sep01 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα , σημερα το πρωι ενα ΗΡ 4 ετιας σταματησε να λειτουργει , και πρεπει αμεσα να διαλεξω νεο λαπτοπ για να γινει παραγγελια αυριο το πρωι , προοριζεται για γραφειο . browsing 7-10 σελιδων ταυτοχρονα. το ζητουμενο ειναι η καλη ποιοτητα κατασκευης και οσο το δυνατον καλυτερο επεξεργαστη στα χρηματα που μπορω να διαθεσω. μεχρι350 μπορω να δωσω. , και εχω δει τα παρακατω. 1 .http://www.mgmanager.gr/dell_inspiron_15_521_pentium_2127u1564gb500gbdvdrwubuntu2y_nbd/el/pid/15577/ και με καλυτερο επεξεργαστη 2 . http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910197 (αλλα θα αργισει αρκετα βλεπω, αν αξιζει η αναμονη ομως με βαση τα χρηματα που εχει και τα χαρ/κα ας περιμενω λιγες μερες..) ποιο προτεινεται αναμεσα σε αυτα ? επισης οτι αλλη προταση ευπροσθεκτη εννοειτε. απλα θελω να κρατησει για καιρό 4-5 χρονια .. χωρις να καει..οπως το ΗΡ
trujillo2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 οταν λες επαψε να λειτουργει? γιατι δεν το ψαχνεις λιγο μηπως το γλυτωσεις?
antbyron Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Το δεύτερο φαίνεται καλύτερο, έχει καλύτερο επεξεργαστή, gigabit κάρτα δικτύου και καλύτερη μπαταρία. Νομίζω ότι αξίζει να περιμένεις!
sep01 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 επρεπε να αντικατασταθει καποια στιγμη ουως η αλλως , θα το στειλω σε καναν τεχνικο αν μπορει να το φτιαξει ( με λογικο κοστος βεβαια) ηταν με εναν μονοπυρηνο amd 1.4 νομιζω sepron.. χθες βραδυ δουλευε κανονικα και το πρωι πατωντας το power button δεν δινει σημα στην οθονη . αλλα το θορυβο οτι ανοιγει τον κανει. δεν υπηρχε χρονος να το ψαξω σμρ , μιας και δεν το εχω εγω , ειναι των γονιων μου. Το δεύτερο φαίνεται καλύτερο, έχει καλύτερο επεξεργαστή, gigabit κάρτα δικτύου και καλύτερη μπαταρία. Νομίζω ότι αξίζει να περιμένεις! απο ποιοτητα κατασκευη ομως ποιο υπερεχει?
antbyron Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς δεν έχω δει κανένα από τα δύο από κοντά για να ξέρω. Θα σου πρότεινα να ψάξεις να τα βρεις σε κάποιο κατάστημα και να τα δεις από κοντά. Υποθέτω ότι επειδή είναι από τα φθηνότερα μοντέλα των δύο εταιριών η ποιότητα κατασκευής δεν θα είναι και η καλύτερη.
sep01 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ΟΚ , καποιος που ειναι κατοχος εστω και αντιστοιχου μοντελου , ας πει καμια γνωμη..
makisko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπορείς να βάλεις κάνα 30 ευρώ παραπάνω να πάρεις αυτό? https://www.skroutz.gr/s/4144937/HP-250-G1-i3-3110M-4GB-500GB-Linux.html που είναι με I3 και σίγουρα είναι αρκετά καλύτερο από αυτά που κοιτάς. Το πήρε ένας φίλος μου πριν τις γιορτές από Κωτσόβολο (προσφορά 375 ευρώ και με Windows 8). Μια χαρά είναι.
manos2902 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 το 2ο φαινεται καλυτερο, για δες κ για κανα μεταχειρισμενο πχ αυτο http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/lenovolaptops/230011-ibm-lenovo-thinkpad-t410-core-i5-24-ghz/
makisko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ένας τεχνικός μου είπε "αν θες Laptop, μόνο Dell, Toshiba και Hp" και θα συμφωνήσω μαζί του. Ο λόγος είναι ότι τα περισσότερα Laptop (πλην τα προαναφερόμενα) έχουν no name μητρικές. Όπως πχ ένα Acer Aspire 5750G που έχω εγώ, με το οποίο κάποια στιγμή είπα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο και όταν προσπάθησα να βρω τα χαρακτηριστικά της μητρικής, δεν έβγαλα ποτέ άκρη.
plpapadopoulos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ένας τεχνικός μου είπε "αν θες Laptop, μόνο Dell, Toshiba και Hp" και θα συμφωνήσω μαζί του. Ο λόγος είναι ότι τα περισσότερα Laptop (πλην τα προαναφερόμενα) έχουν no name μητρικές. Όπως πχ ένα Acer Aspire 5750G που έχω εγώ, με το οποίο κάποια στιγμή είπα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο και όταν προσπάθησα να βρω τα χαρακτηριστικά της μητρικής, δεν έβγαλα ποτέ άκρη. Καλό θα είναι ο τεχνικός που συμβουλεσαι να αλλάξει επάγγελμα... Τα HP έχουν μακράν τις χειρότερες μητρικές και το χειρότερο hardware design για επώνυμο λάπτοπ. Απόδειξη αποτελούν τα χαλασμένα HP που βρίσκεις σε παλέτες σε αγγελίες παντού. Επίσης απόδειξη αποτελεί το πόσο ψησταριές είναι... Ειλικρινά στο λέω, αν ήταν να επιλέξω αποκλειστικά μεταξύ HP και ACER, θα έπαιρνα ACER. Δε φαντάζεσαι πόσο μπ**ρδέλα είναι τα HP. Τα Dell είναι καλά, τα Toshiba μέτρια προς καλά (ανάλογα το μοντέλο) και το service τους στην Ελλάδα όπως και αυτό της HP είναι κάτω του μετρίου. Υπάρχουν και τα Lenovo που μπορείς να κοιτάξεις και τα οποία αυτή τη στιγμή στην αγορά βγάζουν τα λιγότερα προβλήματα κι έχουν από τα καλύτερα service. το 2ο φαινεται καλυτερο, για δες κ για κανα μεταχειρισμενο πχ αυτο http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/lenovolaptops/230011-ibm-lenovo-thinkpad-t410-core-i5-24-ghz/ Χωρίς παρεξήγηση, μήπως του ποστάρεις την παραπάνω αγγελία έχοντας κάποιο όφελος? Ρωτάω γιατί το ίδιο μηχάνημα παίζει και σε άλλη αγγελία από άλλον χρήστη πολύ πιο πρόσφατη και με 128GB SSD κιόλας 30 ευρώ φτηνότερα από αυτή που του έδειξες. Λέω εγώ τώρα...
makisko Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καλό θα είναι ο τεχνικός που συμβουλεσαι να αλλάξει επάγγελμα... Τα HP έχουν μακράν τις χειρότερες μητρικές και το χειρότερο hardware design για επώνυμο λάπτοπ. Απόδειξη αποτελούν τα χαλασμένα HP που βρίσκεις σε παλέτες σε αγγελίες παντού. Επίσης απόδειξη αποτελεί το πόσο ψησταριές είναι... Ειλικρινά στο λέω, αν ήταν να επιλέξω αποκλειστικά μεταξύ HP και ACER, θα έπαιρνα ACER. Δε φαντάζεσαι πόσο μπ**ρδέλα είναι τα HP. Τα Dell είναι καλά, τα Toshiba μέτρια προς καλά (ανάλογα το μοντέλο) και το service τους στην Ελλάδα όπως και αυτό της HP είναι κάτω του μετρίου. Υπάρχουν και τα Lenovo που μπορείς να κοιτάξεις και τα οποία αυτή τη στιγμή στην αγορά βγάζουν τα λιγότερα προβλήματα κι έχουν από τα καλύτερα service. Δεν ξέρω φίλε plpapadopoulos γιατί όπως είπα Hp δεν είχα ποτέ... Από φίλους όμως που έχουν Hp δεν έχω ακούσει παράπονα ως τώρα. ...Μου άρεσε αυτό που είπες ποιο πάνω, ότι μεταξύ Hp και ACER θα έπαιρνες ACER, γιατί και εγώ την ίδια γνώμη είχα πριν το πάρω και ας μου τα λέγανε... Τώρα σου μιλάω ως παθών. Το Acer Aspire 5750G μου έχει κάψει ως τώρα 5 σκληρούς δίσκους WD Scorpio Black 7200 rpm, (ευτυχώς όλες τις φορές μου έγινε αντικατάσταση), γιαυτό είπα πριν ότι προσπάθησα να βγάλω άκρη με την μητρική... (Acer JE50_HR (CPU1)
sep01 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Παρελαβα τελικα λαπτοπ χθες , Site: αυτό διαλεξα , ελπιζω να κρατησει για αρκετο καιρό. καλό βράδυ σε όλους!
antbyron Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Για πες εντυπώσεις σχετικά με την ποιότητα κατασκευής που ήταν και το ζητούμενο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα