kfoynt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα Έχω ένα φιλο στις Η.Π.Α και σκεφτόμουν να ζητησω να μου στείλει ενα iPad mini retina. Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με την αποστολή? Έχετε να προτείνετε κάποια εταιρία αποστολής? Πως πρέπει να συσκευαστει για να μην σπάσει? Τι γίνεται με το τελωνείο προς Αγγλια? Ευχαριστώ
disqualified Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 όσων αφορά τη συσκευασία, αφρολέξ ή άπειρο bubble wrap ή συνδυασμός και των 2.
kfoynt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σωστό, το bubble wrap το είχα ξεχάσει! Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2014 από kfoynt
makfil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Πληροφορίες σχετικές με το θέμα που σε απασχολεί θα βρεις στο σχετικό οδηγός της υπογραφής μου.
arc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν είσαι Αγγλία τοτε να ξέρεις οτι τα αγγλικά τελωνεία είναι αρκετά "σφιχτά". 1
kfoynt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Makfil θα ρίξω μια ματια και θα επανελθω.Arc, Ναι Αγγλία είμαι.Βασικά θα παω Η.Π.Α το Μάη ετσι και αλλιως. Σκεφτόμουν μήπως γινόταν να το πάρω λίγο νωρίτερα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2014 από kfoynt
makfil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αφού θα είσαι στην Αμερική το Μάη, μην το συζητάς το θέμα. Υπομονή, για να έχεις τη δυνατότητα να δεις και να πάρεις αυτό που θέλεις. 1
kfoynt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 makfil, πολύ καλό το άρθρο σου. Από ότι κατάλαβα, θα μπορούσα να πω στον φίλο μου να μην αναφέρει αξία του προϊόντος πάνω στο κουτί, και λόγο μεγέθους έχει πιθανότητες να περάσει χωρίς Φ.Π.Α και δασμούς. Παρόλο που το άρθρο είναι για Ελλάδα φαντάζομαι περίπου ίδιοι κανόνες θα ισχύουν και για Αγγλία. Όπως και να έχει, υπάρχει κάποιο ρίσκο να πληρώσω την κανονική του αξία στην Αγγλία. Μάλλον είναι όντως προτιμότερο να το αγοράσω ο ίδιος όταν πάω.
makfil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τόνισα προηγουμένως ότι, αφού έχεις τη δυνατότητα, είναι προτιμότερο να δεις και να πάρεις αυτό που θέλεις γιατί πηγαίνοντας εκεί είναι ενδεχόμενο να δεις και να σου αρέσει και κάποιο άλλο από αυτό που έχεις καταλήξει τώρα. Με τη μέθοδο αυτή έχεις εξασφαλισμένη και τη μεταφορά του στο χώρο σου, χωρίς να μπλέκεις με περιπέτειες τελωνείων, μεταφορικές, ρίσκα κλπ Υπομονή και καλή αγορά. ΥΓ Χθες είχε μείνει το αυτ/το από μπαταρία και είχα το δίλημμα είτε να πάω στο κατάστημα να αγοράσω την αντίστοιχη (στα Ah και το μέγεθος) με αυτή που φόραγε είτε να βάλω μπρος με καλώδια και να πάω με το αυτ/το εκεί. Προτίμησα τη δεύτερη λύση και δικαιώθηκα γιατί ο ηλεκτρολόγος, βλέποντας τη θήκη της μπαταρίας, πρότεινε να βάλω μεγαλύτερη σε Ah, για ασφάλεια και μακροβιότητα της μπαταρίας, με πολύ λίγα ευρώ παραπάνω.
kfoynt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι, σωστό το δίδαγμα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα περιμένω και θα αποφασίσω εκεί. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2014 από kfoynt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα