orck Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αυτο που δυσκολευει αρκετους ειναι να κατανοησουν οτι ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τις ιδιες αναγκες, εαν ειχαμε ολοι τις ιδιες αναγκες θα υπηρχε μια εταιρια τηλεπικοινωνιων, ενα μονο αυτοκινητο διαθεσιμο προς αγορα κλπ. Ειτε το πιστευεις ειτε οχι υπαρχουν αρκετοι που προτιμουν το ConnxTV εναντι του δορυφορικου πακετου. Μην λαμβανεις υποψην σου το φορουμ εδω που ειναι φετιχ η ταχυτητα συγχρονισμου, οι περισσοτεροι το ελεγχουν με πιο απλα κριτιρια "Μου κανει την δουλεια που θελω", "Δεν μου κανει την δουλεια που θελω".Αναφερομενος σε εμενα εχω περιπου 13Μbps και οταν δουλευει η συνδρομιτικη εχω διαθεσιμα περιπου 9-10Mbps. Πιστευεις οτι τα βιντεο στο Youtube η η προσβαση στο insomnia δεν δουλευουν σωστα με 9-10Mbps;
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αυτο που δυσκολευει αρκετους ειναι να κατανοησουν οτι ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τις ιδιες αναγκες, εαν ειχαμε ολοι τις ιδιες αναγκες θα υπηρχε μια εταιρια τηλεπικοινωνιων, ενα μονο αυτοκινητο διαθεσιμο προς αγορα κλπ. Ειτε το πιστευεις ειτε οχι υπαρχουν αρκετοι που προτιμουν το ConnxTV εναντι του δορυφορικου πακετου. Μην λαμβανεις υποψην σου το φορουμ εδω που ειναι φετιχ η ταχυτητα συγχρονισμου, οι περισσοτεροι το ελεγχουν με πιο απλα κριτιρια "Μου κανει την δουλεια που θελω", "Δεν μου κανει την δουλεια που θελω". Αναφερομενος σε εμενα εχω περιπου 13Μbps και οταν δουλευει η συνδρομιτικη εχω διαθεσιμα περιπου 9-10Mbps. Πιστευεις οτι τα βιντεο στο Youtube η η προσβαση στο insomnia δεν δουλευουν σωστα με 9-10Mbps; σιγουρα μια χαρα θα παιξει το ιντερνετ χωρις κανενα θεμα.αλλα καλο ειναι και ο τοπικ σταρτερ να ξερει και αυτο.γιατι μπορει πραγματι να θελει αλλου το ρουτερ και αλλου την Tv αλλα μπορει και το αναποδο.να σου πει οτι εγω δεν μπορω να ριξω καλωδιο μεχρι την ταρατσα για να βαλω το πιατο και το μπαλκονι μου δεν βλεπει τον δορυφορο.απλα ειναι καλο που ακουστηκαν τα + και τα - της καθε υπηρεσιας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα