dexters Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 παιδια εβαλα να φορτισω το ipad air οταν εκλεισε, βαζω τον φορτιστη και ανοιξε κανονικα παλι και αναρωτηθηκα γιατι? εχω τη smartcase λετε γι αυτο? μετα το εκλεισα πατησα το home button δεν ειχε καμια ενδειξη μπαταριας(ειναι φυσιολογικο αυτο?) το ξανανοιγω και εδειχνε κανονικα πανω δεξια το ποσοστο...... 1
iMarilina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 <p>παιδια εβαλα να φορτισω το ipad air οταν εκλεισε, βαζω τον φορτιστη και ανοιξε κανονικα παλι και αναρωτηθηκα γιατι? εχω τη smartcase λετε γι αυτο? μετα το εκλεισα πατησα το home button δεν ειχε καμια ενδειξη μπαταριας(ειναι φυσιολογικο αυτο?) το ξανανοιγω και εδειχνε κανονικα πανω δεξια το ποσοστο......</p> Δε νομιζω οτι εχει καποια σχεση αυτο με τη θήκη. Κανε ενα hard reset (κρατα ταυτοχρονα τα δυο κουμπια home/power κρατημενα μεχρι να σβησει και να δεις το μήλο) Sent from my iPad using Insomnia
dexters Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δε νομιζω οτι εχει καποια σχεση αυτο με τη θήκη. Κανε ενα hard reset (κρατα ταυτοχρονα τα δυο κουμπια home/power κρατημενα μεχρι να σβησει και να δεις το μήλο) Sent from my iPad using Insomnia γιατι να το κανω αυτο? hard reset? θα χαθουν αυτα που εχω μεσα? αφου μετα που το ανοιξα κανονικα φορτιζε
iMarilina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τίποτα δε χάνεις. Είναι το αντίστοιχο του να βγάλεις τη μπαταρία από κινητό και να την ξαναβαλεις, διακόπτει την τροφοδοτηση ρεύματος και γενικά στις περισσοτερες περιπτώσεις λύνει σκαλώματα. Άλλο τίποτα? Έχεις μήπως τζειλμπρεικ και πέρασες τίποτα περίεργο ασύμβατο μέσα?
dexters Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 οχι φιλη μου δε ξερω καν τι ειναι το jailbreak κατεβασα εφαρμογες απ το app store και ενα ppt ενα pdf και μια φωτο ... το εχω λιγες μερες μονο τελοσπαντων τωρα φορτιζει 5 ωρες και κατι να το βγαλω? ή θελει παραπανω?
iMarilina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 <p>οχι φιλη μου δε ξερω καν τι ειναι το jailbreak κατεβασα εφαρμογες απ το app store και ενα ppt ενα pdf και μια φωτο ... το εχω λιγες μερες μονο τελοσπαντων τωρα φορτιζει 5 ωρες και κατι να το βγαλω? ή θελει παραπανω?</p>να το βγαλεις οταν παει στο 100 Sent from my iPad using Insomnia
dexters Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 κατι αλλο το ipad πρεπει να το κλεινω ποτε ή δε χρειαζεται?
ektor7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 dexters, on 11 Jan 2014 - 12:58 AM, said:dexters, on 11 Jan 2014 - 12:58 AM, said:κατι αλλο το ipad πρεπει να το κλεινω ποτε ή δε χρειαζεται? Οχι,το αφεινεις σε sleep mode μεχρι να το ξαναχρησιμοποιησεις!Γενικα θα κανεις οτι και με το κινητο σου! Και για φορτηση μη το αφηνεις κα τελειωσει τελειως η μπαταρια και μετα να το φορτιζεις μεχρι το 100%.Καλυτερα να κανεις πιο συχνες μικρες φορτησεις!
dexters Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Οχι,το αφεινεις σε sleep mode μεχρι να το ξαναχρησιμοποιησεις!Γενικα θα κανεις οτι και με το κινητο σου! Και για φορτηση μη το αφηνεις κα τελειωσει τελειως η μπαταρια και μετα να το φορτιζεις μεχρι το 100%.Καλυτερα να κανεις πιο συχνες μικρες φορτησεις! sleep mode που ειναι αυτο? και δευτερον λες να κανω μικρες φορτισεις?
ektor7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 sleep mode που ειναι αυτο? και δευτερον λες να κανω μικρες φορτισεις? Μολις κλεισει απλα η οθονη μπαίνει ουσιαστικά σε "sleep" αλλα το ιντερνετ και καποιες εφαρμογες μπορεί να λειτουργουν στο background καταναλωνοντας πολυ λιγη μπαταρία!Οταν φορτιζει το κινητο,η μπαραρια ζεστενεται και αυτο επιρεαζει τη διάρκεια ζωης της.Γι'αυτο καλυτερα να κανουμε μικρης διαρκειας φορτισεις για να μη φτανει στο σημειο να ζεσταθεί η μπαταρια! Τι κινητο εχεις?
ektor7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 dexters, on 11 Jan 2014 - 1:19 PM, said:dexters, on 11 Jan 2014 - 1:19 PM, said:dexters, on 11 Jan 2014 - 1:19 PM, said:dexters, on 11 Jan 2014 - 1:19 PM, said:για το ipad μιλαω εγω φιλε Μη εκνευριζεσαι αδικα και εγω για το ipad μιλαω! Απλα το ipad ειναι ενα μεγαλο iphone/smartphone χωρις δυνατοτητα gsm κλησης!Και αν εχεις ενα οποιοδηποτε smartphone θα ηταν ευκολο να καταλαβεις πως λειτουργει το ipad και οτι κανεις ακριβως οτι και με το smartphone και οχι με το pc σου!
dexters Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 προς θεου φιλε μου δεν εκνευριστηκα... εχω smartphone samsung.... εν τελει τι προτεινεις για φορτιση ipad αποφορτιση φορτιση ή να το φορτιζω απο 20% π.χ. και πανω?
ektor7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 dexters, on 11 Jan 2014 - 4:37 PM, said:dexters, on 11 Jan 2014 - 4:37 PM, said:προς θεου φιλε μου δεν εκνευριστηκα... εχω smartphone samsung.... εν τελει τι προτεινεις για φορτιση ipad αποφορτιση φορτιση ή να το φορτιζω απο 20% π.χ. και πανω? Πανω απο 20% αν γινεται και αυτο ισχυει και για ολα τα smartphones,tablets και laptops!
dexters Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τις πρωτες φορες να κανω πληρη αποφορτιση και φορτιση οπως ειπαν απ το καταστημα ή οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα