Προς το περιεχόμενο

Γρηγορη ερωτηση για steam activation...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα,

Ξερετε να με διαφωτησετε που βρισκουμε το key που θελει για να προχωρησει η εγκατασταση? Εχω αγορασει το elder scrolls  anthology και προσπαθω να εγκαταστησω το skyrim απο το dvd που εχει μεσα η συλλογη αυτη..

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Μου κανατε τη καρδια περιβολι.....

Τα εξαφανισε ο γιος μου, κατι χαρτια που ειχε μεσα και κατεστρεψε και 2 χαρτες .

Μαλιστα.

Ωραια.... :(

Ευχαριστω Κυριοι!!!

Δημοσ.

Θα το επιχειρησω , δεν εχω να χασω κατι...

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις και θα ενημερωσω επι θετικης εκβασης!

Δημοσ.

Μου κανατε τη καρδια περιβολι.....

Τα εξαφανισε ο γιος μου, κατι χαρτια που ειχε μεσα και κατεστρεψε και 2 χαρτες .

Μαλιστα.

Ωραια.... :(

Ευχαριστω Κυριοι!!!

Εννοεις ο αποκληρωμενος σου γιος; :D 

Δημοσ.

Τι να κανω ρε φιλε , ειναι 6 χρονων , ειναι κορυφαιος , μου εχει παρει τα μυαλα , αλλα μου τα εχει ανακατεψει-καταστρεψει ολα.

Το skyrim τοχα παιξει οταν βγηκε , τελη του 11 , εγραψα εκατονταδες ωρες , αλλα τοθελα παλι ετσι πιο επισημα και "νομιμα" .

Και ολα τα επεισοδια της σειρας δηλαδη , στο oblivion ειχα καει τελειως , οπως και στο morrowind. Αν και "γερος" για gamer , τα elder scrolls ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο απλα games!

Δημοσ.

Τι να κανω ρε φιλε , ειναι 6 χρονων , ειναι κορυφαιος , μου εχει παρει τα μυαλα , αλλα μου τα εχει ανακατεψει-καταστρεψει ολα.

Το skyrim τοχα παιξει οταν βγηκε , τελη του 11 , εγραψα εκατονταδες ωρες , αλλα τοθελα παλι ετσι πιο επισημα και "νομιμα" .

Και ολα τα επεισοδια της σειρας δηλαδη , στο oblivion ειχα καει τελειως , οπως και στο morrowind. Αν και "γερος" για gamer , τα elder scrolls ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο απλα games!

σιγα ρε αδερφε!ποσο εισαι??

Δημοσ.

38 +

Και οταν εισαι παντρεμενος , γυρνας αργα απο τη δουλεια , σπιτι "χαμος"  ,  τοτε πιστεψε με εισαι "γερος" για games . Δεν εχεις τις αντοχες - διαθεση που θα θελες!

Δημοσ.

μαλιστα , 5 χρονια με περνας οποτε ακυρο το γερος . εχω συναδελφο στη δουλεια 43 χρονων με 2 παιδια 16 χρονων εκαστος και παιζει φανατικα BF ! ολα ειναι θεμα διαθεσης βεβαια

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση το δισκάκι? Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος όμως) ότι αν πας με το δισκάκι το ενεργοποιεί αυτόματα...

Δημοσ.

στην πρωτη εγκατασταση παντα ζηταει το serial key για να καταχωρηθει σε σενα (στον λογαριασμο που εχεις φτιαξει στο steam)

Αχα λάθος μου τότε. Δεν ξέρω φίλε προσπάθησε να δεις μήπως τα βρεις και όλας. Αλλιώς επικοινώνησε με την Valve να δεις τι μπορεί να γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...