Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I now have confirmation of the P2815Q’s full specs, and have listed them below. Unfortunately, it tops out at 30Hz 3840 x 2160 and 60Hz for 1920 x 1080. This should prove a deal breaker for gamers, but the monitor still has a solid feature set for the asking price.

Panel tech: Anti-glare TN (not IPS which was previously rumored)

• Connections: DisplayPort (v 1.21)/Mini-DisplayPort, HDMI 1.4 (MHL 2.0), DispayPort out (MST), 1 USB upstream, 4 x USB 3.02 downstream (including 1 USB charging port with BC1.2 compliance devices on back)
  • Color Depth: 1.073 billion colors
  • Viewing angle: 170 degrees
  • Response time: 5ms
  • Brightness: 300 cd/m2
  • Power Consumption: 75W

Πηγή: http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2014/01/07/dell-wasnt-joking-about-that-28-inch-sub-1000-4k-monitor-its-only-699/

• Like 2
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε 2-3 χρόνια αυτή η ανάλυση θα είναι το στανταρ και σε χαμηλές τιμές σε μόνιτορ, τηλεοράσεις, τάμπλετ κτλ. Μετά θα έρθουν τα 8Κ

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

I now have confirmation of the P2815Q’s full specs, and have listed them below. Unfortunately, it tops out at 30Hz 3840 x 2160 and 60Hz for 1920 x 1080. This should prove a deal breaker for gamers, but the monitor still has a solid feature set for the asking price.[/size]

Panel tech: Anti-glare TN (not IPS which was previously rumored)

• Connections: DisplayPort (v 1.21)/Mini-DisplayPort, HDMI 1.4 (MHL 2.0), DispayPort out (MST), 1 USB upstream, 4 x USB 3.02 downstream (including 1 USB charging port with BC1.2 compliance devices on back)
  • Color Depth: 1.073 billion colors
  • Viewing angle: 170 degrees
  • Response time: 5ms
  • Brightness: 300 cd/m2
  • Power Consumption: 75W
Πηγή: [/size]http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2014/01/07/dell-wasnt-joking-about-that-28-inch-sub-1000-4k-monitor-its-only-699/

1.07 billion colors και TN Panel? κάπως απίθανο...

Δημοσ.

Άρχισε η πτώση των τιμώ. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα βρούμε καλές οθόνες 4k σε καλές τιμές. Τώρα το θέμα εκει που θα μας χρησιμεύσουν ειδικά στο gaming που ειναι ολα ports 1080p απο κονσόλες.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

πολυ δυνατο εργαλειο! και με πολυ χαμηλη καταναλωση 75watt!

Και αν συνεχισει την καλη παραδοση η αγαπημενη μας Dell στην Ελλαδα με τις χαμηλοτερες τιμες...θα πουλησει αρκετα!

Δημοσ.

Άρχισε η πτώση των τιμώ. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα βρούμε καλές οθόνες 4k σε καλές τιμές. Τώρα το θέμα εκει που θα μας χρησιμεύσουν ειδικά στο gaming που ειναι ολα ports 1080p απο κονσόλες.

Sent from my iPad using Insomnia

Αυτο καταλαβες εσυ απο το παραπανω??

Δημοσ.

συμφωνω κι εγω οτι μεχρι τελος χρονου θα εχουν βγει αρκετα οικονομικα 4k μοντελα, το καλο επισης ειναι οτι μετα απο μια παυση στις αναλυσεις των monitor πηγαινουμε σε 4πλασιασμο αποζημιωνοντας κατα καποιο τροπο ολο αυτο το κενο διαστημα παυσης στα desktop monitor,

επισης το 4k σιγα σιγα θα δωσει πασα πωλησεων και στις καρτες γραφικων αφου 4x περισσοτερα pixels απαιτουν και  4x περισσοτερη επεξεργαστικη ισχυ

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι το UI του OS αλλά οι ιστοσελίδες. Ήδη στα περισσότερα site ακόμα και με HD monitor αν κάνεις zoom in βλέπεις pixels. Πρέπει να γίνει είτε μεταφορά σε vector γραφικά για τις ιστοσελίδες ή να φορτώνουν high dpi γραφικά.

Δημοσ.

το scaling σε σελιδες και στα γραφικα εχει απασχολησει κι εχει λυθει εδω και χρονια απο τοτε που το web πηγε στη  mobile πλατφορμα σε κινητα και tablets

και η html5 βοηθαει πολυ και κινειται στη σωστη κατευθυνση, απο κει και περα ειναι και θεμα του εκαστοτε content creator και αυτου που πληρωνει για να εχει το site του up to date και συμβατο με τη τελευταια τεχνολογια

Δημοσ.

Η τιμή είναι καταπληκτική γι' αυτά που προσφέρει.

Εγώ πάντως περιμένω εκείνο το πάνελ που θα απαλλαγεί από τα Hz. Ένα πάνελ που θα έχει σταθερή εικόνα και θα αλλάζει μόνο ότι χρειάζεται να αλλάξει και θα είναι επιτέλους ξεκούραστο στα μάτια για πολύωρη χρήση. Ας κοιτάξουν κι αυτό οι εταιρείες από το να αυξάνουν συνεχώς τον αριθμό των pixels.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε πολύ ψωμί ακόμα πάντως για να συζητάμε για 4k σε καθημερινή χρήση για πολλούς λόγους.Όλα στον καιρό τους.

Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!

Δημοσ.

Η τιμή είναι καταπληκτική γι' αυτά που προσφέρει.

Εγώ πάντως περιμένω εκείνο το πάνελ που θα απαλλαγεί από τα Hz. Ένα πάνελ που θα έχει σταθερή εικόνα και θα αλλάζει μόνο ότι χρειάζεται να αλλάξει και θα είναι επιτέλους ξεκούραστο στα μάτια για πολύωρη χρήση. Ας κοιτάξουν κι αυτό οι εταιρείες από το να αυξάνουν συνεχώς τον αριθμό των pixels.

Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η τεχνολογία IGZO, που μπορεί και διατηρεί την εικόνα για περισσότερο χρόνο λόγω μικρής διαρροής ηλεκτρισμού, αλλά το συγκεκριμένο πάνελ δεν την διαθέτει...

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει αρκετά η συγκεκριμένη οθόνη, θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. Ο λόγος που θέλω να την πάρω είναι για να τη συνδέσω στο macbook pro retina 15" Late 2013 που έχω. Έχει thunderbolt 2, πράγμα που σημαίνει ότι υποστηρίζει 4K monitor. Θα την χρησιμοποιώ για προγραμματισμό, δημιουργία του γραφικού περιβάλλοντος των εφαρμογών μου μέσω photoshop κυρίως και το πολύ πολύ για καμιά ταινία. Παιχνίδια κτλ δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Αυτό που θέλω από την οθόνη, είναι να είναι ξεκούραστη και να έχει καλή ποιότητα χρωμάτων. Σε αυτά που ζητάω με καλύπτει η συγκεκριμένη οθόνη; Ως τώρα σκεφτόμουν για την 27αρα της dell με 1440p ανάλυση, αλλά η συκεκριμένη οθόνη με έβαλε σε σκέψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...