Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η θήκη ανάμεσα στον δίσκο και το πλασικό εχει ανταπτοράκι που ουσιαστικά μετατρέπει τον sata δίσκο σε usb και τον ενώνεις με το pc , σε εμενα ειχε χαλάσει αυτο το μικρό αλλα σημαντικό πραγματάκι

Παρα πολλοι 2,5αριδες εξωτερικοί εχουν πλεον την usb ενσωματωμένη πανω στην πλακετα του σκληρού.... 

Δημοσ.

Παρα πολλοι 2,5αριδες εξωτερικοί εχουν πλεον την usb ενσωματωμένη πανω στην πλακετα του σκληρού.... 

Ας είναι καλά η WD με τις εξυπνάδες της

Δημοσ.

Έλεος το κανανε αυτο για καλύτερα η χειρότερα ..... :wacko:

Μειωση του κοστους παραγωγής.. Δεν χρειαζεται να φτιάχνουν εξτρα controllers για τα κουτιά...

Δημοσ.

Δεν το κανει μονο η wd, και αλλοι το εχουν εφαρμόσει....

Το ξέρω αλλά τη φαεινή ιδέα η εν λόγω εταιρία τη πλάσαρε.

Δημοσ.

Το μόνο νορμάλ στο οποίο μπορείς να ελπίζεις NG, είναι να βρεις να πάρεις ολόιδιο σκληρό και να τραμπάρεις τις πλακέτες. Το πού θα βρεις, είναι ένα θέμα όπως και το να βρεις πχ ίδιο μοντέλο εξωτερικού (για να πάρεις την πλακέτα του σκληρού και πάλι, ο οποίος πού να βασίζεσια ότι είναι ο ίδιος...). Είναι ένα ρίσκο του να ξοδέψεις κοντά στα 3/4 του κατοστάρικου (που βέβαια αν δε σου βγεί, θα σου μείνει έστω ο νέος δίσκος).

Αλλιώς η μόνη περίπτωση για πιο σίγουρα πράμματα, είναι να τα σκάσεις σε εξειδικευμένη εταιρία ανάκτησης (κατοστάρικα μπόλικα μάλλον).

Γενικά χεσ' τα και κουκούλωσ' τα δηλαδή. Εναλλακτικά, αν δεν έχεις τα πιο πάνω φράγκα (είτε τα 3/4 των 100 είτε τα πολλά 100ρια), πλάκωσέ τον σε σφαλιαρίτσες μπας και τραβάει ζόρι το μοτέρ του και ψιλοξεκολλήσει (ή αυτό είναι, ή έχει κάποιο πρόβλημα η πλακέτα. Τα δύο πιθανότερα αυτά είναι), ίσα έστω για να πάρεις κανένα αρχείο αν προλάβεις/μπορέσεις.

Να είναι η τελευταία κίνηση όμως που θα κάνεις. Αν είναι να πάρεις άλλον που λέγαμε/να τον πας σε εταιρία, να την αποφύγεις.

*...Σφαλιάρες όχι όπως πχ θα έδινες στη Μέρκελ αν σου δινόταν η ευκαιρία, ε. Πιο διακριτικά πράμματα. 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση εμενα ο δικος μου εξωτερικος (trascend 1T usb 3) αναβει το φωτακι  κανει εναν θορυβο αλλα δεν μου τον αναγνωριζει και απο το device manager μου γραφει this device cannot start (code 10) .Καμμια ιδεα?

Δημοσ.

Σύνδεσε τον και σε ενα αλλο pc αλλα αμα λες οτι δεν τον βρίσκει ουτε εσωτερικά ...

Οταν τον βάζεις εσωτερικά τον βλέπει στο computer management στο disk management η ουτε καν ?

Δημοσ.

Οταν το συνδεω εσωτερικα δεν τον εμφανιζει αλλα οταν τον συνδεω εξωτερικα με USB 3 στο device manager μου δειχνει this device cannot start code10 και  δειχνει οτι τον βρισκει με ενα κιτρινο θαυμαστικο!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...