Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! 
Στις 19.12.2013 δέχθηκα τηλεφώνημα από την Wind που μου προσέφερε VDSL upgrade, εντός 5 εργάσιμων ημερών, με +10 ευρώ στον υπάρχων λογαριασμό και χωρίς δέσμευση! Είπα να το δοκιμάσω και συμφώνησα! Έτσι στις 23.12.13 έλαβα με courier modem/router ZTE zxhn h168n. Το router μου φαίνεται λίγο ψεύτικο και το ui κάπως πρόχειρο! Στις 3.1.14 τους κάλεσα για να ρωτήσω σχετικά με την ημερομηνία ενεργοποίησης.

Μου απάντησαν πως η καθυστέρηση οφείλεται στις αργίες και πως όταν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία θα λάβω μήνυμα στο κινητό μου. Αυτό που δεν έχω ακόμη καταλάβει είναι ποια υπηρεσία ακριβώς ενεργοποιώ; Την 50/10mbps ή την 50/5mbps;

Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εμπειρίες του δικτύου στη περιοχή? Με τι στιγμή που σας γράφω δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Σας ευχαριστώ!

Ορισμένα στοιχεία για την γραμμή μου: Wind - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.022 / 19.375 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11,5 / 17,5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,5 / 9,0

Επεξ/σία από AlexDesign
Δημοσ.

Από το Line attenuation προκύπτει ότι βρίσκεσαι κοντά στο ΑΚ και η Wind θα σου δώσει από εκεί vdsl, αφού στην Καλλιθέα δεν νομίζω ότι έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ.

Η Wind δίνει 50/5, από όσο ξέρω, γιατί και εγώ περιμένω την ενεργοποίηση αλλά από καμπίνα του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Τωρα εχεις ταχύτητες (Up/Down: 1.022 / 19.375) το πολυ να πας 22-24 εσυ αποφασίζεις

Με βάση ποια στοιχεία το λες αυτό;

Μιλάμε για vdsl.

Δημοσ.

Της απόστασης, η καλλιθέα δεν εχει οπτικά καφαο

Είχα γράψει στο post μου ότι δεν έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην Καλλιθέα.

Για να του δίνει, όμως, vdsl η wind, σημαίνει ότι θα πιάνει πολύ παραπάνω από το όριο του adsl που λες (22-24)

Δημοσ.

Αποτελέσματα Ελέγχου

ΟΤΕ Double Play VDSL

Η παροχή του VDSL εξαρτάται από την απόσταση από το κέντρο ΟΤΕ και άλλους τεχνικούς παράγοντες. Προχωρήστε στην online παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

VDSL έως 50 Mbps

Το αίτημά σας θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο. Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα. Εναλλακτικά καλέστε μας στο 13888.

VDSL έως 30 Mbps

Το αίτημά σας θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο. Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα. Εναλλακτικά καλέστε μας στο 13888.

ΟΤΕ Double Play

ADSL έως 24 Mbps

ADSL 4 Mbps

OTE TV

Η παροχή του OTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης εξαρτάται από την απόσταση από το κέντρο ΟΤΕ και άλλους τεχνικούς παράγοντες. Προχωρήστε στην online παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Μέσω Eυρυζωνικής Σύνδεσης ADSL

Μη διαθέσιμο στην περιοχή σας.

Mέσω Eυρυζωνικής Σύνδεσης VDSL

Tο προηγούμενο αποτέλεσμα είναι βάσει της διεύθυνσης μου, έκανα άλλον έναν έλεγχο με το τηλέφωνο του γείτονα που έχει γραμμή ΟΤΕ.

Αποτελέσματα Ελέγχου

ΟΤΕ Double Play VDSL

Η παροχή του VDSL εξαρτάται από την απόσταση από το κέντρο ΟΤΕ και άλλους τεχνικούς παράγοντες. Προχωρήστε στην online παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

VDSL έως 50 Mbps

VDSL έως 30 Mbps

ΟΤΕ Double Play

ADSL έως 24 Mbps

Διαθέσιμο στην περιοχή σας.

Αγοράστε τώρα

ADSL 4 Mbps

Αγοράστε τώρα

OTE TV

Η παροχή του OTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης εξαρτάται από την απόσταση από το κέντρο ΟΤΕ και άλλους τεχνικούς παράγοντες. Προχωρήστε στην online παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Μέσω Eυρυζωνικής Σύνδεσης ADSL

Αγοράστε τώρα

Mέσω Eυρυζωνικής Σύνδεσης VDSL

Δημοσ.

Ο οτε τι του δινει, ας κανει ενα τεστ διαθεσιμοτητας

Τι σχέση έχει ο ΟΤΕ;

Την Wind έχει πάροχο και αυτή του έκανε την προσφορά.

Εάν είναι να πιάσει τα 22-24 δεν θα του έκανε πρόταση.

Δημοσ.
Διαθεσιμότητα WIND VDSL
Το WIND VDSL είναι διαθέσιμο για τη γραμμή σου!

Βάσει των μετρήσεών μας, το WIND VDSL μπορεί να ενεργοποιηθεί στη γραμμή σου.

Αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τον τηλεφωνικό αριθμό μου στη σελίδα της Wind.

Δημοσ.

Απλά, δίνει vdsl από το δικό της δίκτυο μέχρι το AK και από το δικό της dslam φτάνει στο χώρο σου μέσω του χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ.

• Super Moderators
Δημοσ.

ίδια απόσταση είναι, τώρα για ποιο λόγο βγάζουν κάποιοι διαθέσιμο κι άλλοι όχι, φαντάζομαι ότι μπορούμε να υποθέσουμε κάτι...

Δημοσ.

Απλά, δίνει vdsl από το δικό της δίκτυο μέχρι το AK και από το δικό της dslam φτάνει στο χώρο σου μέσω του χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ.

Αυτο λεω τοση ωρα η καλλιθεα δεν διαθέτει vdsl οτε αρα θα πάρει απο το κέντρο (ΑΚ του οτε) που max απο την αποσταση του δινει 26

Η διαθεσιμότητα του δεν είναι ουτε για 30αρα, μένει λοιπον να παει σε vdsl wind και μετά να μας πει τι ταχύτητες εχει !!!

VDSL έως 50 Mbps

VDSL έως 30 Mbps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...