Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, πήγα να ανοίξω ενα laptop που είχα στην άκρη και δεν μπούταρε τα windows. 

Μου έβγαζε κάποια error, έβαλα το cd να κάνω format μιας και το άνοιξα εξάρχής για να του κάν format απο win8 σε win7 και ούτε το φορματ με άφηνε να κάνω , επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες απο τα error και settings του laptop.

WP_20140107_16_25_21_Pro_zps264621fb.jpg

εαν πατήσω f8 μου βγάζει αυτές τις επιλογές

WP_20140107_16_25_35_Pro_zps6d82aab4.jpg

με τα χίλια ζόρια κατάφερα να bootarei τα windows που έχω σε cd για να κάνω φορματ και μου έβγαλε αυτή την οθόνη

WP_20140107_16_29_15_Pro_zps0cdb74b9.jpg

Αφού το πάλεψα 2-3 φορές μπήκε στα settings για να κάνω format έσβησα τον δίσκο αλλά κράσαρε και πάλι τα ίδια.. 

Λέτε να έχει φάει σκάλωμα ο hdd?

Δημοσ.

Αρχικά δες οτι το cd εγκατάστασης που εχεις δεν εχει πρόβλημα , απο εκει και πέρα πήγαινε στο bios στους δίσκους και βάλε IDE αν εχει ahci mode , φυσιολογικά αν κανεις κανονικα boot με το cd δεν πρέπει να σου βγάλει τα παραπάνω εκτος και αν οπως λες εχει πρόβλημα ο δίσκος.

Οποτε σε αυτην την περίπτωση η δοκιμάζεις αυτον το δίσκο σε καποιο αλλο pc η δοκιμάζεις εναν αλλο δίσκο σε αυτο το pc

Δημοσ.

Πιθανότατα να έχει πρόβλημα το cd γιατί το δοκίμασα και σε άλλο pc και είχα τα ίδια προβλήματα.

Θα βρώ άλλο cd και θα δοκιμάσω να κάνω το format.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...