gate7re Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 σκεφτομαι να βαλω ote tv στο σπιτι μου πρεπει να ειναι το router που ενωνεται με την τηλεοραση σε "κεντρικη πριζα τηλεφωνου" ή και στο δωματιο μου να το βαλω ειναι το ιδιο ακριβως ? ευχαριστω πολυ
fakiris31 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Απο το ρουτερ στον δέκτη με utp και απο το δέκτη στη τηλεόραση με hdmi η rca Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 σκεφτομαι να βαλω ote tv στο σπιτι μου πρεπει να ειναι το router που ενωνεται με την τηλεοραση σε "κεντρικη πριζα τηλεφωνου" ή και στο δωματιο μου να το βαλω ειναι το ιδιο ακριβως ? ευχαριστω πολυ σε οποια πριζα θες το βαζεις.
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Απλά να σημειώσω πως αν έχεις πάνω απο 32άρα τηλεόραση, να βάλεις απαραίτητα Δορυφορικό. Η ποιότητα των HD ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και σε μεγάλες τηλεοράσεις σκοτώνει.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 και το πιατο εχει το καλο οτι δεν εξαρτιεσε απο ενα router ουτε τρως bandwidth.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλά θες και κανά 100άρικο για εξοπλισμό-τεχνικό, ενώ στην iptv τίποτα. Ξεφεύγουμε όμως από το θέμα μας....
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλά θες και κανά 100άρικο για εξοπλισμό-τεχνικό, ενώ στην iptv τίποτα. Ξεφεύγουμε όμως από το θέμα μας.... καλο ειναι που υποθηκε για να το ξερει ο τοπικ σταρτερ διοτι μπορει πραγματι να μην τον βολευει να εχει το ρουτερ διπλα στην Tv.οποτε αν παει σε πιατο ισως να τον βολευει ωστε να εχει πχ το ρουτερ διπλα στο Pc του και μην παιζει wireless.η μπορει να μην εχει καλη ταχυτητα και να μην βολευει το Iptv.η να μην ειναι καλη η γραμμη και να εχει διακοπες.συν οτι απο οτι θυμαμαι οταν ζητας iptv σου βαζουν μεγαλυτερο margin απο το 9 για πιο σταθερα οποτε χανεις σε ταχυτητα.δεν ξερω αν τους το ζητησεις αν το αλλαζουν η αν εχει αλλαξει κατι σε αυτο.οποτε καλο ειναι που το ειπε ο sphinx
orck Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Σε οποιαδηποτε πριζα και να το βαλεις ειναι το ιδιο, με την προυποθεση οτι η καλωδιωση στο σπιτι ειναι σωστη, χωρις υγρασια. Αυτο θα το δεις τοποθετωντας το ρουτερ στην κεντρικη, βλεπεις μεσα απο το ρουτερ την ταχυτητα και συγκρινοντας την ταχυτητα σε καποια αλλη πριζα που σε βολευει καλυτερα. Λογικα θα εχουν μια ασημαντη διαφορα της ταξης του 2-5% Μιας και βγηκαμε εκτος θεματος το ConnxTV εχει το θετικο οτι σε ολα τα ελληνικα (στα μεγαλα ελληνικα, οχι περιφεριακα) και ολα τα αθλητικα του OTE, εχει την υπηρεσια ReplayTV, ο ΟΤΕ γραφει το προγραμμα για 48 ωρες και εαν θες μπορεις να ξαναδεις οτι εχει παιξει σαν να ειναι γραμμενο στην βιντεοκασσετα. Εχω 40" Samsung Full HD και η εικονα ειναι πολυ καλη. Να τονισω ομως οτι δεν ζω μπροστα στον καναπε. Πιο πολυ με ενδιαφερει το ReplayTV παρα οτιδηποτε αλλο.Οταν δουλευει σου ριχνει την ταχυτητα περιπου 3-4Μbps. 1
veider Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλά θες και κανά 100άρικο για εξοπλισμό-τεχνικό, ενώ στην iptv τίποτα. Ξεφεύγουμε όμως από το θέμα μας.... ΟΧΙ. εγω πριν τρεις μηνες,στο Γερμανο που εκανα τη συνδεση , πηρα τον εξοπλισμο ολον δωρεαν και μου προτειναν τεχνικο από τον οτε που μου εκανε την εγκατασταση με 25 ευρω
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Σε οποιαδηποτε πριζα και να το βαλεις ειναι το ιδιο, με την προυποθεση οτι η καλωδιωση στο σπιτι ειναι σωστη, χωρις υγρασια. Αυτο θα το δεις τοποθετωντας το ρουτερ στην κεντρικη, βλεπεις μεσα απο το ρουτερ την ταχυτητα και συγκρινοντας την ταχυτητα σε καποια αλλη πριζα που σε βολευει καλυτερα. Λογικα θα εχουν μια ασημαντη διαφορα της ταξης του 2-5% Οταν δουλευει σου ριχνει την ταχυτητα περιπου 3-4Μbps. απλα καποιες φορες δεν βολευει γιατι αλου εχεις το Pc και αλλου εχεις την tv.αυτο ειναι το μονο κακο.αλλιως μετα πρεπει να παιξεις ειτε ασυρματα και κτλ.και επισης το δευτερο βασικο που ειπες οτι για καποιον μπορει τα 3-4 Mbit να ειναι αρκετα
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 καλο ειναι που υποθηκε για να το ξερει ο τοπικ σταρτερ διοτι μπορει πραγματι να μην τον βολευει να εχει το ρουτερ διπλα στην Tv.οποτε αν παει σε πιατο ισως να τον βολευει ωστε να εχει πχ το ρουτερ διπλα στο Pc του και μην παιζει wireless.η μπορει να μην εχει καλη ταχυτητα και να μην βολευει το Iptv.η να μην ειναι καλη η γραμμη και να εχει διακοπες.συν οτι απο οτι θυμαμαι οταν ζητας iptv σου βαζουν μεγαλυτερο margin απο το 9 για πιο σταθερα οποτε χανεις σε ταχυτητα.δεν ξερω αν τους το ζητησεις αν το αλλαζουν η αν εχει αλλαξει κατι σε αυτο.οποτε καλο ειναι που το ειπε ο sphinx Ανάλογα τη γραμμή, όπως λες κι εσύ, πάει το margin.Αν έχεις καλές ταχύτητες το margin το βάζουν στα 11db. ΟΧΙ. εγω πριν τρεις μηνες,στο Γερμανο που εκανα τη συνδεση , πηρα τον εξοπλισμο ολον δωρεαν και μου προτειναν τεχνικο από τον οτε που μου εκανε την εγκατασταση με 25 ευρω Γενικά μιλάω κι όχι με ειδικές προσφορές.Π.χ Καλαμάτα και Κρήτη όταν σταμάτησε η αναλογική μετάδοση των καναλιών, υπήρχε αυτη η προσφορά, αλλά η αμοιβή του τεχνικού είναι 50 ευρώ. Αν και υποψιάζομαι πως είχες ήδη πιάτο εγκατεστημένο και απλά σου κέντραρε στον eutelsat 9E, οπότε τα 25 ευρώ δικαιολογούνται. Κι όταν λέω εξοπλισμό εννοώ τον δορυφορικό.Πιάτο, lnb κλπ.Ο Οτέ τον δέκτη ΚΑΟΝ τον δίνει δωρεάν με χρνησιδάνειο.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ανάλογα τη γραμμή, όπως λες κι εσύ, πάει το margin.Αν έχεις καλές ταχύτητες το margin το βάζουν στα 11db. το εειπα γιατι πετυχα γραμμη διπλα στο αστικο κεντρο.οχι παραπανω απο 500 μετρα με 14 margin.βεβαια και το 11 margin θα σου κοψει με σχεση το default που ειναι 9 σε μια καλη γραμμη.δεν ξερω αν τους ζητησεις για 9αρι με δικια σου ευθυνη αν θα στο αφησουν.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλά θες και κανά 100άρικο για εξοπλισμό-τεχνικό, ενώ στην iptv τίποτα. Ξεφεύγουμε όμως από το θέμα μας.... 1000 φορες να δώσει κάποιος 100€ για δορυφορικό ,παρά να του τρώει όλο το bandwits το connex tv 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Πάνω από όλα τα 100 ευρώ για δορυφορικό, θα τα δώσεις για να έχεις τα HD.Το brandwith, ανάλογα την χρηση, μπορεί να μη το χρειάζεσαι και να αρκεστείς στο εναπομείναν. Κακά τα ψέμματα όμως, ο ts έπρεπε να το ξέρει, γιατί να σκάσεις ξαφνικά 100 ευρώ ντούκου, δε το λες ευκαταφρόνητο ποσό.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Τα 100€ για δορυφορικό τα δίνεις μιά φορά στην ζωή σου ,ενω με το OTE tv μεσω ίντερνετ σου τρώει το bandwidth για όλη σου τη ζωή Τι προτιμάς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα