theghost Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω ένα site σε joomla. To site αυτό είναι για ένα κατάστημα και συγκεκριμένα του αδερφού μου το οποίο είναι μια μάντρα με αυτοκίνητα. Θέλω να προσθέσω εγώ τα αυτοκίνητα αλλά να μην γίνεται αγορά από το site δηλαδή όχι eshop. Να εμφανίζονται δηλαδή λίστα ή grid. Κάτι σαν αγγελιάδικο (car.gr) αλλά χωρίς την δυνατότητα προσθήκης αγγελιών από τρίτους. Μήπως γνωρίζεται κάποιο component? Σκέφτηκα το ads manager αλλά απ' ότι είδα δεν μπορώ να απενεργοποιήσω την προσθήκη από τρίτους. (Αν γίνεται και προσθήκη αγγελιών από frontend θα σας ήμουν υπόχρεος.) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Gigenis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή καταλόγου... πχ. K2, ZOO, MosetsTree, DJ Catalog
theghost Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο site για να δω?
sak2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το SobiPro, μάλλον θα σε ικανοποιήσει.
theghost Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Το Sobi Pro κατα βάση για τι είναι φτιαγμένο?
sak2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Κάτι σαν κατάλογος, με παρουσίαση προϊόντων, δες εδω http://demo.sobi.pro/joomla-business-directory/
PC_MAGAS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω και ένα Site: Virtuemart module απλά στα προϊόντα να βάλεις χωρίς τιμή και μια χαρά είναι. Καλού κακού στήσε ένα Joomla σε XAMPP ή Lampp και δοκίμασέ το.
CondorOne Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το SobiPro, μάλλον θα σε ικανοποιήσει. Συγνώμη που πετάγομαι σε άκυρο thread, έχω φτιάξει και δικό μου αλλά επείγει μια λύση!Το εγκατέστησα πρόσφατα μαζί με το greek language pack αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω καταχώρηση με Ελληνικούς χαρακτήρες. Έχω enabled το multi-language support. Εαν το έχεις δουλέψει, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;
igor1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Συγνώμη που πετάγομαι σε άκυρο thread, έχω φτιάξει και δικό μου αλλά επείγει μια λύση!Το εγκατέστησα πρόσφατα μαζί με το greek language pack αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω καταχώρηση με Ελληνικούς χαρακτήρες. Έχω enabled το multi-language support. Εαν το έχεις δουλέψει, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις; Αν σου βγάζει ερωτηματικά ή άλλα σύμβολα είναι θέμα unicode. Βεβαιώσου ότι έχεις UTF-8 στο head.Αν έχεις μπες στην βάση και δες τι unicode έχει το συγκεκριμένο component
CondorOne Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 όχι δεν έχω τέτοιο θέμα (τουλάχιστον δεν έχει σκάσει κάτι τέτοιο) για αρχή δεν μπορώ να κάνω καν καταχώρηση στα πεδία με Ελληνικούς χαρακτήρες
igor1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 όχι δεν έχω τέτοιο θέμα (τουλάχιστον δεν έχει σκάσει κάτι τέτοιο) για αρχή δεν μπορώ να κάνω καν καταχώρηση στα πεδία με Ελληνικούς χαρακτήρες Αν είναι online το project σου φτιάξε μου ένα κωδικό και στείλε μου σε π.μ. να μπω στην διαχείριση να ρίξω μια ματιά.
CondorOne Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Είναι local δυστυχώς, εργασία σχολής...αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέμα έχει. Γενικά δεν με αφήνει να δουλέψω άλλες γλώσσες παρα μόνο Αγγλικά. Πως θα κάνω καταχώρηση καταστήματα με Ελληνικά στοιχεία; :/
PC_MAGAS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Άλλαξε το collaction των table της βάσης σε utf8-general-ci
trendkill Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το καλύτερο για την περίπτωσή σου σε Joomla είναι το Vehicle Manager: http://extensions.joomla.org/extensions/vertical-markets/vehicles/8509
mastermagent Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 για κάτι τόσο απλό μη πας σε πολύπλοκες λύσεις, πάνε σε wordpress
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα