Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εβαλα να φορτισω το ipad air οταν εκλεισε, βαζω τον φορτιστη και ανοιξε κανονικα παλι και αναρωτηθηκα γιατι? εχω τη smartcase λετε γι αυτο? μετα το εκλεισα πατησα το home button δεν ειχε καμια ενδειξη μπαταριας(ειναι φυσιολογικο αυτο?) το ξανανοιγω και εδειχνε κανονικα πανω δεξια το ποσοστο......

• Like 1
Δημοσ.

<p>παιδια εβαλα να φορτισω το ipad air οταν εκλεισε, βαζω τον φορτιστη και ανοιξε κανονικα παλι και αναρωτηθηκα γιατι? εχω τη smartcase λετε γι αυτο? μετα το εκλεισα πατησα το home button δεν ειχε καμια ενδειξη μπαταριας(ειναι φυσιολογικο αυτο?) το ξανανοιγω και εδειχνε κανονικα πανω δεξια το ποσοστο......</p>

Δε νομιζω οτι εχει καποια σχεση αυτο με τη θήκη. Κανε ενα hard reset (κρατα ταυτοχρονα τα δυο κουμπια home/power κρατημενα μεχρι να σβησει και να δεις το μήλο)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι εχει καποια σχεση αυτο με τη θήκη. Κανε ενα hard reset (κρατα ταυτοχρονα τα δυο κουμπια home/power κρατημενα μεχρι να σβησει και να δεις το μήλο)

γιατι να το κανω αυτο? hard reset? θα χαθουν αυτα που εχω μεσα? αφου μετα που το ανοιξα κανονικα φορτιζε

Δημοσ.

Τίποτα δε χάνεις. Είναι το αντίστοιχο του να βγάλεις τη μπαταρία από κινητό και να την ξαναβαλεις, διακόπτει την τροφοδοτηση ρεύματος και γενικά στις περισσοτερες περιπτώσεις λύνει σκαλώματα.

Άλλο τίποτα? Έχεις μήπως τζειλμπρεικ και πέρασες τίποτα περίεργο ασύμβατο μέσα?

Δημοσ.

οχι φιλη μου δε ξερω καν τι ειναι το jailbreak κατεβασα εφαρμογες απ το app store και ενα ppt ενα pdf και μια φωτο ... το εχω λιγες μερες μονο τελοσπαντων τωρα φορτιζει 5 ωρες και κατι να το βγαλω? ή θελει παραπανω?

Δημοσ.

<p>οχι φιλη μου δε ξερω καν τι ειναι το jailbreak κατεβασα εφαρμογες απ το app store και ενα ppt ενα pdf και μια φωτο ... το εχω λιγες μερες μονο τελοσπαντων τωρα φορτιζει 5 ωρες και κατι να το βγαλω? ή θελει παραπανω?</p>

να το βγαλεις οταν παει στο 100

Δημοσ.
dexters, on 11 Jan 2014 - 12:58 AM, said:dexters, on 11 Jan 2014 - 12:58 AM, said:

κατι αλλο το ipad πρεπει να το κλεινω ποτε ή δε χρειαζεται?

Οχι,το αφεινεις σε sleep mode μεχρι να το ξαναχρησιμοποιησεις!Γενικα θα κανεις οτι και με το κινητο σου!

Και για φορτηση μη το αφηνεις κα τελειωσει τελειως η μπαταρια και μετα να το φορτιζεις μεχρι το 100%.Καλυτερα να κανεις πιο συχνες μικρες φορτησεις!

Δημοσ.

Οχι,το αφεινεις σε sleep mode μεχρι να το ξαναχρησιμοποιησεις!Γενικα θα κανεις οτι και με το κινητο σου!

Και για φορτηση μη το αφηνεις κα τελειωσει τελειως η μπαταρια και μετα να το φορτιζεις μεχρι το 100%.Καλυτερα να κανεις πιο συχνες μικρες φορτησεις!

sleep mode που ειναι αυτο?

και δευτερον λες να κανω μικρες φορτισεις?

Δημοσ.

sleep mode που ειναι αυτο?

και δευτερον λες να κανω μικρες φορτισεις?

Μολις κλεισει απλα η οθονη μπαίνει ουσιαστικά σε "sleep" αλλα το ιντερνετ και καποιες εφαρμογες μπορεί να λειτουργουν στο background καταναλωνοντας πολυ λιγη μπαταρία!

Οταν φορτιζει το κινητο,η μπαραρια ζεστενεται και αυτο επιρεαζει τη διάρκεια ζωης της.Γι'αυτο καλυτερα να κανουμε μικρης διαρκειας φορτισεις για να μη φτανει στο σημειο να ζεσταθεί η μπαταρια!

Τι κινητο εχεις?

Δημοσ.
dexters, on 11 Jan 2014 - 1:19 PM, said:dexters, on 11 Jan 2014 - 1:19 PM, said:dexters, on 11 Jan 2014 - 1:19 PM, said:dexters, on 11 Jan 2014 - 1:19 PM, said:

για το ipad μιλαω εγω φιλε

Μη εκνευριζεσαι αδικα και εγω για το ipad μιλαω!

Απλα το ipad ειναι ενα μεγαλο iphone/smartphone χωρις δυνατοτητα gsm κλησης!Και αν εχεις ενα οποιοδηποτε smartphone θα ηταν ευκολο να καταλαβεις πως λειτουργει  το ipad και οτι κανεις ακριβως οτι και με το smartphone και οχι με το pc σου!

Δημοσ.

προς θεου φιλε μου δεν εκνευριστηκα... εχω smartphone samsung.... εν τελει τι προτεινεις για φορτιση  ipad αποφορτιση φορτιση ή να το φορτιζω απο 20% π.χ. και πανω?

Δημοσ.
dexters, on 11 Jan 2014 - 4:37 PM, said:dexters, on 11 Jan 2014 - 4:37 PM, said:

προς θεου φιλε μου δεν εκνευριστηκα... εχω smartphone samsung.... εν τελει τι προτεινεις για φορτιση  ipad αποφορτιση φορτιση ή να το φορτιζω απο 20% π.χ. και πανω?

Πανω απο 20% αν γινεται και αυτο ισχυει και για ολα τα smartphones,tablets και laptops!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...