Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μου ζήτησε ένας φίλος να του φτιάξω ένα pc.

Ποσό που διαθέτουμε : 800 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Απλά Ίντερνετ και δουλείες γραφείου

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? χρειάζεται και οθόνη και θα μπεί μάλλον 32άρα τηλεόραση

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ένα κατάστημα κατά προτίμηση με σειρά Msystems , e-shop, Msystems

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . θα αγοραστεί WIN 7

έχω φτιάξει κάτι μέχρι τώρα και θα θελα την άποψη σας.

Western Digital 500GB Caviar Black SATA III [WD5003AZEX]

Gigabyte F2A85X-UP4

Corsair CX Series 500 Builder 500W [CP-9020047-EU]

Thermaltake Commander GS-III [VO100K1W2N]

Kingston 8GB HyperX black 1600MHz CL9 (Kit of 2) [KHX16C9B1BK2/8]

AMD A8-6600K x4 Quad Core Black Edition APU [AD660KWOHLBOX]

Samsung SH-224DB (SATA) Black

Σύνολο : 499,43 €

ή από πλαίσιο

http://bto.plaisio.gr/Demo/BTOPrint?state=1864696B54.89B1A1864491B39.9B1A1990039B95.89B1A2082705B72.9B1A1548603B81.91B1A1558420B51.5B1A1994557B17.9B1AD2014-1-8-00-49-25

και βλέπουμε μετά για οθόνη

Δημοσ.

Δε χρειάζεται τόσο ακριβή μητρική ειδικά.Κοίταξε να χωρέσεις και SSD.

οκ για μητρική θα ψάξω κάτι πιο οικονομικό

Έχω την αίσθηση για τη χρήση που το θέλει ο φίλος μου δεν χρειάζεται καν ο ssd.

Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως έχει κολλήματα σε κάποια ταινία που θα βλέπει όταν το έχει συνδεδεμένο με 32άρα οθόνη τηλεόρασης.

Δημοσ.

Βασικα οκ καταλαβαινω οτι το θελει για απλη χρηση αλλα γιατι του βαζεις Pentium Dual Core?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα οκ καταλαβαινω οτι το θελει για απλη χρηση αλλα γιατι του βαζεις Pentium Dual Core?

Γιατί για δουλειες γραφείου χρειάζεται περισσότερο ένας σχετικά πιο καλό CPU. Δεν ενδιαφέρουν οι αποδόσεις σαν apu. Όσοι προτείνεται amd απλα βάζετε τον άνθρωπο να ξοδέψει περισσότερο χρήμα χωρίς ανταπόδοση. Η ενσωματωμένη gpu του haswell ναι είναι χειρότερη αλλά για τη δουλεια που το θέλει είναι υπεραρκετή. Αλλά σαν CPU στα λεφτά του είναι ότι καλύτερο.

Δεν ζήτησε ο άνθρωπος gaming pc ( που στο μέλλον θα βάλει κάποια gpu ). Ζήτησε pc για δουλειές γραφείου.

Επεξ/σία από efo355
Δημοσ.

Ναι βέβαια από το να πάει ας μου επιτραπεί η έκφραση σε σάπια H81 μητρική καλύτερα να μπαίνε κάτι άλλο.

σάπια μητρική με υποστήριξη sata 3 και usb3 ( και σε front panel ) ; Δε νομίζω. Υπενθυμίζω δεν θέλει gaming pc ο άνθρωπος.

Δημοσ.

όπως είπα απλό υπολογιστή θέλει. Δουλειά γραφείου, Ιντερνετ και καμιά ταινία αλλά μην φανταστείτε τίποτα σπουδαίο.

Το βαρύτερο παιχνίδι θα είναι μάλλον τα εγκατεστημένα των windows :P

Βέβαια δεν θέλει και ssd καν. άσχετα το πόσο γρήγορο θα κάνει το  pc δεν το θέλει.

Σε σύνδεση με 32άρα τηλεόραση θα έχει θέμα με την ενσωματωμένη γραφικών είτε του intel είτε του amd apu?

Σε τόσο απλό pentium δεν θα του προτείνω. έχω την εντύπωση είναι καλύτερα είτε κάποιος απλός i3 ( νομίζω έχουν και αυτοί ενσωματωμένη γραφικών) είτε κάποιος amd

Δημοσ.

οκ, ευχαριστώ.

Θα του το προτείνω και επανέρχομαι.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις προτάσεις σε όλους!

Δημοσ.

όπως είπα απλό υπολογιστή θέλει. Δουλειά γραφείου, Ιντερνετ και καμιά ταινία αλλά μην φανταστείτε τίποτα σπουδαίο.

Το βαρύτερο παιχνίδι θα είναι μάλλον τα εγκατεστημένα των windows :P

Βέβαια δεν θέλει και ssd καν. άσχετα το πόσο γρήγορο θα κάνει το  pc δεν το θέλει.

Σε σύνδεση με 32άρα τηλεόραση θα έχει θέμα με την ενσωματωμένη γραφικών είτε του intel είτε του amd apu?

Σε τόσο απλό pentium δεν θα του προτείνω. έχω την εντύπωση είναι καλύτερα είτε κάποιος απλός i3 ( νομίζω έχουν και αυτοί ενσωματωμένη γραφικών) είτε κάποιος amd

Κατά τη γνώμη μου overkill και πεταμένα λεφτά ο i3 για αυτά που θέλει το pc. Οσο για τον ssd θα διαφωνήσω. Φτιάξε ένα pc με i7 και hdd και ένα pentium  και ssd και κάτσε να δείς πόσο πιο αεράτο θα είναι στα windows με τον ssd. Κόψε λεφτά από τον cpu και βάλε στον ssd. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...