Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παδια χρονια πολλα και καλη χρονια :)

εχω το εν λογω κουτη και σημερα ειπα να το καθαρισω και οπως ξεκουμπωσα την μπροστινη προσοψη και κοπηκαν 2 καλωδια που ειταν για να αναβει και να σβηνει το pc τωρα τι γιναιτε εχω ανηξει το πλαινο φυλο για να τον ανοιγω απο την μιτρικη πως φτιαχνετε αυτο ;;;

ευχαρηστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

Μια φορά σε ένα παλιό μου κουτί που είχα πάθει το ίδιο, είχα βγάλει τα καλωδιάκια, για το reset, απ' την μητρική και τα κούμπωσα εκεί που είναι τώρα τα δικά σου κομμένα καλώδια. Στο powerbutton δηλαδή. Και πατώντας το κουμπί για το reset, δούλευε σαν το ON OFF

Αν έχεις λίγες γνώσεις βέβαια από κολλητήρι μπορείς απλά να τα ξανακολλήσεις/ενώσεις.

Δημοσ.

γεια σας παδια χρονια πολλα και καλη χρονια :)

εχω το εν λογω κουτη και σημερα ειπα να το καθαρισω και οπως ξεκουμπωσα την μπροστινη προσοψη και κοπηκαν 2 καλωδια που ειταν για να αναβει και να σβηνει το pc τωρα τι γιναιτε εχω ανηξει το πλαινο φυλο για να τον ανοιγω απο την μιτρικη πως φτιαχνετε αυτο ;;;

ευχαρηστω για τον χρονο σας

Κολλας τα καλωδια με κολλητηρι και καλαι.συνηθως απο πανω εχουν και θερμοκολλα για να μενουν στην θεση τους

Δημοσ.

δεν εχω γνωσεις για κολλησεις μπορω να παωσε καπιον που κανει τετοιες κολλησεις και πως λεγετε η εν λογω κολλησει να μην παω για καινουργιο κουτι γιατι τα οικονομικα μας δν μας το επιτρεπουν

οταν λες κολλητηρι ειναι μηαχανημα για να κανεις την κολλησει στα καλωδια. συγνωμη παιδια ειμαι ασχετος επι του θεματος

ααα δηλαδη πρεπει να βρω καπιον που να κανει κολησεις καλαι

Δημοσ.

ελα ρε συ θα με τρελλανεις.δεν εχεις δει ποτε κολλητηρι που κολλανε καλωδια?το καλαι ειναι αυτο που βαζεις για να γινει η κολληση.ολο και καποιος φιλος σου θα εχει κανα κολλητηρι να στα κολλησει.ουτε 15 ευρω δεν κανει ενα νορμαλ κολλητηρι.

Δημοσ.

μωρε δν με νοιαζει τα 15 ευρω την δουλεια μ να κανω δηλαδει ειναι ενα κοινο κολλητιρη αν ειναι ετσι εχω αλλλιως υα κανω οπως ειπε ο φιλος πιο πανω και ελληξε η υποθεση και αργοτερα περνο ενα καινουργιο tower και ουτε γατα ουτε ζημια 

ευχαρηστω παιδια για την βοηθεια και της γρηγορες απαντησεις

Δημοσ.

μωρε δν με νοιαζει τα 15 ευρω την δουλεια μ να κανω δηλαδει ειναι ενα κοινο κολλητιρη αν ειναι ετσι εχω αλλλιως υα κανω οπως ειπε ο φιλος πιο πανω και ελληξε η υποθεση και αργοτερα περνο ενα καινουργιο tower και ουτε γατα ουτε ζημια 

ευχαρηστω παιδια για την βοηθεια και της γρηγορες απαντησεις

απλα αν δεν εχεις χρησιμοποιησει κολλητηρι ειναι λιγο δυσκολο να κανεις σωστη χρηση του.θες και καλαι κανα 7 ευρω.εκτος αν γνωριζει καποιος αλλος να στο κανει.δεν υπαρχει λογος για νεο κουτι.αμα γινει σωστα η κολληση θα ειναι καλυτερο και απο καινουριο.

Δημοσ.

και λίγο τα καλώδια να έχουν λίγο 'αέρα' μην είναι τσίμα-τσίμα..μην έχεις πάλι τα ίδια

αν το πάς σε κάποιον που ξέρει θα είσαι κομπλέ

δεν χρειάζεται να πας σε άλλο κουτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...