Charulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας, έχω ένα παλιό Motorola Milestone και είπα να δοκιμάσω το πρώτο μου custom rom. Με τα χίλια ζόρια τα κατάφερα. Έβαλα το CyanogenMod 7 και γενικά δούλευε ρολόι και το χαιρόμουν. Μέχρι να βάλω την κάρτα sim. όταν την βάζω βγάζει αυτό το μήνυμα: Λυπούμαστε!Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας com.android.phone. Προσπαθήστε αργότερα. Το'χει συναντήσει κανείς;
Charulis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Κανείς ε; Είτε περνάω άλλη rom δηλαδή (ή την ίδια χωρίς το restore), είτε το κρατάω έτσι ως wifi συσκευή χωρίς κάρτα;
euxoulhs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα φιλε..μηπως εχει καταργησει τπτ περι υπηρεσιας της google? εχεις περασει τα gaps? αν δεν εχεις καταργησει η πειραξει κατι απο αυτα,κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν στο εμφανιζει παλι ξαναδοκιμασε να του περασεις την ιδια ρομ..
Charulis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 gapps του πέρασα τα gapps-gb-20111216-signed
Gr_Soul Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε άλλα gapps ή μπες σε recovery και κάνε όλα τα wipe.
vrwmiaris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ρε παιδια θα περασει τα γκαπς που ειναι συμαβατα με την ρομ του,αν και δεν πιστευω να ειναι αυτο.ας κατεβασει παλι την ρομ να ελεγξει το md5 και βλεπουμε,καποιες φορες φορες ειναι και bug της εκαστοτης ρομ
Charulis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Έβαλα για δοκιμή το cyanogenmod 9 και στο πρώτο τρέξιμο του, μόνο με εγκατάσταση αυτού και gapps το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Και με το 7 είμαι σίγουρος ότι ίσχυε το ίδιο, οπότε τα back up το φάγανε. Τώρα στο 9 να κάνω restore από το 7αρι nandroid να δω τι γίνεται ή να πάω πάλι με titanium;
euxoulhs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 για ποιον λογος να κανεις restore?αφου σου κανει προς το παρον η 9 εκδοση κατσε στα αυγα σου και μην το πολυψαχουλευεις
vrwmiaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να κάνεις restore μόνο τις εφαρμογές χρήστη όχι του συστήματος, σε είχα και για σχετικό
Charulis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βρήκα που κάνει το θέμα. Όταν κάνω restore από Titanium τα μηνύματα και τις κλήσεις μου που είχα πριν. Ως εκεί όλα λειτουργούν ρολόι. Υπάρχει το αποθ.τηλ./μηνυμ.(σηματάκι μπλε ακουστικού) 4.0.4 και θέλω να κάνω backup από το 2.2.1 που είχα. Βάζω μόνο τα δεδομένα και γίνεται αυτό. Με την εκκαθάριση δεδομένων όλα δουλεύουν ρολόι. Η επαναφορά των κλήσεων τα γειώνει όλα. Με το μηνύματα (σηματάκι πράσινου μηνύματος) το αντίστοιχο δεν κάνει κανένα θέμα (4.0.4 από 2.2.1) αν και δεν εμφανίζει τα μηνύματα μετά (ακόμα και με μόνο το πράσινο). Υπάρχει τρόπος να κάνω backup τα μηνύματα και τις κλήσεις; Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2014 από Charulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα