Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.ειμαι νεος εδωπερα και χρειαζομαι λιγο βοηθεια.εχθες περασα στον υ/η μου το cheat engineer το επαιξα για κανα δεκαλεπτο μετα μου παγωσε η οθονη και  εβγαλε ενα περιεργο ηχο και  εκανε restart απο μονο του.μετα συνεχειστικε για κανα 2 φορες.μετα το εσβησα αλλα μου κανει τα ιδια χωρις να εχω τιποτα περασμενο.απλα μπαινω facebook κ εχω το ιδιο θεμα.καμια ιδεα κανεισ?συγνωμη για τα ορθογραφικα απλα εχω φρικαρει λιγο

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου. Για αρχή πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου. Κατέβασε και το hwmonitor και ανέβασε εδώ ένα scrrenshot.

• Moderators
Δημοσ.

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:
  • Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα

Διορθωνω τον τιτλο μια και εισαι καινουριος, αλλα θα παρακαλουσα μεγαλυτερη προσοχη στη συνεχεια και μια αναγνωση στους κανονες.
Δημοσ.

Αν καταλαβαίνω αναφέρεσαι στο Game , προφανώς έβαλες και το Crack για το παιχνίδι , κάνε απεγκατάσταση του παιχνιδιού από τον Πίνακα ελέγχου  -   Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος , και δούλεψε τον υπολογιστή για να καταλάβεις αν συνεχίζεται το πρόβλημα . 

Δημοσ.

επαιζα ενα παιχνιδι στο facebook το kings road...μετα απο ολα τα restart που μου εκανε,εκανα delete το cheat engine απο πινακα ελενχου...μετα ανοιξα το youtube και αρχισε παλι να κανει τα ιδια.ανοιξα και το kings road κ παλι μου εκανε παγωμα στην οθονη και εναν περιεργο ηχο και restart

Καλημέρα φίλε μου. Για αρχή πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου. Κατέβασε και το hwmonitor και ανέβασε εδώ ένα scrrenshot.

post-286268-0-57922600-1389194165_thumb.png

Δημοσ.

Βασικα μηπως εχεις κολήσει κανα ιο ?

Για κανε ενα καθάρισμα με malwarebytes και superantispyware , και ανέβασε και μια φωτογραφία να δουμε τον δίσκο με το hdsentinel

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα μηπως εχεις κολήσει κανα ιο ?

Για κανε ενα καθάρισμα με malwarebytes και superantispyware , και ανέβασε και μια φωτογραφία να δουμε τον δίσκο με το hdsentinel

Σωστό και αυτό. Απλά, επειδή είπε και για τον ήχο μαζί με το φριζάρισμα, το πήγα πρώτα σε hardware.

Δημοσ.

Κανε και μία επαναφορά συστήματος σε προγενέστερη ημερομηνία.  ( για να αποφύγεις format τελικά ) 

Ποιο φορμάτ ρε παιδιά; Ό,τι να'ναι... φίλε μου κατέβασε το hd sentinel και πόσταρε εδώ ένα screenshot.

Τις προάλλες που έπαιζα crysis, είχα ένα θέμα σαν το δικό σου για κάποια δευτερόλεπτα. Μετά ακολούθησε μπλε οθόνη και επανεκκίνηση αυτόματα. Το αποτέλεσμα, έχασα τα save του παιχνιδιού και ευτυχώς που το είχα τερματίσει και άλλες φορές.

Βέβαια, ο δίσκος μου έχει μόνο 39% υγεία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...