MikrosComputeras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Εχω ενα παλιο pc με CPU :Pentium 4 HT 3,40ghz socket 478 (νομιζω πως ειναι ο καλυτεροs επεξεργαστης για αuτο το socket)RAM :1 GB 2X512 MB 400 mhz δουλευουν 200 mhz μαλλον φταιει η cpu στο bios δεν εχει ρυθμιση στον χρονισμο διοτι ειναι gigabite της futjitsou siemens και εχει λιγο light το biosGPU : Μια μικρουλα geforce 440 mx 64MB (agp) Θεωρισα λοιπων καλο στο να αγορασω εναν ssd 60 gb v300 στα 53 € (450 mb's read/write)νομιζω πως ειναι η μονη αναβαθμιση που δεχεται το μηχανακι μιας και ραμ τις βρησκω πανακριβες και για καρτα γραφικων agp ουτε λογοςΗ ερωτηση ειναι τι λειτουργικο να πρωτημισω ? Windows xp ελαυρια και πολυ γρηγορα σε 1 GB ram και με manual TRIM στον ssd Windows vista κατι πιο συχρονο γιατι σταματαει η υποστιριξη των xp και με manual TRIM στον ssd Windows 7 που υποστιριζουν auto ΤΡΙΜ στον ssd Τι πρωτεινεται μιας και δεν θελω να κανω 4-5 φορματ στον ssd γιατι εχω ακουσει ειναι περιεργος και δεν του αρεσουν οι πολλες εγγραφες...Y.Γ.εχω δοκιμασει τα win 7 στο παρων μηχανημα με hdd 80 gb seagete 7200rpm και η ραμ ουτε με page file δεν την παλευει με τον ssd και page file θα καλυτερευσει ? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2014 από MikrosComputeras
MikrosComputeras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 internet browser καμια οnline τενιουλα στο youtube, facebook, μουσικη, file managment ,flasharima κινητου ,mp3 download ,oficce,skype με μικροφωνο αυτα... εχω δοκιμασει και λινουξ αυτα που με καλυπτουν σερνονται.....προκαταβοληκα πριν πεταχτει ο λινουξαs
TheELF Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 RAM :1 GB 2X512 MB 400 mhz δουλευουν 200 mhz μαλλον φταιει η cpu στο bios δεν εχει ρυθμιση στον χρονισμο διοτι Κανονικά τρέχουν οι μνήμες σου, το ddr σημαίνει double data rate δηλαδή αυτό που σου βγάζει, το 200mhz ,επί δυο. Και εγώ +1 για xp,όλα τα άλλα με 1gb θα σέρνονται.,και τα xp θα ζορίζονται σε βαριές σελίδες αλλά, τι να κάνουμε.
MikrosComputeras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 οσο για το τριμ ?το AS CLEANER θα κανει την δουλεια του ?
spirosd2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομίζω οτι μπορείς να περάσεις κάτι άλλο απο xp με τα γραφικά που εχεις, και να μπορουσες δεν θα είχε νόημα τα 7 δεν θα παιζουν καλά με 1gb ram και ας είναι ssd απο πίσω.
Ziant Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τι περιμένεις απο τον ssd σε sata1 θυρα ? Πούλα τον και αγορασε ram.
MikrosComputeras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 καλητερη αποδοση απο τον hdd.... μπα δεν νομιζω που να βρω ddr 400mhz 1gb..... καποτε δουλευαμε με 256 και 512 ram και λεγαμε τι εργαλειο εχουμε.. πριν 4 χρονια τα vista me 512 ram kai 900 mhz piii πηγαιναν ηκανοποιητηκοτατα για internet... τι αλαξε...?
spirosd2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρά παίζει ο ssd σε sata1, όπως σου έγραψα και πιο πανω με αυτό το hardware μονο σε xp οποτε χρησιμοποίησε τον αλλου τον sad γιατί παει χαμένος σε xp. DDR 1gb βρίσκεις εύκολα έχω και εγώ αν θες στείλε π.μ.
Ziant Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 μπα δεν νομιζω που να βρω ddr 400mhz 1gb..... Οσες θελεις υπαρχουν... http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?from=catspan&keyphrase=ddr+400+1gb Οι χοντρές sodimm δεν σου κάνουν είναι για laptop
Ziant Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρά παίζει ο ssd σε sata1 Ανάλογα την μητρική, αν βγάζει sata1 από controller, σε κόβει και δεν βλέπεις διαφορά μεγάλη.
MikrosComputeras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Manufacturer Fujitsu Siemens Model GA-8I848PM (Socket 478) Chipset Vendor Intel Chipset Model i865P/PE/G/i848P Chipset Revision A2 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801EB (ICH5) Southbridge Revision 02 οσο για τις ραμ εγω μενω ευβοια και δεν υπαρχουν σε κανα μαγαζι εδωω στην χαλκιδα http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&filter-5722=1&filter-201=1&filter-200=1παιδια 40 € πανω κατω θελω για ραμ δεν νομιζω οτι αξιζει.. αν δεν κανει ο ssd ton βαζω αλλου
Gigamestin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 δοκίμασε windows 7 starter.πιστευω πως θα ειναι μια χαρα με το συστημα που εχεις.θα συνφωνησω με τα παιδια για windows xp sp3 αλλα απο την στιγμη που θα σταματησει η υποστηριξη δεν αξίζει εκτος και αν χρησιμοποιεις συγκεκριμενες εφαρμογες.τελος αν θες δοκιμασε και καποια live διανομη linux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα