kothemel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εγώ ρώτησα και κάποια παιδιά που έχουν τον samyang 14mm f2.8 μου είπαν να κάνω άφοβα την αγορά! Πιστεύω θα καλύψει τις ανάγκες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loco Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Για αστέρια και γαλαξία ο 14άρης είναι καλύτερος καθώς πιο ευρυγώνιος και θα καλύψει πολύ καλύτερα τόσο τον ουρανό όσο και το τοπίο που θα συνοδεύει την φωτογραφία. Ο Tamron είναι επίσης καλός, λιγότερο ευρυγώνιος αλλά προσφέρεται και για άλλα πράγματα, όπως πχ πορτραίτα αλλά και ψιλο street φωτογραφία. Να κοιτάξεις τις ανάγκες σου, την τιμή, την χρησιμότητα ώστε να αποφασίσεις τι θα πάρεις. Αν αποφασίσεις τον Tamron, τότε προτείνω να δεις επίσης τον Sigma 17-50 κι αυτός με σταθερό f. Έχει ίδια τιμή με Tamron και στα reviews κερδίζει ελάχιστα στα σημεία. Το ξέρω γιατί μετά από λίγο ψάξιμο αποφάσισα να πάρω τον Sigma (που μάλλον θα πάω να τον αγοράσω αύριο). Ότι και να πάρεις, ανέβασε φωτογραφία και εντυπώσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kothemel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά πήρα τον Samyang 14mm f2.8 τελικά. Ο φακός είναι πολύ καλός, μόλις μπορέσω θα ανεβάσω δείγματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kothemel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έβγαλα μία φωτο το πανεπιστήμιο μου. Έχει λίγο crop στα δεξιά Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2014 από kothemel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Βόλος ε? Ρίξε μια ματιά και σε ένα πρόγραμμα που λέγεται perspective pilot, κάνει διόρθωση της προοπτικής για ευρυγώνιους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kothemel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Οκ ευχαριστώ πολύ! θα το τσεκάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα