00 George 00 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει ένα λάπτοπ ( Toshiba C55-A5309 ) το οποίο θα υποστηρίζει μουσική, θα βγάζει έξοδο σε κονσόλα - ηχεία κλπ. θα δουλεύει σε τακτική βάση σε διάφορους χώρους - επαγγελματικά . Το ερώτημά μου είναι τι Software χρειάζεται για την σωστή και ποιοτική απόδοση ήχου ; <<Έχω παντελή αγνεία στο θέμα επομένως κάτι απλό θέλω και αποτελεσματικό .... Ναι και ο τίτλος είναι κουλός το ξέρω Λατοπ . >>
trujillo2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 http://audio-editing-software-review.toptenreviews.com/ κατι τετοιο εννοεις?
00 George 00 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ότι και να σου πω θα είναι ψέματα , δεν ξέρω τι θέλω , το μόνο που σίγουρα γνωρίζω είναι το ποιοτικό αποτέλεσμα .
CheOnWeb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μια καλή USB κάρτα ήχου θέλεις. Ιδανικά με "Balanced" εξόδους. Η ποιότητα εξαρτάται κυρίως από τα ίδια τα αρχεία που θα αναπαράγεις και πολύ λιγότερο απ´ το software. Καλύτερα να διαλέξεις το πρόγραμμα που γνωρίζει καλύτερα αυτός που θα το χρησιμοποιεί.
00 George 00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Έκανα μια δοκιμή με τα ηχεία του σταθερού υπολογιστή , τα έβαλα στο Laptop .... χάλια ο ήχος ...γιατί να πάρει η ευχή ;;;; !!!!
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Από έξοδο ακουστικών; Τι ηχεία έχεις; Από τον σταθερό παίζουν καλά; Ακουστικά δοκίμασες στο laptop? Θεωρητικά μπορείς να πάρεις και από την HDMI αλλά δύσκολα θα βρεις ενισχυτές με HDMI στους χώρους που αναφέρεσαι.
00 George 00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Σύγκρινα τον ήχο του σταθερού υπολογιστή μεταφέροντας τα ηχεία στο λαπτοπ , ενεργοποιήθηκαν κάποια εφέ - φίλτρα ( άγνωστο πώς ) στον ήχο και ήταν ένα χάλι ... έψαξα - τα βρήκα - έκανα απεγκατάσταση και τώρα ακούγεται ανθρώπινα . Ευχαριστώ για της συμβουλές .
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Παρόλα αυτά η έξοδος των ακουστικών δεν είναι κατάλληλη. Βγάζει "θόρυβο" και δεν έχει την σωστή ομική αντίσταση για να μπει σε κονσόλες κλπ. Για επαγγελματική δουλειά χρειάζεσαι κάρτα ήχου. Sent from my iPhone using Insomnia
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μάλιστα... Λάπτοπ των 300$ για σύνδεση σε επαγγελματικό ήχο!!!
00 George 00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ναι ..... η λέξη που περιγράφει την κατάσταση είναι << οικονομική ανέχεια >>
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αν θα πας σε εξωτερική προσπάθησε να αποφύγεις τις εντελώς φθηνιάρικες και δες καμία creative ή terratec και αν μπορείς να πάρεις μια που να είναι 24bit και να έχει οπτική ίνα sp-dif, Καλά είναι να πας πάνω από τα 50€.
00 George 00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα