Teisos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 από ότι φαίνεται θα είναι με TN Panel... τί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; απογοήτευση indeed
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 το θέμα είναι αν η συγκεκριμενη υποστηρίζει hdmi2.0 οι κάρτες γραφικών πάντως όχι! Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App monitor είναι, κυρίως με DP παίζουμε...
dionisisg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Σε 27" οθόνη είναι κουραστική για μερικούς η ανάλυση 1440p. Πόσο μάλλον 3840 x 2160... Δε μπορώ να πω οτι θα είναι βολική τέτοια ανάλυση σε αυτό το μέγεθος... Άποψή μου. We agree that we disagree, αν το 1080p ειναι βολικο στις 4 κ 5 ιντσες των κινητων και το 1600p στα tablet των 10 ιντσών γιατι να μην ειναι το 2160p στις 24+ ινστες των μόνιτορ? το πρόβλημα είναι στην ανάλυση των στοιχειων του κάθε λειτουργικού (icons, bars, wallpapers etc), όταν το μηλο και η MS αναβαθμίσουν τα λειτουργικά τους (και οι developers τις εφαρμογες) για να εμφανιζονται σωστά σε αυτη την ανάλυση όλα θα είναι εντάξει, το μόνο που μένει να κάνει κανείς είναι να βρεί τη σωστή απόσταση.
xrhstos71 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 We agree that we disagree, αν το 1080p ειναι βολικο στις 4 κ 5 ιντσες των κινητων και το 1600p στα tablet των 10 ιντσών γιατι να μην ειναι το 2160p στις 24+ ινστες των μόνιτορ? το πρόβλημα είναι στην ανάλυση των στοιχειων του κάθε λειτουργικού (icons, bars, wallpapers etc), όταν το μηλο και η MS αναβαθμίσουν τα λειτουργικά τους (και οι developers τις εφαρμογες) για να εμφανιζονται σωστά σε αυτη την ανάλυση όλα θα είναι εντάξει, το μόνο που μένει να κάνει κανείς είναι να βρεί τη σωστή απόσταση. ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου λέγοντας για Windows 7 σε μεγαλύτερο DPI αλλοιώνονται ακόμα και οι σελίδες του explorer ή chrome καθολου βολικό έτσι γύρισα τα DPI της οθόνης στο 100% αλλα ολα μοιάζουν πολύ μικρά
The_Colonel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Έχει να κάνει με το πόσο scaling θα γίνεται. Έχουν ειπωθεί πολλές φορές αυτά. Πλέον αυτές οι τεράστιες αναλύσεις δεν είναι για να μένουν τα μεγέθη ίδια σε επίπεδο pixel με τα standard που είχαμε μέχρι τώρα αλλά για να γίνεται μεγαλύτερο scaling (και πραγματικό render σε αυτό - αν και τα windows δε ξέρω πόσο καλά το υποστηρίζουν αυτό) και να έχουμε δηλαδή -πρακτικά- περισσότερα pixel τα οποία να "περιγράφουν" το κάθε στοιχείο άρα και πάρα πολύ καλύτερη ποιότητα απεικόνισης. Όποιος δε μπορεί να το καταλάβει αυτό (κι εγώ δε μπορούσα, δεν είναι ντροπή) ας πάει σε γνωστά μαγαζιά που έχουν mac book pro retina και μη, δίπλα-δίπλα (όπως έκανα κι εγώ) να δει και τις δύο απεικονίσεις. Η μία οθόνη είναι τέσσερις φορές η άλλη σε επίπεδο ανάλυσης pixel αλλά τα μεγέθη των γραφικών στοιχείων ΔΕΝ είναι 4 φορές μικρότερα. Δυστυχώς έχουμε συνηθίσει πως μεγαλύτερη ανάλυση (στο ίδιο μέγεθος οθόνης) συνεπάγεται με περισσότερο χώρο δηλαδή "μικραίνουν" τα πράγματα. Αυτό γιατί μέχρι τώρα τα περισσότερα γραφικά περιβάλλοντα (κυρίως τα windows) έτσι φτιάχτηκαν. Με τα μεγέθη να είναι σταθερά σε επίπεδο pixel. Αυτό πλέον αλλάζει. Δεν μπορούν να το καταλάβουν όλοι. (Ξαναλέω, δεν είναι ντροπή, κι εγώ δε μπορούσα). τα windows σίγουρα από τα ΧΡ (μπορεί και παλιότερα αλλα δεν θυμάμαι) είχανε ρύθμιση DPI... οποτε δεν ήταν αναγκαστικό όλα να μικραίνανε όσο μεγαλώνει η ανάλυση. απλά ίσως δεν ξέρουνε κάποιοι πως να κάνουν την αλλαγή στην ρύθμιση.
zarzonis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Συγχωρέστε, παρακαλώ, την (πραγματική) άγνοιά μου, αλλά μια σύνδεση HDMI ή Tunderbolt (ναι, υπάρχουμε κι εμείς με τα Mac μας), μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοια ανάλυση με ήχο κλπ. ; Πέραν της δυνατής κάρτας γραφικών που θα απαιτηθεί. Μιχάλης. Αυτή τη στιγμή τα νεά macbook pro retina με τους haswell και τα νέα mac pro υποστηρίζουν 4Κ οθόνες μέσω σύνδεσης thunderbolt 2. Τα παλαιότερα μοντέλα δεν υποστηρίζουν. Μέσω HDMI δεν ξέρω τί γίνεται αλλά δεν νομίζω να υποστηρίζεται.
The_Colonel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 HDMI 2.0 και Displayport ή Thunderbolt δεν έχουν πρόβλημα... fixzzd HDMI 2.0/thunderbolt έχει πρόβλημα παίζει 4k μονο εως 30HZ και χωρίς ήχο.. Τέλος displayport πρέπει να είναι σε MST και κάποιες κάρτες δεν υποστηρίζουν 4k @ 60Hz σε DP_MST
Skylined Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=860-BBCD&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=0&~ck=baynoteSearch
moukoublen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Στα παιχνίδια θα έχω καλύτερη εικόνα χωρίς να ζορίζω περισσότερο την κάρτα γραφικών; Σαφώς και όχι. Αν θες καλύτερη εικόνα θα "ζορίσεις" και την κάρτα γραφικών σου. Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Αλλιώς ρίχνεις την ανάλυση στο παιχνίδι. τα windows σίγουρα από τα ΧΡ (μπορεί και παλιότερα αλλα δεν θυμάμαι) είχανε ρύθμιση DPI... οποτε δεν ήταν αναγκαστικό όλα να μικραίνανε όσο μεγαλώνει η ανάλυση. απλά ίσως δεν ξέρουνε κάποιοι πως να κάνουν την αλλαγή στην ρύθμιση. Πέραν του ότι όντως πολλοί δε ξέρουν να αλλάξουν τη ρύθμιση τα αποτελέσματα της αλλαγής δεν είναι ενιαία. Κάποιες εφαρμογές "παίζουν" καλά και σε άλλες περιπτώσεις η αλλαγή του dpi κάνει την κατάσταση δράμα. Εδώ ακόμα και σήμερα στα windows 8.1 που άλλαξα το scaling ο google chrome και πολλές άλλες εφαρμογές "θολώνουν" (άλλο θέμα συζήτησης τώρα αν φταίει το development της κάθε εφαρμογής ή το ίδιο το API των γραφικών του λειτουργικού ή η ανάγκη του λειτουργικού να κρατάει συμβατότητα με παλιότερες εκδόσεις API γραφικών που δε τα πάει καλά με αυτό το κομμάτι κ.τ.λ. Δεν κάνω κρητική. Λέω ότι απλά συμβαίνει)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 fixzzd HDMI 2.0/thunderbolt έχει πρόβλημα παίζει 4k μονο εως 30HZ και χωρίς ήχο.. Τέλος displayport πρέπει να είναι σε MST και κάποιες κάρτες δεν υποστηρίζουν 4k @ 60Hz σε DP_MST nope, το HDMI 2.0 παίζει 4Κ 60hz, το 1.4 είχε τον περιορισμό στα 30... επίσης το Thunderbolt 2 δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα...
al3xc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 η τιμή τα σπάει, αλλά δυστυχώς από ότι φαίνεται θα είναι με TN Panel... IPS panel with 99% AdobeRGB and 100% sRGB coverage and 178/178 degree viewing angles, an 8 ms GTG response time, a contrast ratio of 1,000:1 (dynamic contrast ratio is 2,000,000:1), a media card reader, a 4-port USB 3.0 hub, HDMI, DisplayPort and Mini DisplayPort inputs, and a stand enabling tilt, swivel, pivot and height adjustment. The P2815Q is scheduled to arrive early next year priced at under $1,000. Dell is promising the same “screen performance” in the P2815Q as in the UltraSharp models that preceded it. χμμμ δωρο του Πασχα... gone... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 IPS panel with 99% AdobeRGB and 100% sRGB coverage and 178/178 degree viewing angles, an 8 ms GTG response time, a contrast ratio of 1,000:1 (dynamic contrast ratio is 2,000,000:1), a media card reader, a 4-port USB 3.0 hub, HDMI, DisplayPort and Mini DisplayPort inputs, and a stand enabling tilt, swivel, pivot and height adjustment. The P2815Q is scheduled to arrive early next year priced at under $1,000. Dell is promising the same “screen performance” in the P2815Q as in the UltraSharp models that preceded it. χμμμ δωρο του Πασχα... gone... από που αυτό? γιατί μέχρι στιγμής τα αντίστοιχα φτηνά 28αρια 4Κ είναι με TN Panel...
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Στα παιχνίδια θα έχω καλύτερη εικόνα χωρίς να ζορίζω περισσότερο την κάρτα γραφικών; αν παιζεις μεχρι half life (1) και warcraft III αλλιως θες τουλαχιστον 600 ευρω σε καρτες γραφικωνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα