Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά, θέλω να αναβαθμίσω ένα παλιό PC με μια motherboard Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P που μου ξέμεινε. Το socket είναι AM3 και θέλω να μου προτείνετε CPU με 50-60ευρώ για απλή χρήση του pc, internet & office.

Δημοσ.

καλυτερα να την πουλησεις και να πας σε fm2 φθηνο συστηματακι.παρολλα αυτα εαν εχεις ηδη και καρτα γραφικων τοτε AMD Athlon II X2 270 3.4 GHz Dual Core Socket AM3 65W Tray ΤΙΜΗ 34.45 € και επειδη δεν εχει ψυχτρα (εκτος και εαν εχεις εσυ καμια παλια απο socket 939-Am2-AM2+-AM3-AM3+ ειναι ιδιο)  COOLERMASTER RR-T2-22FP-R1 BLIZZARD T2 COOLER 11.90

Δημοσ.

Βασικά θέλω να αναβαθμίσω ένα pc του 2001 που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι στο σπίτι και τώρα σέρνεται. Με την ευκαιρία αυτή είπα να φρεσκάρω λίγο το pc της υπογραφής μου και να τοποθετήσω τα κομμάτια που θα ξηλωθούν στην πρώτη μονάδα. Τη CPU μου θα την κρατήσω και θέλω έναν άλλον φτηνό επεξεργαστή για να καλύψω την μητρική που ανέφερα και θα τοποθετηθεί στην πρώτη μονάδα.

Τον διπύρηνο που μου λες τον είχα δει και γω, ήταν 1 από τους 2 που χα καταλήξει, εν το μεταξύ πριν λίγους μήνες είχε στο e-shop πληθώρα φτηνών επεξεργαστών...ξαφνικά δεν υπάρχει τίποτα!

Αν βρω σκέτη CPU θα κοιτάξω και για ψύκτρα.

Κάρτα γραφικών θα πάρω από έναν γνωστό μου, έχει στην άκρη μια 8600GS ή GT.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου, έτσι για την διαδικασία δηλαδή, έχεις υπ'όψην σου οτι απο την παλιά μονάδα πετάγονται σχεδόν όλα οπότε δεν το λες και ακριβώς αναβάθμιση. Άντε να κρατήσεις το κουτι και το dvdr. Δίσκο αν έχει κανα quantum ή maxtor αρχαίο, πάλι θα σέρνεται και τροφοδοτικό θα έχει κανα 20πινο χωρίς καν επιπλέον τροφοδοσία για επεξεργαστη

Δημοσ.

Καλά ναι ισχύει, οτι αναβάθμιση έπαιρνε του την είχα κάνει...από τη στιγμή που αλλάζω μητρική θα αλλαχτούν όλα τα βασικά κομμάτια, θα μείνει το case και τα DVD Drives.  Απλά πολλά πράγματα θα μεταμοσχευτούν από το καλό pc στο παλιό, συν κάτι άλλα που θα βρω απο δω και απο κει θα το στήσω κανονικά. Το μόνο που θα αγοράσω για την παλιά μονάδα είναι CPU και δεν θέλω να σκάσω πάνω από 50 ευρώ. Συνεπώς η πρόταση για PHENOM II X4 λυπάμαι αλλά απορρίπτεται λόγω υψηλού budjet! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...