nike1600 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα! Προσφατα, εβαλα ssd στο κυριο μηχανακι μου για boot drive. Μεχρι τωρα ειχα τα 7αρια σε 500αρι σκληρο μαζι με τα αρχεια μου. Εγκατεστησα, λοιπον στον ssd τα 8.1 και ολα μια χαρα και γρηγορα! Τωρα ομως θελω απο τον 500αρι να κρατησω τα αρχεια μου, και να διαγραψω ομως τα 7αρια που εχει πανω... Γινεται να διαγραψω μονο τα windows και να κρατηθουν τα αρχεια, ή θα πρεπει να κανω backup οσα αρχεια χρειαζομαι σε αλλον δισκο, να φορματαρω τον 500αρι και να του ξαναβαλω τα αρχεια μου? Δεν ειναι ο χωρος που πιανουν τα windows στον σκληρο που με ενοχλει, απλα οποτε τον ανοιγω πρεπει να με ρωταει σε ποιο λειτουργικο θελω να μπω.
trujillo2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα! Προσφατα, εβαλα ssd στο κυριο μηχανακι μου για boot drive. Μεχρι τωρα ειχα τα 7αρια σε 500αρι σκληρο μαζι με τα αρχεια μου. Εγκατεστησα, λοιπον στον ssd τα 8.1 και ολα μια χαρα και γρηγορα! Τωρα ομως θελω απο τον 500αρι να κρατησω τα αρχεια μου, και να διαγραψω ομως τα 7αρια που εχει πανω... Γινεται να διαγραψω μονο τα windows και να κρατηθουν τα αρχεια, ή θα πρεπει να κανω backup οσα αρχεια χρειαζομαι σε αλλον δισκο, να φορματαρω τον 500αρι και να του ξαναβαλω τα αρχεια μου? Δεν ειναι ο χωρος που πιανουν τα windows στον σκληρο που με ενοχλει, απλα οποτε τον ανοιγω πρεπει να με ρωταει σε ποιο λειτουργικο θελω να μπω. ειπες μονος σου τη λυση
nike1600 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εεε ναι ενταξει χαιρω πολυ :Ρ Ξερω οτι γινεται ετσι. Αν γινεται να τα βγαλω χωρις να πειραξω τα αρχεια μου και να τα μεταφερω ρωταω... Δεν εχω 2ο δισκο και ειναι φασαρια τωρα να βρισκω δανεικους και να αντιγραφω... Μαλλον οχ ετσι? Τεσπα θα δω τι θα κανω ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομιζω οτι χρειάζεται να κανεις format , βασικα σβήσε οτιδήποτε δεν εχει σχέση με τα δικά σου αρχεία και θα εισαι κομπλέ δηλαδη σβήνεις τους φακέλους windows , program files και οτιδήποτε γενικα δεν ειναι απο τα αρχεία σου
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομιζω οτι χρειάζεται να κανεις format , βασικα σβήσε οτιδήποτε δεν εχει σχέση με τα δικά σου αρχεία και θα εισαι κομπλέ δηλαδη σβήνεις τους φακέλους windows , program files και οτιδήποτε γενικα δεν ειναι απο τα αρχεία σου Από προσωπική εμπειρία αυτό δεν μπορεί να γίνει ακόμα και αν μετονομαστεί ο φάκελος windows. Μάλλον το format δεν το γλυτώνει.Εκτός και αν βρείς κάποιο πρόγραμμα να σου διαγράψειι συγκεκριμένα πράγματα.
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 απλα οποτε τον ανοιγω πρεπει να με ρωταει σε ποιο λειτουργικο θελω να μπω.Μπες στο start ui και γράψε msconfig,τρέξε το και πάνε στην καρτέλα boot, εκεί μπορείς να επιλέξεις σε ποιο λειτουργικό να μπαίνει και να μειώσεις τον χρόνο σε όσο λίγο θες για να μπαίνει μέχρι και αμέσως. Έπρεπε από την αρχή να αποσυνδέσεις τον μηχανικό και να έκανες εγκατάσταση μόνο με τον ssd πάνω,τώρα ενδέχεται οι πληροφορίες εκκίνησης να είναι πάνω στον μηχανικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα