linkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Eιχα το προηγουμενο Χ1 (οχι το carbon) και ηταν εκπληκτικο εργαλειο... Αχ μωρη Lenovo (ibm) τι φτιαχνεις....
gkanel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το έχω και επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ καλό. Το μόνο περίεργο που έχει είναι ότι είναι τόσο ελαφρύ που όταν πάω να κάνω touch gesture στην οθόνη με λίγη παραπάνω από το συνηθισμένο δύναμη (π.χ. λόγω τσαντίλας), μπορεί να σηκωθεί λίγο σούζα. Αν κάποιος το σκεύτεται να το πάρει ως business ultrabook το προτείνω πάντως ανεπιφύλακτα! Aν δεν θέλει business τότε το αγαπημένο μου είναι το Yoga 2 με σχεδόν 3200x1800 ανάλυση. Για σοβαρό gaming πάντως θα ήμουν επιφυλακτικός λόγω Intel HD5000 Καλό επιπλέον αξεσουάρ είναι to Lenovo Thinkpad USB 3.0 Dock το οποίο βγάζει εξόδους 2xDVI + Ethernet + 2xUSB3.0 + 2x USB2 + Audio 1
Captain Nemo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που εξελίσονται και δεν σερβίρουν ξαναζεσταμένο φαγητό.
Teisos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 γγγγγαμάτο. Εγώ που πιστεύω ότι το λάπτοπ έρχεται συμπληρωματικά σε ένα δυνατό σταθερό, και συνεπώς δεν έχω θέμα με τα ενσωματωμένα γραφικά, δεν μπορώ να βρω ψεγάδι. Εναλλακτικές από άλλες εταιρίες υπάρχουν; Νομίζω όχι ( δεδομένου και την κατηγορία τιμής). Respect στη lenovo
nikosgalis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πολύ ωραίο μηχανακι .... Αυτό που με εντυπωσίασε είναι η μπαταρία. Φορτίζει σχεδόν σε μία ώρα ??? Αυτό είναι όντως εντυπωσιακό. ΥΓ. Γιατί να μην μπορώ να διαβάσω μια αντίστοιχη συζήτηση για Apple συσκευές, χωρίς να βλέπω την κουβέντα να καταλήγει ότι το προϊόν είναι πανάκριβο λόγω μάρκετινγκ και ότι όσοι το αγοράσουν είναι πρόβατα; Γιατί εδώ κανένας δεν ασχολήθηκε με την τιμή;
Jenkins Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Βασικά η παρουσιασή του είναι carbon με τις παρουσιάσεις της Apple Εντούτοις δείχνει εξαιρετικό, αλλά πάλι μάλλον θα κοιτούσα κάτι σε Mac Book αν το ήθελα μόνο για επαγγελματική χρήση.
linkin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πολύ ωραίο μηχανακι .... Αυτό που με εντυπωσίασε είναι η μπαταρία. Φορτίζει σχεδόν σε μία ώρα ??? Αυτό είναι όντως εντυπωσιακό. ΥΓ. Γιατί να μην μπορώ να διαβάσω μια αντίστοιχη συζήτηση για Apple συσκευές, χωρίς να βλέπω την κουβέντα να καταλήγει ότι το προϊόν είναι πανάκριβο λόγω μάρκετινγκ και ότι όσοι το αγοράσουν είναι πρόβατα; Γιατί εδώ κανένας δεν ασχολήθηκε με την τιμή; To rapidcharge ειναι πραγματικα εκπληκτικο. Η Lenovo υποσχεται απο 0% μπαταρια σε 80% σε 30 λεπτα, εγω ειχα δει 78% στον ιδιο χρονο. Εξαιρετικα χρησιμο. Βασικά η παρουσιασή του είναι carbon με τις παρουσιάσεις της Apple Εντούτοις δείχνει εξαιρετικό, αλλά πάλι μάλλον θα κοιτούσα κάτι σε Mac Book αν το ήθελα μόνο για επαγγελματική χρήση. Δεν νομιζω (χωρις να ειμαι απολυτος) πως μπορεις να βρεις mac book με τα ιδια χαρακτηριστικα σε αυτη την κατηγορια τιμης.
nikosgalis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομιζω (χωρις να ειμαι απολυτος) πως μπορεις να βρεις mac book με τα ιδια χαρακτηριστικα σε αυτη την κατηγορια τιμης. Αντιθετως. Τα χαρακτηριστικα του δεν ειναι πολυ διαφορετικα απο αυτα των Macbook (cpu, Ram, ssd δισκος) και οι τιμες τους επισης (το lenovo με retina οθονη και καλυτερα χαρακτηριστικα κανει 1500 και 2000 δολλαρια δηλαδη πιο ακριβα και απο Macbook) Οπως και να χει, δεν καθομαι να μετρησω τα $100 διαφορας, μιλα για ταξη μεγεθους. Ολοι λενε οτι φτιαχνουν ενα windows laptop με τα χαρακτηριστικα του macbook, με λιγοτερα απο τα μισα λεφτα, και το συγκεκριμενα (αλλα και μια ντουζινα αλλα, της ιδιας κατηγοριας) αποδεικνυουν το αντιθετο...
kifinas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Για το rapidcharge κρατήστε μικρό καλάθι, εκτός και αν πληρώνει άλλος για τις μπαταρίες.
haHa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αντιθετως. Τα χαρακτηριστικα του δεν ειναι πολυ διαφορετικα απο αυτα των Macbook (cpu, Ram, ssd δισκος) και οι τιμες τους επισης (το lenovo με retina οθονη και καλυτερα χαρακτηριστικα κανει 1500 και 2000 δολλαρια δηλαδη πιο ακριβα και απο Macbook) Οπως και να χει, δεν καθομαι να μετρησω τα $100 διαφορας, μιλα για ταξη μεγεθους. Ολοι λενε οτι φτιαχνουν ενα windows laptop με τα χαρακτηριστικα του macbook, με λιγοτερα απο τα μισα λεφτα, και το συγκεκριμενα (αλλα και μια ντουζινα αλλα, της ιδιας κατηγοριας) αποδεικνυουν το αντιθετο... Παρομοιες τις βλεπω τις τιμες για το μοντελο με 1600x900 σε σχεση με το macbook air. Μαλιστα το thinkpad εχει μεγαλυτερη αναλυση και μεγαλυτερη οθονη, ενω ταυτοχρονα ειναι ελαφρυτερο(=πολυ καλυτερο engineering). Και σε αυτα πρεπει να προσθεσεις και τον καλυτερο επεξεργαστη του thinkpad και τον 50% μεγαλυτερο σκληρο και την 3ετη εγγυηση, που στο air κοστιζει +$250. Δες πχ εδω καπως συγκρισιμες εκδοσεις(το lenovo εξακολουθει να εχει μεγαλυτερο σκληρο, υψηλοτερη αναλυση, μεγαλυτερη οθονη αλλα παρολα αυτα μικροτερο βαρος): Η εκδοση με την υπερυψηλη αναλυση ξεφευγει σε τιμη, αλλα δεν μπορει να συγκριθει ουτε με το macbook retina ουτε με το air, μιας κ εχει και υψηλοτερη αναλυση απο το retina και χαμηλοτερο βαρος απο το air(παρολο την μεγαλυτερη οθονη!). Χωρια οτι ειναι και touch, κατι που δεν μπορεις να εχεις ουτε στο air ουτε στο retina.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα