Zandim Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 το φθηνο μοντελο εχει πολυ κακη tn οθονη και μετριοτατη μπαταρια. κατα τ αλλα πιστευω πως στα χρηματα τους , αν οντως ερθουν στα 100-150-200€ (μακαρι 100-150-200$) θα ειναι αξιολογες επιλογες. επισης ειμαι περιεργος τι θα παιξει με win 7 και 8 λογω Χ64 τεχνολογιας των επεξεργαστων. Δε θεωρω απιθανο να δουμε καποιο port , αν και κατι μου λεει πως υπαρχει σοβαρος περιορισμος λογω της μικρης nand μνημης
hackerW32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 το φθηνο μοντελο εχει πολυ κακη tn οθονη και μετριοτατη μπαταρια. κατα τ αλλα πιστευω πως στα χρηματα τους , αν οντως ερθουν στα 100-150-200€ (μακαρι 100-150-200$) θα ειναι αξιολογες επιλογες. επισης ειμαι περιεργος τι θα παιξει με win 7 και 8 λογω Χ64 τεχνολογιας των επεξεργαστων. Δε θεωρω απιθανο να δουμε καποιο port , αν και κατι μου λεει πως υπαρχει σοβαρος περιορισμος λογω της μικρης nand μνημης αν υπαρχει θελιση περνας λειτουργικο και στην sd (παιρνεις μια high speed για να μην πηγαίνει σέρνοντας) εμενα κατι δεν μου καθετε καλα. ο atom, ειναι x86 (σωστα; ) και τρεχει android; εχω μπερδευτει. οι arm που εχουμε τι αρχιτεκτονικής ειναι; εγω ηξερα πως η αρχιτεκτονική λεγοτανε arm. φωτα; κανείς; i'm confused
Windows8 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν έχεις θέμα με τα λογισμικά γιατι κάποιος να πάρει το φθηνότερο μοντέλο απο αυτα και όχι ένα 520 που ειναι καλύτερο;
green_beret Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Από την έκδοση Android 4.2 και μετά απ΄όσο ξέρω υποστηρίζεται και x86 αρχιτεκτονική... 1
dchatz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 επίσης θυμάμαι ότι ένα σοβαρό θέμα προς επίλυση για την υιοθέτηση x86 αρχιτεκτονικής σε smartphones ήταν η κατανάλωση των επεξεργαστών. Λύθηκε;
OliverQueen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Λατρευω τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. Το 4ιντσο λεει πολυ.
hristozik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 όμορφο είναι, καλά χαρακτηριστικά έχει, αν το βγάλουν τα καταστήματα κάτω από 200 ευρώ έχει καλώς, αλλά δεν το βλέπω.
NoisePollution Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μόνο εμένα με χαλάνε οι αναλύσεις στις οθόνες; Κάτω κάτω έχει και τις τιμές... τις είδες? Ακόμα σε χαλάνε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα