adams24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα το pc από το μάστορα για ένα πρόβλημα που είχα και τώρα βλεπω το εξής ενω το καλώδιο της οθόνης το συνέδεα σε άλλη θέση πάνω πάνω στην κεντρική μονάδα τώρa αν το βάλω εκεί δεν δίνει σήμα θέλει να το βάλω κάτω σε άλλη θέση το θέμα είναι ότι τώρα τα βλεπω λίγο θαμπά στην οθόνη επίσης εκεί που αλλάζω την ανάλυση λέει displey generic non-pnp monitor δεν θα έπρεπε να λέει lg αν πατήσω detect μου βγάζει άλλη μια επιλογή display device on:VGA το pc ειναι spu amd sempron140 ram4gb κάρτα γραφικών nvidia geforce 8400gs
adams24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 καμιά απάντηση ρε παιδιά μήπως δεν έγινα κατανοητός??
jim_p Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν το εβαζες πανω πανω, σε μια θεση που ειναι στη μητρικη δηλαδη, χρησιμοποιουσες την onboard καρτα γραφικων που εχει. Πιο κατω ειναι οι εξοδοι της nvidia που εχεις. Αρα, εφοσον εχεις ξεχωριστη καρτα, η onboard εχει (πιθανον) απενεργοποιηθει αυτοματα, οποτε τωρα εισαι με την nvidia αποκλειστικα. Οποτε, θες drivers για αυτη, μιας και ο μαστορας δεν σου τους εχει περασει. Αν οντως ειναι η 8400, θα τους βρεις εδω για 64αρια 7, που φανταζομαι αυτα εχεις http://www.geforce.com/drivers/results/71704 για 32αρια 7 http://www.geforce.com/drivers/results/71701 για 32αρια xp http://www.geforce.com/drivers/results/71702 1
adams24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ναι πάνω πάνω την έβαζα εκεί για να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα είναι ακριβώς κάτω από το καλώδιο τροφοδοσίας και τώρα το έβαλα τέρμα κάτω έχει κάτι drivers από nvidia μέσα περασμένα που είχα εγώ αυτός άλλαξε τροφοδοτικό παίζει να μην σύνδεσε την παλιά την θήρα που χρησιμοποιούσα εγώ και γιαυτό να μην δίνει σήμα?? λέω τώρα εγώ δεν ξέρω αν είναι έτσι όπως τα λες θα έχω κάποιο πρόβλημα γενικά σε κάποιο game η video το cpuid αυτο μου λέει 8400GS 256 size τα πέρασα τα drivers αλλά δεν βλεπω κάποια διαφορά πόσο να το βάλω? μετά την επανεκκίνηση αυτό μου το έβαλε στα 1024Χ768και μέσα σε παρένθεση λέει native τα Hz πόσο να τα βάλω 60 70 72 75 85 δεν βλεπω να γίνετε έτσι τίποτα και δεν θέλω να κάνω φορματ να πάω σε xp υπάρχει τρόπος να συνδέσω πάλι την ΟΘΟΝΗ μου εκεί που την είχα πάντα?? μήπως και στρώση το πράμα
adams24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 καμιά πρόταση ρε παιδιά όλα δούλευαν κανονικά πριν αλλάξω το τροφοδοτικό ενεργοποίησα από τα bios την onboard vga αλλά πάλι σκατά είναι...
nikomas50 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αφαίρεσε την nVidia διότι όσο βρίσκεται στη θέση της απομονώνεται αυτόματα η onboard.
adams24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 να την βγάλω τελείως?? τότε ποιος ο λόγος να έχουμε κάρτα γραφικών στον υπολογιστή??? δηλ τόσο καιρό την είχα στον υπολογιστή χωρίς λόγο??
nikomas50 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 δηλ τόσο καιρό την είχα στον υπολογιστή χωρίς λόγο?? Ναι, εφόσον χρησιμοποιούσες την ενσωματωμένη στη μητρική!
adams24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 και έτσι να είναι τόσο καιρό με την onboard ήταν πολύ καλύτερα απενεργοποιώ μέσα από τα bios την nvidia και η onboard δεν είναι όπως ήταν παλιά
nikomas50 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Έχεις εγκαταστήσει τους drivers της onboard κάρτας γραφικών; Αν όχι κατέβασέ τους από την ιστοσελίδα υποστήριξης της μητρικής σου ή πες μας το μοντέλο της ώστε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοσή τους από άλλη θέση.
nikomas50 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασε αυτούς εδώ. Είναι για ΧΡ Χ86. Για 7 Χ64 Οι τελευταίοι από την nVidia Win 7 X64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα