Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ένα λάπτοπ  ( Toshiba C55-A5309 ) το οποίο θα υποστηρίζει  μουσική,  θα βγάζει  έξοδο σε  κονσόλα - ηχεία  κλπ. θα δουλεύει σε τακτική βάση σε διάφορους χώρους - επαγγελματικά . Το ερώτημά μου είναι  τι Software χρειάζεται για την σωστή και ποιοτική απόδοση ήχου ; 

<<Έχω παντελή αγνεία στο θέμα επομένως κάτι απλό θέλω και αποτελεσματικό .... Ναι και ο τίτλος είναι κουλός το ξέρω  Λατοπ :mad: . >>    

Δημοσ.

Μια καλή USB κάρτα ήχου θέλεις. Ιδανικά με "Balanced" εξόδους. Η ποιότητα εξαρτάται κυρίως από τα ίδια τα αρχεία που θα αναπαράγεις και πολύ λιγότερο απ´ το software. Καλύτερα να διαλέξεις το πρόγραμμα που γνωρίζει καλύτερα αυτός που θα το χρησιμοποιεί.

Δημοσ.

Από έξοδο ακουστικών; Τι ηχεία έχεις; Από τον σταθερό παίζουν καλά; Ακουστικά δοκίμασες στο laptop?

Θεωρητικά μπορείς να πάρεις και από την HDMI αλλά δύσκολα θα βρεις ενισχυτές με HDMI στους χώρους που αναφέρεσαι.

Δημοσ.

Σύγκρινα  τον ήχο του σταθερού υπολογιστή μεταφέροντας τα ηχεία στο λαπτοπ , ενεργοποιήθηκαν κάποια εφέ - φίλτρα ( άγνωστο πώς ) στον ήχο και ήταν ένα χάλι ... έψαξα - τα βρήκα - έκανα απεγκατάσταση και τώρα ακούγεται ανθρώπινα . 

Ευχαριστώ για της συμβουλές .

Δημοσ.

Παρόλα αυτά η έξοδος των ακουστικών δεν είναι κατάλληλη. Βγάζει "θόρυβο" και δεν έχει την σωστή ομική αντίσταση για να μπει σε κονσόλες κλπ. Για επαγγελματική δουλειά χρειάζεσαι κάρτα ήχου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν θα πας σε εξωτερική προσπάθησε να αποφύγεις τις εντελώς φθηνιάρικες και δες καμία creative ή terratec και αν μπορείς να πάρεις μια που να είναι 24bit και να έχει οπτική ίνα sp-dif, Καλά είναι να πας πάνω από τα 50€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...