SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Σε αλλο υπολογιστή τον δοκίμασε ? και με αλλο usb καλώδιο στις πίσω θύρες καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madru Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Σε αλλο υπολογιστή ακριβως τα ιδια μου κανει αλλα δεν εχω αλλο καλώδιο.Αν παρω αλλη θηκη υπαρχει περιπτωση να βοηθησει ή τσαμπα λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Αμα σου δούλευε κανονικα σαν εσωτερικό να πω να αγόραζες θήκη αφου αυτη που ηταν μεσα πιθανόν να εχει πρόβλημα αλλα τώρα ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madru Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ να'σαι καλα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas Papageorgiou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) έχω ενα εξωτερικό Toshiba 500 gb cavio αν θυμαμαι καλά το μοντέλο black χρώματος χθές τον σύνδεσα μετα απο ενα χρόνο στο pc για το ετήσιο τυπικό backup ξαφνηκά τον χάνω απο τον windows exploer την ώρα που τον φόρτωνε κανει restart ο explorer των windows απο εκει και μετα τον έχασα απο τα windows μπαίνω στην διαχείρηση δίσκων και τον βρίσκως ως Δίσκος 1 Αγνωστη Κατάσταση συσκευής 456 GB Μη εκχωρημένου χώρου και με ρωτάει αν θα φτιάξω εκ νεο διαμέισμα MBR η GPU ; είχα τα πάντα απο τον παλιο μου υπολογιστή και τον καινούργιο 320Gb περιπου δεδομένων! Πιθανότητα ανάκτησης του μη εκχωρημένου χώρου και των δεδομένων μου;;;; Το λευκό φωτάκι λειτουργιας αναβει πάλι κανονικά αλλα μετα απο λίγα λεπτα σβήνει μόνο του! Στην tictac μου είπαν μην τον συνδέεις στο ρεύμα μεχρι να τον δούμε! Κανένα πρόγραμμα ανάκτισης MBR και μη εκχωρημένου χώρου για το σπίτι δωρεάν η μέσω paypal; Υ.Γ. δεν εχει χτυπηθεί η κουνηθεί ποτέ τον έχω στα όπα όπα απο το 2010 και πάντα μεσα σε ζελατινάκι της toshiba και στην θήκη του άμεσα μετα απο κάθε αποθήκευση! Παίζει να είναι το firmware του μετα την επανεκκινηση αυτη; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Kostas Papageorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayven18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Πιο πολύ για κανα πρόβλημα τροφοδοσίας μου ακούγεται. 9/10 εξωτερικούς που έχω επισκευάσει είχανε θέμα με την πλακέτα που βγάζει το usb και δεν μπορούσαν να τροφοδοτήσουν σωστά τον δίσκο, φουσκομένοι πυκνωτές, πεθαμένα smd και δεν συμμαζεύεται. Εαν τους έβαζες απευθείας με sata δουλεύανε κανονικά. Προσωπικά θα το έδινα σε κάποιον να το δεί, ειδικά εαν είχα μέσα σημαντικά αρχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα