε premade team

Μια χαρα balanced ειναι imo , ισως εκτος απο το Kraken που δεν εχει μειονεκτηματα για το πολυ damage που κανει

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μίλησα συγκεκριμένα dude...και ναι με το που μπήκα πρώτη φορα αυτό έγινε, it is fuckin easy, kill the medic, go eat, kill another, go eat, kill another, go eat. Ούτε τα controls δεν ήξερα buddy, το beast είναι πολύ γρήγορο και με συνδυασμό του sneak άντε γεια. Τώρα άμα εσύ θεωρείς κάτι διαφορετικό γνώμες είναι αυτές εγώ λέω την εμπειρία μου.

Δημοσ.

Με καλούς hunters πάντως μόνο σε Stage 3 έχει ελπίδες το τέρας.

Οταν ειμαι τερας (το εχω ως 1η επιλογη) στοχευω πρωτα να γινω level 3 και μετα να τους επιτεθω. 

Αργα εχθες, ηταν και οι 4 hunters στα πατωματα και με σκοτωσε το ζωακι...

Δημοσ.

Με καλούς hunters πάντως μόνο σε Stage 3 έχει ελπίδες το τέρας.

Depends το team comp τους

Αμα πχ εχουν Lazarus αντι για Val , μπορεις να μπεις κ lvl 1 κ να παιζεις με Flame Breath

Αλλιως τις περισσοτερες φορες το lvl 2 ειναι αρκετο

Κανεις engage πριν κανεις evolve με full shield , τρως κανα 2 . Κανεις evolve , παιρνεις ξανα shield κ repeat

• Moderators
Δημοσ.

Οταν ειμαι τερας (το εχω ως 1η επιλογη) στοχευω πρωτα να γινω level 3 και μετα να τους επιτεθω. 

Αργα εχθες, ηταν και οι 4 hunters στα πατωματα και με σκοτωσε το ζωακι...

O_O

I guess we should not underestimate Daisy.

Πλάκα-πλάκα, πρέπει κι εκείνη να την φας κάπου, γιατί πηγαίνει και κάνει revives.

Δημοσ.

Προσπαθηστε να ξεκλειδωσετε το kraken. Πεταει, ειναι διαφορετικο και σκαει Το damage. Level 2 και τους σκοτωσα ολους πολυ ευκολα

Δημοσ.

Yep εχει ψεμα damage κ 0 μειονεκτηματα σε σχεση με τον Goliath

Oι hunters της Alpha δεν του κανουν κατι ιδιαιτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...