JohnJohn3484 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Πριν λίγο ήρθε στο σπίτι μου ένας κύριος και μου είπε για κάποια υποτιθέμενη αναβάθμιση ή κάτι τέτοιο στο Internet. Του είπα πως δεν θέλω να αλλάξω εταιρεία και μου είπε δεν χρειάζεται και πως θα επιλεχθούν 10 οικογένειες γι αυτή την "αναβάθμιση". Επειδή δεν είναι στο όνομα μου η γραμμή είπε πως θα περάσει αργότερα. Ξέρει κάποιος κάτι γι αυτό; Μένω Πάτρα.
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μαλλον ειναι απλα απο καποια εταιρία που κανει προσφορές για να αλλάξεις πάροχο ρώτα απο ποια εταιρία ειναι τι ακριβώς θέλουν , αν και θα σου έλεγα να μην τους ανοίξεις και να μην τους απαντήσεις καν , ειχαν έρθει και στην γιαγια μου τις προάλες και λέγανε οτι θέλουν κατι για το internet και το τηλέφωνο και μονο οταν τους πίεσα (ετυχε και ειμουν εκει) μου ειπαν οτι ειναι απο καποιον πάροχο και απλα θέλανε να της κανουν καλύτερη πρόσφορά. Τώρα αυτα τα επιλεχθούν καποιες οικογένεις κτλπ λαλακιες ειναι , τι αναβάθμιση να κανουν δηλαδή να σου βάλουν οπτικές ίνες η μηπως να σου υποσχεθούν 50 mbps vdsl σταθερά χωρις κολλήματα .... οταν ξανα έρθουν ρώρα τους επίμονα απο ποια εταιρία ειναι και τι ακριβώς θέλουν , αν δεν σου απαντήσουν σε αυτο το απλο και λογικό ερώτημα μην τους βάλεις καν σπίτι. 1
driverpit Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 καλύτερα να μην τον βάλεις καθόλου στο σπίτι θα έλεγα εγώ με αυτά που συμβαίνουν σήμερα 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 εφοσον δεν ξερει τι παροχο εχεις και εφοσον δεν σου λεει απο που ειναι κλασσικα παιζει παραμυθι για να σε παρουν πελατη.. 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 εφοσον δεν ξερει τι παροχο εχεις και εφοσον δεν σου λεει απο που ειναι κλασσικα παιζει παραμυθι για να σε παρουν πελατη.. Aυτο ακριβως!!!
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 και οι πιο κλασσικοι απατεωνες με διαφορα σε αυτον τον τομεα που παιρνουν το βραβειο ειναι της Ηοl.λενε οτι να νε.απο οτι αγορασαν την περιοχη αγορασαν τα καφαο οτι παιζουν με οπτικη οτι ξερουν την jennifer aniston και κοιμηθηκαν μαζι της χτες.και παει λεγοντας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα