Kastrato88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,πάντα με υγεία.Πρόσφατα βρήκα την παλιά MMC (128MB) που είχα στο 6600 μου.Από ό,τι θυμάμαι η κάρτα αυτή είχε χαλάσει,δηλαδή είχε σταματήσει να λειτουργεί,δε θυμάμαι αν υπήρχε συγκεκριμένη αιτία για αυτό.Τάλος πάντων,την βάζω στο card reader,δε μου εμφανίζει τα αρχεία(αναμενόμενο οκ) και μου βγάζει παράθυρο που λέει ότι για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται format.Και ερωτώ΄ υπάρχει κανένας τρόπος να διασώσω τα αρχεία που υπήρχαν εκεί μέσα?Να κάνω φορμάτ?Όλες οι προτάσεις-ιδέες δεκτές.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/
SPANK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δες το link που σου έστειλε ο walker εχει αρκετές λύσεις η χρησιμοποίησε ενα πρόγραμματακι (απο τα πολλα που υπάρχουν βέββαια) μηπως και ανακτήσεις τα αρχεία σου , το ontrack easy recovery.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα