vaggospat13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 πριν λιγο καιρο μια φιλη μου μου εφερε το λαπτοπ της να του κανω φορματ και επανεγκατάσταση γιατι κολαγε υπερβολικα. Ετρεξα το hd sentinel και ο δισκος ειχε 700 κατεστραμενους τομεις , ηταν δηλαδη στα τελευταια του, με χιλια ζορια του κανα επανεγκατασταση αλλα ειχε θεμα ο ήχος. Ενώ οι οδηγοί φαινόντουσαν να εχουν εγκατασταθει κανονικα και δεν εμφάνιζε κάποιο πρόβλημα δεν ειχε καθολου ηχο το ιδιο και σε live ubuntu. Θέλω ένα έμπιστο κατάστημα service για να μου προσδιορισει την βλαβη αν ειναι δυνατον δωρεαν και μετα αν αξίζει να το φτιάξω, έχετε καμία εμπειρία από κάποιο τέτοιο κατάστημα σε ΑΘΗΝΑ. 1
Qasireu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εαν το λαπτοπ ειναι μοντελο 2010 και ανω παρε εναν ssd με 60 ευρω και κουμπωσε το επανω υστερα ξανα περνα το λογισμικο(windows) που ειχε ή που θελεις να περασεις και υστερα "αγορασε" το driver genius προγραμμα και αστο να κατεβασει ολους τους οδηγους του λαπτοπ.Εαν κατι δεν παει καλα βρεσ το ανταλακτικο των ηχειων και αγορασε κανουρια γυρω στα 20 ευρω εχουνε και ολα μια χαρα.
vaggospat13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εαν το λαπτοπ ειναι μοντελο 2010 και ανω παρε εναν ssd με 60 ευρω και κουμπωσε το επανω υστερα ξανα περνα το λογισμικο(windows) που ειχε ή που θελεις να περασεις και υστερα "αγορασε" το driver genius προγραμμα και αστο να κατεβασει ολους τους οδηγους του λαπτοπ.Εαν κατι δεν παει καλα βρεσ το ανταλακτικο των ηχειων και αγορασε κανουρια γυρω στα 20 ευρω εχουνε και ολα μια χαρα. θελω καποιον πρωτα να μου πει τι προβλημα παιζει για να ξερω πως θα κινηθω , εννοειται δισκο αλλαζω μονος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα