Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδια.Εχω αυτο τον εξωτερικο σκληρο δισκο και ενω λειτουργουσε κανονικα προσφατα τον συνδεσα και δεν λειτουργει.Παρολα αυτα ενα λαμπακι ασπρο που αναβε οταν τον ειχα συνδεμενο παλια,εξακολουθει να αναβει τωρα αλλα δεν τον εμφανιζει στην λιστα με τους δισκους.Λετε να χαλασε ή παιζει κατι αλλο??Το ρωταω επειδη αναβει το λαμπακι σαν να δειχνει οτι παιρνει σημα απο τον υπολογιστηΞερει κανεις αν μπορω να σωσω τουλαχιστον τα αρχεια γιατι ειναι σημαντικα??Να πω οτι τον εχω δοκιμασει εκτος απο τον υπολογιστη μου και σε ενα ακομα λαπτοπ!!
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 καταλαβαινεις τον δισκο να γυρναει; αν δεν εισαι σε εγγυηση το "σωστοτερο" που εχεις να κανεις ειναι να ανοιξεις τη θηκη και να τον συνδεσεις εσωτερικο σε καποιο desktop ωστε να δεις τι γινεται,ενδεχεται να εχει προβλημα η θηκη. μπες πινακα ελεγχου->εργαλεια διαχειρισης->διαχεριση υπολογιστη και κοιτα στον αποθηκευτικο χωρο αν εμφανιζεται ο δισκος σου.
SPANK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε με αλλο καλώδιο sata , πήγαινε στο Control Panel \ System and Security \ Administrative Tools \ computer management και μετα disk management και δες αν τον βλέπει εκει. Εμενα που ειχα το ίδιο πρόβλημα έφταιγε τελικά η θήκη τον έβαλα σε αλλη και ηταν κομπλε οποτε μαλλον κατι τετοιο παίζει και εδω
WalkerSW Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Back up , back up, back up...... Γτ δεν έχειs back up των σημαντικών σου αρχείων σε τουλάχιστον ακομη ενα αποθηκευτικό μέσο? Δεν ξερεις οτι ένας σκληρος μπορει να σε αφησει ανα πασα ώρα και στιγμη ακομη και αν ειναι ολοκαινουργιος...? ειδικά ένας εξωτερικός σκληρος που υπόκειται σε συνεχεις μετακινησεις? Τωρα πας εδώ.... και ο θεος βοηθός..... http://www.insomnia....-data-recovery/ 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Στη διαχειρηση δισκων δεν μου τον βγαζει.Οταν τον συνδεω ακουγεται πως παει να γυρισει αλλα σταματαει σαν να μπλοκαρει καπου.Λογικα κατι φταιει απο μεσα
SPANK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ακριβως το ίδιο πράγμα εκανε και ο δικος μου και τελικα ειχε χαλάσει η θήκη , πιστεύω αν πάρεις μια αλλη και τον βάλεις μεσα θα ειναι μια χαρά
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Στη διαχειρηση δισκων δεν μου τον βγαζει. Οταν τον συνδεω ακουγεται πως παει να γυρισει αλλα σταματαει σαν να μπλοκαρει καπου.Λογικα κατι φταιει απο μεσα αουτς. ειτε προβλημα τροφοδοσιας ειναι ειτε προβλημα απο (μοτερ ; )
άδικος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ποιος passport είναι; Δεν συνδέονται με sata καλώδιο αυτοί αλλά μόνο με αυτό το proprietary usb. Δεν έχει νόημα να τον ανοίξει. Επιφυλάσσομαι για τα παλαιότερα μοντέλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Με usb συνδεεται οχι με καλωδιο SATA. Ακριβως το ίδιο πράγμα εκανε και ο δικος μου και τελικα ειχε χαλάσει η θήκη , πιστεύω αν πάρεις μια αλλη και τον βάλεις μεσα θα ειναι μια χαρά Τι εννοεις να παρω αλλη θηκη??
skoulas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Κατα 99.999% εχει ενσωματωμενο τον controller οποτε δεν εχει νοημα να τον ανοιξεις...Ειμαι κατοχος ενος passport 320Gb εχει παει 0% Health και δουλευει οποτε το θυμηθει...βαλε ενα πιο κοντο καλωδιο micro usb μηπως καταφερεις να σωσεις κατι...
SPANK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Θα βγάλεις τον δίσκο απο μεσα και θα τον βάλεις σε μια εξωτερική θήκη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33558&cat=117&sub=340&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Θα βγάλεις τον δίσκο απο μεσα και θα τον βάλεις σε μια εξωτερική θήκη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33558&cat=117&sub=340&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Για ποιο λογο αυτο??Να βγαλω δηλαδη ενα πλαστικο και να βαλω ενα αλλο?? Γιατι ανοιξα τον σκληρο τον δισκο τον εβγαλα απο την θηκη και η θηκη ειναι απλα ενα πλαστικο.Δεν νομιζω να επηρεαζει σε κατι.
trujillo2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 καταλαβαινεις τον δισκο να γυρναει; αν δεν εισαι σε εγγυηση το "σωστοτερο" που εχεις να κανεις ειναι να ανοιξεις τη θηκη και να τον συνδεσεις εσωτερικο σε καποιο desktop ωστε να δεις τι γινεται,ενδεχεται να εχει προβλημα η θηκη. μπες πινακα ελεγχου->εργαλεια διαχειρισης->διαχεριση υπολογιστη και κοιτα στον αποθηκευτικο χωρο αν εμφανιζεται ο δισκος σου. δοκιμασε αυτο
άδικος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχει νόημα νόημα λέμε ρε παιδιά. Μόνο αν σε σώσει άλλο καλώδιο (κοντό τύπου Υ).
SPANK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Για ποιο λογο αυτο??Να βγαλω δηλαδη ενα πλαστικο και να βαλω ενα αλλο?? Γιατι ανοιξα τον σκληρο τον δισκο τον εβγαλα απο την θηκη και η θηκη ειναι απλα ενα πλαστικο.Δεν νομιζω να επηρεαζει σε κατι. Η θήκη ανάμεσα στον δίσκο και το πλασικό εχει ανταπτοράκι που ουσιαστικά μετατρέπει τον sata δίσκο σε usb και τον ενώνεις με το pc , σε εμενα ειχε χαλάσει αυτο το μικρό αλλα σημαντικό πραγματάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα