Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα λαπτοπ toshiba c660d-16f και σέρνεται γιατί έχει χάλια hardware.

Θέλω να αλλάξω επεξεργαστή σε κάτι αρκετά πιο δυνατό.

Έχω βρει στο ebay για το συγκεκριμένο socket μόνο 3-4 διαφορετικούς επεξεργαστές
αλλά δεν με ικανοποιούν τα χαρακτηριστικά τους.
Έχει ασχοληθεί κανείς με κάτι παρόμοιο?Αν ναι έχει κάνεις να μου προτείνει κάποια λύση?

Δημοσ.

Λογικά θα δυσκολευτείς να βρεις κάτι διαφορετικό γιατί η λογική στα Laptop μέχρι και της τωρινής γενιάς είναι κατά βάση να μην είναι αναβαθμίσιμα σε μεγάλο βαθμό.

Δημοσ.

Δεν μιλάω για αυτό το ενδεχόμενο. Εάν έχεις το μικρόβιο της αναβάθμισης δεν σταματάς πουθενά.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα λαπτοπ toshiba c660d-16f και σέρνεται γιατί έχει χάλια hardware.

Θέλω να αλλάξω επεξεργαστή σε κάτι αρκετά πιο δυνατό.

Έχω βρει στο ebay για το συγκεκριμένο socket μόνο 3-4 διαφορετικούς επεξεργαστές

αλλά δεν με ικανοποιούν τα χαρακτηριστικά τους.

Έχει ασχοληθεί κανείς με κάτι παρόμοιο?Αν ναι έχει κάνεις να μου προτείνει κάποια λύση?

Επειδή ακριβώς το ίδιο είχε η κοπελιά μου μέχρι πρότεινος (κατάφερα να την πείσω να αλλάξει σε ThinkPad), καλό είναι να το δώσεις να πάρεις κάτι άλλο που να σε καλύπτει περισσότερο, παρά νατο αναβαθμίσεις.

Ο λόγος είναι ότι ξοδεύεις χρόνο, χρήμα και κόπο για κάτι που προορίζεται για σκοπό διαφορετικό, παρά για επιδόσεις.

Αν θες ντε και καλά να το κρατήσεις, αναβάθμισε σε μνήμη και σε SSD, αλλά το να ταλαιπωρηθείς για να αλλάξεις CPU δεν αξίζει την όλη φασαρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...