MasterX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 βασικα, κατι περιεργο βλεπω στο mkv βιντεο οταν το φορτωσα στο demux.. μου δειχνει οτι περα απο το αρχικο i-frame ολα τα υπολοιπα ειναι p-frames.. ισως και γι αυτο η κινηση μεσα σε αυτη δεν ειναι ευκολη.. δηλαδη για να παω πχ στο 4ο λεπτο μπορω ειτε με το χειριστηρια frame-frame ειτε με αυτο που τρεχει μεσα στο βιντεο μεχρι να το σταματησεις (δεξια απο τα Α-Β markers).. δηλαδη μου φαινεται οτι για να με παει στο ταδε σημειο πρεπει να υπολογισει το frame διαβαζοντας ολα τα frame προς τα πισω εως το αρχικο i-frame!!! για αυτο και το KM player οταν φορτωσω το βιντεο το παιζει μεν αλλα αν πατησεις να σε παει καπου αλλου μεσα στο βιντεο σταματαει την αναπαραγωγη.. και επισης αν το φορτωσω στο VLC μπορει να το πας παρακατω, αλλα αργει πολυ να ξαναξεκινησει απο το σημειο που το πηγες σαν να υπολογιζει ολα τα καρε!Σωστο δεν ακουγεται το σκεπτικο μου; Επισης και το αρχικο mts αρχειο φορτωμενο στο demux περα απο το αρχικο i-frame ολα τα υπολοιπα τα δειχνει p-frames, αλλα εδω μπορεις να πας ευκολα σε πιο κατω σημειο ακομα και σερνοντας την μπαρα, σαν να εχει καποιον αλλο ειδους μηχανισμο για γρηγορο υπολογισμο του καθε frame... πολυ μπερδεμα η κατασταση. τελικα βλακεια να σου γραφει mts η καμερα πλεον..
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Θα έλεγα να δοκιμάσεις πλέον με κάποιο πρόγραμμα πέρα από τα δωρεάν. Δες το cyberlink power director ή το arcsoft total media theatre ή αν νιώθεις σίγουρος για τις δυνατότητες σου δοκίμασε pinnacle studio ή sony vegas ή adobe premiere.
MasterX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Θα έλεγα να δοκιμάσεις πλέον με κάποιο πρόγραμμα πέρα από τα δωρεάν. Δες το cyberlink power director ή το arcsoft total media theatre ή αν νιώθεις σίγουρος για τις δυνατότητες σου δοκίμασε pinnacle studio ή sony vegas ή adobe premiere. επειδη δεν εχω χρονο να το ψαξω περισσοτερο εκανα πατεντα.. το ανεβασα ολο στο Youtube και το κατεβασα μετα σε mp4, αφησα δηλαδη το Youtube να μου κανει τη μετατροπη.. Η ποιοτητα ισως επεσε ελαχιστα, το μεγεθος πηγε απο 1.5GB σε 340ΜΒ.. Λογικα τωρα μπορω να το κοψω με το avidemux περιεργο: το mp4 εχει μονο i-frames! mp4v2 muxer τι διαφορα εχει απο το απλο;
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 mp4v2 muxer τι διαφορα εχει απο το απλο; Που το είδες αυτό;
MasterX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 στο avidemux στις επιλογες του output format
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τη διαφορά και λίγο στο google που έψαξα δεν βρήκα κάτι το αξιομνημόνευτο. Βασικά στην 2.6.6 που έχω, έχει μόνο ένα mp4
MasterX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 οκ ευχαριστω.. τελικα η δουλεια μου εγινε με την πατεντα μεσω Youtube.. μαλλον τα mts ειναι δυστροπα αρχεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα