Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα το pc  από το μάστορα για ένα πρόβλημα που είχα και τώρα βλεπω το εξής

ενω το καλώδιο της οθόνης το συνέδεα σε άλλη θέση πάνω πάνω στην κεντρική μονάδα τώρa αν το βάλω εκεί δεν δίνει σήμα θέλει να το βάλω κάτω σε άλλη θέση το θέμα είναι ότι τώρα τα βλεπω λίγο θαμπά στην οθόνη επίσης εκεί που αλλάζω την ανάλυση λέει displey generic non-pnp monitor δεν θα έπρεπε να λέει  lg αν  πατήσω detect μου βγάζει άλλη μια επιλογή display device on:VGA

το pc ειναι spu amd sempron140

ram4gb

κάρτα γραφικών nvidia geforce 8400gs 

Δημοσ.

Αν το εβαζες πανω πανω, σε μια θεση που ειναι στη μητρικη δηλαδη, χρησιμοποιουσες την onboard καρτα γραφικων που εχει. Πιο κατω ειναι οι εξοδοι της nvidia που εχεις. Αρα, εφοσον εχεις ξεχωριστη καρτα, η onboard εχει (πιθανον) απενεργοποιηθει αυτοματα, οποτε τωρα εισαι με την nvidia αποκλειστικα.

Οποτε, θες drivers για αυτη, μιας και ο μαστορας δεν σου τους εχει περασει. Αν οντως ειναι η 8400, θα τους βρεις εδω

για 64αρια 7, που φανταζομαι αυτα εχεις

http://www.geforce.com/drivers/results/71704

για 32αρια 7

http://www.geforce.com/drivers/results/71701

για 32αρια xp

http://www.geforce.com/drivers/results/71702

:)

• Like 1
Δημοσ.

ναι πάνω πάνω την έβαζα εκεί για να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα είναι ακριβώς κάτω από το καλώδιο τροφοδοσίας

και τώρα το έβαλα τέρμα κάτω έχει κάτι drivers από nvidia μέσα περασμένα που είχα εγώ αυτός άλλαξε τροφοδοτικό παίζει να μην σύνδεσε την παλιά την θήρα που χρησιμοποιούσα εγώ και γιαυτό να μην δίνει σήμα?? λέω τώρα εγώ δεν ξέρω

αν είναι έτσι όπως τα λες θα έχω κάποιο πρόβλημα γενικά σε κάποιο game  η video

το cpuid αυτο μου λέει 8400GS 256 size

τα πέρασα τα drivers  αλλά δεν βλεπω κάποια διαφορά πόσο να το βάλω? μετά την επανεκκίνηση αυτό μου το έβαλε στα 1024Χ768και μέσα σε παρένθεση λέει native τα Hz πόσο να τα βάλω 60 70 72 75 85

δεν βλεπω να γίνετε έτσι τίποτα και δεν θέλω να κάνω φορματ να πάω σε xp  υπάρχει τρόπος να συνδέσω πάλι την ΟΘΟΝΗ μου εκεί που την είχα πάντα?? μήπως και στρώση το πράμα

Δημοσ.

καμιά πρόταση ρε παιδιά όλα δούλευαν κανονικά πριν αλλάξω το τροφοδοτικό ενεργοποίησα από τα bios την onboard vga αλλά πάλι σκατά είναι...

Δημοσ.

να την βγάλω τελείως?? τότε ποιος ο λόγος να έχουμε κάρτα γραφικών στον υπολογιστή??? δηλ τόσο καιρό την είχα στον υπολογιστή χωρίς λόγο??

Δημοσ.

δηλ τόσο καιρό την είχα στον υπολογιστή χωρίς λόγο??

Ναι, εφόσον χρησιμοποιούσες την ενσωματωμένη στη μητρική!

Δημοσ.

και έτσι να είναι τόσο καιρό με την onboard  ήταν πολύ καλύτερα απενεργοποιώ μέσα από τα bios την nvidia και η onboard δεν είναι όπως ήταν παλιά

Δημοσ.

Έχεις εγκαταστήσει τους drivers της onboard κάρτας γραφικών;

Αν όχι κατέβασέ τους από την ιστοσελίδα υποστήριξης της μητρικής σου ή πες μας το μοντέλο της ώστε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοσή τους από άλλη θέση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...