stakas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας, πήγα να ανοίξω ενα laptop που είχα στην άκρη και δεν μπούταρε τα windows. Μου έβγαζε κάποια error, έβαλα το cd να κάνω format μιας και το άνοιξα εξάρχής για να του κάν format απο win8 σε win7 και ούτε το φορματ με άφηνε να κάνω , επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες απο τα error και settings του laptop. εαν πατήσω f8 μου βγάζει αυτές τις επιλογές με τα χίλια ζόρια κατάφερα να bootarei τα windows που έχω σε cd για να κάνω φορματ και μου έβγαλε αυτή την οθόνη Αφού το πάλεψα 2-3 φορές μπήκε στα settings για να κάνω format έσβησα τον δίσκο αλλά κράσαρε και πάλι τα ίδια.. Λέτε να έχει φάει σκάλωμα ο hdd?
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αρχικά δες οτι το cd εγκατάστασης που εχεις δεν εχει πρόβλημα , απο εκει και πέρα πήγαινε στο bios στους δίσκους και βάλε IDE αν εχει ahci mode , φυσιολογικά αν κανεις κανονικα boot με το cd δεν πρέπει να σου βγάλει τα παραπάνω εκτος και αν οπως λες εχει πρόβλημα ο δίσκος. Οποτε σε αυτην την περίπτωση η δοκιμάζεις αυτον το δίσκο σε καποιο αλλο pc η δοκιμάζεις εναν αλλο δίσκο σε αυτο το pc
stakas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πιθανότατα να έχει πρόβλημα το cd γιατί το δοκίμασα και σε άλλο pc και είχα τα ίδια προβλήματα. Θα βρώ άλλο cd και θα δοκιμάσω να κάνω το format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα