XPHSTOS_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 τοσα χρονια ειμαι μηχανικος και πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι το android ειναι τοσο απαιτητικο που και δεκα πυρηνες και 4gb μνημη να του δωσεις παλι μπορει να λαγκαρει.το καλυτερο ειναι να φτιαξουνε το λειτουργικο. Δεν ισχύει, όχι πλέον, σίγουρα δεν αξίζει να πάρεις Android με κάτω από 200€, ειδικά από γνωστές εταιρείες Samsung, Sony κτλ. αλλά προσωπικά που έχω δει από "ναυαρχίδες" Galaxy 3, 4, Note, HTC One, Nexus κ.ά. το λειτουργικό δουλεύει άψογα και αποκρίνεται μια χαρά... χωρίς κολλήματα.. Και συσκευή με τέτοια χαρακτηριστικά μπορεί να κολλήσει μόνο το κακογραμμένο bloatware της μαμας εταιρίας που άνετα το γλιτώνεις αν υπάρχει κάποια custom rom στο xda. 1
x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Επίσης ο πυρήνας χρειάζεται στα γραφικά. Το lagging οφείλεται στη RAM (ή την έλλειψή της, τεσπα). Έχω εμπειρία από διπύρηνο με 512 και με 1gb RAM, όπως και με 4πύρηνο με 1gb και 2gb RAM. Ο πυρήνας δεν έχει ΚΑΜΙΑ διαφορά στην απόκριση (lag). Φυσικά δεν συγκρίνουμε διαφορές τύπου διπύρηνο 512 με τετραπύρηνο 2gb. Τουλάχιστον όχι μέχρι να έχουν πανομοιότυπη ROM. Τα παραπάνω είχαν όλα Cm10.2 stable. 1
21century Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Τελικά δεν χέρι πολυ ράμπες αλλα κάνει την διάφορα..
blizl0x Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αρκετά ενδιαφέρον, ανυπομονώ να το δοκιμάσω αν περάσει εν τέλει απο τα μέροι μας.
hristozik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 μην γελιόμαστε το android είναι μία φαγάνα πόρων και όσο βγαίνουν νέες εκδόσεις ζητάει και ισχυρότερο hardware. πρέπει όντως η google να κάνει κάτι με αυτό και να προσπαθήσει να το κάνει ελαφρύτερο γιατί όπως πάει σε λίγο καιρό αν δεν σκάσεις 4 κατοστάρικα δεν θα έχεις και android συσκευή χωρίς προβλήματα. όσον αφορά τους μικρούς κινέζους κατασκευαστές αν συνεχίσουν έτσι βλέπω οι μεγάλοι να το απαρνούνται σιγά σιγά το android καθώς δεν θα έχουν το απαιτούμενο κέρδος.
marw7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 μπράβο για μία ακόμα φορά στην αλκατελ. Βέβαια το κακό είναι ότι αργεί πάρα πολύ να τα λανσάρει στην ευρωπαϊκή αγορά! Βουλώνει στόματα με αυτό το μοντελάκι για κάποιους που χρόνια τη λένε μπαχατελ
11100s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Έτσι για να μην γράφουμε ότι να ναι η αλκατελ ασχολείται κυρίως με τραίνα δορυφόρους ( hotbird πχ.) και εξοπλισμό δικτύου. Η εταιρεία είναι κολοσσός. Τα κινητά τα είχε πάντα με ένα μπάτζετ 5 % και δεν περιμένει να ζήσει από τις πωλήσεις κινητών (δεν είναι η bb). Οπότε λογική η χαμηλή τιμή. Και ναι, το mobile bu της είναι 55 %-45% tcl-alcatel, που είναι μια συνεργασία συμαντική για εμάς που το ακούμε, αδιάφορη μάλλων για τις 2 εταιρίες αυτές που η κύρια ασχολία και των 2 δεν είναι κινητά. Καλό για τον τελικό χρήστη.
adi32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αντε να βγει μηπως αλλαξω το σουπερ 997 Πολλοι δε γνωριζουν τα Alcatel και νομιζουν οτι ειναι οπως κατι παλια των 20ε Αν δουν ομως πως δουλευουν σφαιρα παθαινουν πλακα
Chrisigia Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Έχω αναπτύξει αλλεργία στην Alcat(ρ)el, κυρίως λόγω του ότι κατασκευάζει μόνο μπρίκια. Συγχωρήστε με αν είμαι κάπως απόλυτη, αλλά μάλλον έχω και ψυχολογικό τραυματισμό (εκτός από αλλεργία).
efo355 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ισχύει, όχι πλέον, σίγουρα δεν αξίζει να πάρεις Android με κάτω από 200€, ειδικά από γνωστές εταιρείες Samsung, Sony κτλ. αλλά προσωπικά που έχω δει από "ναυαρχίδες" Galaxy 3, 4, Note, HTC One, Nexus κ.ά. το λειτουργικό δουλεύει άψογα και αποκρίνεται μια χαρά... χωρίς κολλήματα.. Και συσκευή με τέτοια χαρακτηριστικά μπορεί να κολλήσει μόνο το κακογραμμένο bloatware της μαμας εταιρίας που άνετα το γλιτώνεις αν υπάρχει κάποια custom rom στο xda. Μάλιστα, σύγκρινε όμως και wp8 ναυαρχίδες και μη για να δεις πως είναι το αλαγκάριστο και απροβλημάτιστο. Χαμός στο νετ με τα Lag του galaxy s4.Αν συγκρίνεθις το ένα android με το άλλο στο θέμα ταχύτητας ναι κάποιο κινητό θα φανεί πιο καλό και γρήγορο. Αν συγκρίνεις οποιοδήποτε android κινητό με wp8 το android έχει φύγει από το παράθυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα