Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται... Ανοίγω τεράστια κουβέντα αλλά έχω ένα θεματάκι και θα ήθελα τα φώτα σας.

Θέλω να αγοράσω την FRONT βάση μηχανής για κινητήρα Toyota ST182 (Celica 2.0 92'). Ρωτάω λοιπόν στην toyota και μου λένε "ευχαρίστως... κοστίζει 180 ευρώ και θα έρθει όταν χιονίσει στην Ζιμπάμπουε". Δεν μαμιέστε λέω από μέσα μου παλιολαμόγια?

Βρίσκω λοιπόν τον κωδικό ανταλλακτικού, ο οποίος είναι ο 12361-74130 και... τι έκπληξη? Το προϊόν πωλείται μόλις 1000% φθηνότερα, στα 24,95 δολλάρια. Το πρόβλημα είναι ότι το κατάστημα που το πουλάει, βρίσκεται στην Αμερική...

Συγκεκριμένα είναι αυτό: http://www.carpartsdiscount.com/auto/parts/engine_mounts/transmission_mount.html?3593=62913

Το ερώτημά μου είναι το εξής:

- Με το τελωνείο τί παίζει? Πόσο θα πληρώσω (αν θα γίνει αυτό)? Από τι εξαρτάται η πληρωμή (όγκο? βάρος? αξία?)

Πέρα λοιπόν από όλα αυτά, και στα πλαίσια μιας γενικότερης συζήτησης που πιθανώς επωφελήσει και άλλα μέλη του φόρουμ:

- Γνωρίζετε/συνεργάζεστε με κάποιο αξιόπιστο κατάστημα Online που ασχολείται με την αυτή αγορά?

- Αν ναι, γνωρίζεται κάποιο που βρίσκεται εντός νομισματικής ένωσης για να μην υπάρχει πρόβλημα με τελωνεία κτλπ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

μαζι με τα μεταφορικα νομιζω πως το 100αρι δεν θα το περασεις (και παντα με την προυποθεση να στελνει το καταστημα αυτο ελλαδα)

την λυση μηχανουργειο την σκεφτηκες? 

κοντα στα 100 θα σου βγει λογικα (για κατασκευη καινουριας βασης)

εκτος και αν επισκευαζεται η δικια σου (κοληση-ενισχυση-βαφη) οπου με ενα 50αρι θα εισαι κομπλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...