sno0py Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα εχω εναν wd black cavliar 640gb που ειχα πανω το λειτουργικο και κατι προγραμματα και αρχεια...εδω και καιρο τα επαιξε και οταν ανοιγω το pc μου δινει 2 επιλογες να κανω επιδιορθωση ή να μπω σε κανονικη λειτουργια των windows καθως λεει υπηρξε ενα προβλημα. Αν πατησω μπει στα windows κανει restart και dejavu οι ιδιες επιλογες, οταν πατησω επιδιορθωση κανει την επιδιορθωση και οταν τελειωσει κανει ρεσταρτ κ μπαινει παλι στις 2 επιλογες... Υπαρχει ελπιδα να σωσω κανενα δεδομενο ή ειναι απλα dead και ειναι τελειωμενη υπόθεση??
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μπες σε safe mode και δες αν φαίνεται στο "Ο Υπολογιστής Μου" (και αντίγραψε από εκεί ό,τι μπορείς). Το να αποφανθούμε πάντως από εδώ και με τόσο λίγα στοιχεία (και μάλιστα τα συγκεκριμένα) για το αν είναι "τελειωμένος", θα είναι φάουλ. Πάντως, δίσκος να ευθύνεται για την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ μηχανήματος, δύσκολο. Πιο πιθανό θεωρώ να τραβάει ζόρι το λειτουργικό (αν και δεν ξέρω ακριβώς τί δυνατότητες/"επιλογές" έχουν λειτουργικά όπως πχ τα Οχτάρια). Τον έχεις αποσυνδέσει να δεις αν μπουτάρει κανονικά χωρίς αυτόν; Μια καλή κίνηση θα ήταν επίσης να τον δοκιμάσεις σε άλλο μηχάνημα. Το οποίο αν δεν παίζει να βρεθεί (σε φίλους κλπ), εναλλακτικά τον συνδέεις μέσω USB (αρκεί έστω να βρεθεί σχετική θήκη/αντάπτορας - εννοώ χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις) ή φτιάχνεις κάποιο removable bootable μέσο που να περιέχει πχ κάποια σχετική διανομή Linux για να δεις μέσα από αυτό τί γίνεται με τον δίσκο). Αν και όταν χρειαστεί χρήση recovery application, το συζητάμε (το θέμα είναι πρώτα να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις λειτουργικό με τον δίσκο συνδεδεμένο). (...και πάρε με την ευκαιρία και το μάθημα από την εμπειρία σου αυτή* : ότι σημαντικά δεδομένα τα έχουμε ήδη αντιγράψει και αλλού, για να μη σκοτιζόμαστε όταν -νομοτελειακά- ΘΑ βαρέσει ένας δίσκος...) *...είναι "ό,τι πιο καλό είχε να σου προσφέρει", ο εν λόγω δίσκος, πέρα από τις χρόνων υπηρεσίες του. Μην το προσπεράσεις...
sno0py Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Γενικα κανω back up τα παντα απλα ισως εχω καποια πραγματα που ειναι καλο να τα παρω γιατι δεν ειμαι σιγουρος. Απο εκει και περα σε οποιο αλλο pc το εχω δοκιμασει τα ιδια εκανε.βασικα εσκασε η μητρικη μου και φαινεται πηρε και τον δισκο μαζι της. Τελευταιο δεν μαφηνει να μπω σε safe mode..μονο αυτες τις 2 επιλογες μου βγάζει..
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Περίεργα τα λες... "Έσκασε η μητρική"...; "Και πήρε και τον σκληρό μαζί"...; Δεν λέω, τα πάντα γίνονται. Αλλά δε νομίζω ότι θα έφτανε μέχρι εκείνο το σημείο μπουταρίσματος, αν ήταν αυτή η περιπτωση (...εκτός κι αν εννοείς ΑΛΛΗ μητρική...; ). Τεσπα αν τον έχεις βάλει και αλλού όπως είπες, και εμ,φανίζει την ΙΔΙΑ συμπεριφορά ο εκεί υπολογιστής, τότε ναι, μάλλον σκούρα τα δισκοπράμματα. Έχεις όμως τις άλλες δυο επιλογές που λέγαμε, για να δεις αν μπροέι να διαβαστεί ο δίσκος και να πάρεις αρχεία από αυτόν.
hitman123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 μου το κανει και εμενα αυτο με της δυο επιλογες
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Tον κανεις εξωτερικό και οτι σώσεις έσωσες 1
hitman123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 πως να τον κανω εξωτερικο μου βγαζει και εμενα αυτες της δυο επιλογες τη μπορει να φταιει??
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αυτο θελεις http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-to-2-5-3-5-IDE-SATA-External-HDD-Drive-Adapter-Cable-Converter-/321255749127?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item4acc55b607
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομιζω. Στην ελλαδα θα βρεις κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/3371438/StarTech-ST35HDENIB.html
άδικος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Γιατί να αγοράσουν εξοπλισμό για usb σύνδεση;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι απαραίτητο, μπορει να μπει και σας δεύτερος, ο καθε ενας οπως νομιζει Το usb ειναι πιο ακίνδυνο και δεν εχει σχεση με την λειτουργία του μηχανήματος
άδικος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δε βρίσκω επικυνδυνότητα στο να συνδέσεις κάποιο δίσκο με οποιοδήποτε τρόπο, & ίσα ίσα που με usb & ταλαιπωρία θα έχει λόγω καθυστέρησης και λεφτά χρειάζεται για τον αντάπτορα. Τεσπα
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Έχει δίκιο ο άδικος (. . . ), υπό το σκεπτικό ότι αν δεν του λειτουργεί εσωτερικά, ακόμη απιθανότερο να του λειτουργεί με USB (...αφού τον σύνδεσε και αλλού και κάνει τα ίδια, κι άρα δεν είναι θέμα υπολογιστή ή λειτουργικού). Διότι όντως μάλλον πάπαλα ο δίσκος. Γι' αυτό κι εγώ όταν του πρωτόγραψα, του τόνισα να δοκιμάσει μεν μέσω USB, αλλά με δανεικό εξάρτημα (αν βρεθεί) και να μην πάει ν' αγοράσει. Τεσπα απλά στην περιπτωσή του, "τζάμπα λεφτά" θα δώσει. Θα του μείνει βέβαια ο αντάπτορας, οπότε δνε είναι και πεταμένα - δε θα του λύσει μάλλον και το πρόβλημα όμως...
άδικος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Απλά απ'ότι κατάλαβα ο ts (ή & ο hitman) δοκίμασε μονάχα να bootάρει από αυτόν & όχι με άλλο δίσκο έχοντας & τον εν λόγω μέσα. Θα πρέπει φίλε μου να τον βάλεις σαν "δεύτερο δίσκο" όπως λέμε, αν δε το δοκίμασες ήδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα