thanosrx8 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 καλησπεριζω την παρεα,εχω αγορασει ενα 3gs απο AT&T κλειδωμενο. Εκανα jailbreak με την εφαρμογη p0sixspwn απο το pc μου το οποιο πετυχε και αφου ολοκληρωθηκε η διαδικασια περαστικε το cydia,untethered. ολα καλα μεχρι εδω. κατεβαζω και το ultrasn0w απο το cydia το κανω ιnstall ολα οκ με την εγκατασταση.. κανω reboot το τηλεφωνο,βαζω ενεργη καρτα σιμ και δεν εχω δικτυο. λεει 'αναζητηση' κανα 2 λεπτα και επειτα βγαζει το μυνημα 'καμια υπηρεσια'. Βεβαια στις πληροφοριες πλεον του φορεα λεει Cosmote 14.1 απο AT&T που ελεγε στην αρχη. Υπαρχει καμια ιδεα να λυθει το ενλογω προβλημα?ΥΓ: Αριθμος σειρας: 80939SZ33ΝP Baseband: 05.16.08
iMarilina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 <p>καλησπεριζω την παρεα,εχω αγορασει ενα 3gs απο AT&T κλειδωμενο. Εκανα jailbreak με την εφαρμογη p0sixspwn απο το pc μου το οποιο πετυχε και αφου ολοκληρωθηκε η διαδικασια περαστικε το cydia,untethered. ολα καλα μεχρι εδω. κατεβαζω και το ultrasn0w απο το cydia το κανω ιnstall ολα οκ με την εγκατασταση.. κανω reboot το τηλεφωνο,βαζω ενεργη καρτα σιμ και δεν εχω δικτυο. λεει 'αναζητηση' κανα 2 λεπτα και επειτα βγαζει το μυνημα 'καμια υπηρεσια'. Βεβαια στις πληροφοριες πλεον του φορεα λεει Cosmote 14.1 απο AT&T που ελεγε στην αρχη. Υπαρχει καμια ιδεα να λυθει το ενλογω προβλημα?<br><br> ΥΓ: <br> Αριθμος σειρας: 80939SZ33ΝP</p> <p> </p> <p>Baseband: 05.16.08</p> Καλησπέρα τσέκαρες να δεις αν το ultrasn0w υποστηρίζει τη baseband αυτή? Γιατί νομίζω δεν την υποστηρίζει οπότε θες iPad baseband ή downgrade baseband και ιστορίες, ΑΝ κι εφόσον το τηλέφωνο είναι old bootrom γιατί αν είναι new bootrom και βάλεις iPad baseband θα το μπρικαρεις. Κατέβασε το iBoot στον υπολογιστή και πες μου αν είναι old/new bootrom Sent from somewhere using something
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα