kirileman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ρίξε μια ματιά εδώ και τα λέμε . Και για μένα ο χρόνος που απαιτείται για shutdown είναι καθοριστικός παράγοντας για την αγορά ενός smartphone!!! ... Πάρε να' χεις dali!!! 2
nhzt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Και για μένα ο χρόνος που απαιτείται για shutdown είναι καθοριστικός παράγοντας για την αγορά ενός smartphone!!! ... Πάρε να' χεις dali!!! Δηλαδή ο χρόνος shutdown δεν σου δείχνει ότι είναι γρήγορο ένα λειτουργικό . Τότε δες και αυτό . Αν και παλι για σένα δεν είναι αποδείξεις αυτά , τότε γιατί trollάρεις και γελάς και δεν μας δείχνεις το κινητό σου σε σύγκριση με το 520 . Δεν μας δείχνεις ότι είσαι μάγκας , παρα μόνο γελάς . Γιατι αποφεύγεις την μονομαχία ; Εγώ πάντως σ' αφήνω στο έλεος των υπόλοιπων insomniacs να σε κρίνουν .
kirileman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή ο χρόνος shutdown δεν σου δείχνει ότι είναι γρήγορο ένα λειτουργικό . Τότε δες και αυτό . iPhone 4; Πού το θυμήθηκες; Γιατί δε βάζεις ένα συγκριτικό με το iPhone 3G; Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίζει το Lumia...
flogerakos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 iPhone 4; Πού το θυμήθηκες; Γιατί δε βάζεις ένα συγκριτικό με το iPhone 3G; Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίζει το Lumia... Μπορώ να επέμβω λιγο......??? Πολυ καλα κανει την σύγκριση με το 4 γτ εχει 3πλασια τιμη απο συγκεκριμένο Lumia..... http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=IPHONE+4 1
kirileman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν είπα εγώ ότι το iPhone 4 είναι value for money. Μιλάμε για 3 χρόνια διαφορά ηλικίας. Από τεχνολογικής άποψης, έχει μεγαλύτερη ανάλυση η οθόνη του, άρα το υποσύστημα γραφικών έχει περισσότερη δουλειά να κάνει.
dali13gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν πουλάει σε τρικοσμικές . Εγώ το αγόρασα γιατι είναι πολύ καλό . Ρίξε μια ματιά εδώ και τα λέμε . Και μην ξεχνάς ότι κάνει 130€ ΜΟΝΟ !!!! Αν έχεις compare το 520 με το δικό σου κινητό , στείλτω μου και τα λέμε πάλι . Αν είσαι μάγκας γι' αυτά που λες , πρέπει να το αποδεικνύεις , δεν νομίζεις ; Έμαθα πως είσαι μάγκας είσαι και μπελαλής. Τι σχέση έχει το παραλήρημα σου με αυτό που είπα εγώ; Ανέφερα πουθενά ότι είναι κακή συσκευή το 520; Για τα χρήματά της είναι πάρα πολύ καλή. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι υψηλές πωλήσεις σε low end συσκευές με αδύναμο υποσύστημα γραφικών και μικρή RAM κάθε άλλο παρά κίνητρο για να ρθουν game developer στην πλατφόρμα είναι. Και αυτές οι συσκευές όπως και οι low end Android συσκευές πωλούνται πλέον στη θέση των dumbphones που τείνουν να εξαφανιστούν πλην μερικών Samsung και Nokia "με κουμπιά" που λένε και οι παππούδες που θέλουν να πάρουν καινούργιο κινητό. ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι παίρνουν smartphone είτε το χρησιμοποιήσουν σαν smartphone είτε μόνο για κλήσεις/SMS. ΔΕΝ μπορεί μια πλατφόρμα με 80% πωλήσεις σε low end συσκευές να προσελκύσει τους developers, απλά πράγματα.
Windows8 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 "ΔΕΝ μπορεί μια πλατφόρμα με 80% πωλήσεις σε low end συσκευές να προσελκύσει τους developers, απλά πράγματα." Μάλλον γιαυτο βαζουν σε όλες τις low end 1gb ram ξεκινώντας με το 525, για να μπορούν να τρέχουν τα πάντα, και να μην εχουν θέμα οι developers. Αν και πλέον τα βασικότερα παιχνίδια ήρθανε όπως subway surfers, temple run 2, και τον Απρίλη έρχεται και το candy crush.
kirileman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Επίσης, ρίξε μια ματιά εδώ και τα λέμε Ποτάμι, λέμε! 1
DJTaurus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Η Microsoft πηγαίνει το marketing σε νέο επίπεδο. Στο επίπεδο κάτω των 400$ δολλαρίων που η Apple δεν υπάρχει πουλάει περισσότερο και μάλιστα μόνο σε αναπτυσσόμενες αγορές. Μάλιστα μάλιστα... τα κινητά των 150-200 δολαρίων που δίνονται σε τιμές σχεδόν κόστους και χωρίς να επιστρέφουν κέρδη πουλάνε περισσότερο από αυτά των 500$+ της Apple.
loypis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 καλα για λαλακες μας περνανε?σιγα σιγα θα μας πουν οτι εχουν ξεπερασει τα iphone και τα android....ειναι οπως πριν λιγο καιρο μας ελεγαν οτι τα windows 8 ανεβαινουν σε πωλησεις και πουλαγαν υπολογιστες με τα windows 8 μεσα και μετα βαζαμε τα 7αρια.ελα μωρε με τα γιδια...
DJTaurus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σύμφωνα με έρευνα τo 68% των Nokia Lumia πωλήσεων για το Q4 (USA) προέρχεται από το low end Lumia 520 που δεν επιστρέφει σημαντικά κέρδη. Μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί 44 εκ. Lumia συνολικά. Η Apple εκτιμάται να έχει πουλήσει περί τα 55+ εκ iPhone μόνο το Q4 του 13. https://twitter.com/KWP_ComTech/status/426315105425305600 Nokia Says Lumia & Other Phone Sales Declined In Q4 As It Prepares To Sell Division To Microsoft http://techcrunch.com/2014/01/23/nokia-says-lumia-other-phone-sales-declined-in-q4-as-it-prepares-to-sell-the-division-to-microsoft/ Nokia posts somewhat disappointing Q4 2013 results, avoids revealing Lumia sales http://www.wpcentral.com/nokia-q4-2013-results-avoids-revealing-lumia-sales One last gift for Microsoft: Nokia’s smartphone growth has collapsed http://bgr.com/2014/01/23/nokia-earnings-q4-2013-analysis/
bill81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Η Microsoft έχει φτιάξει ένα πολύ καλό λειτουργικό (smooth, γρηγορο χωρίς πολλά bugs κτλ). Αυτό δεν λέει τίποτα χωρίς να έχει αρκετά apps στο store της. Αυτό που πρέπει να κάνει για μένα είναι να ρίξει και άλλα τηλέφωνα σαν το 520 στην αρένα πουλώντας τα στο κόστος ή και χάνοντας κάποια χρήματα. Κάνοντας το αυτό θα αποκτήσει σιγά σιγά μία αρκετά μεγάλη πίτα εναντι των ανταγωνιστών της και θα αναγκάσει τους developers, ότι βγάζουν για τις άλλες πλατφόρμες να το βγάζουν και για WP αφού ποια θα υπάρχει γαβάθα με πολύ μέλι να βουτήξουν το δάκτυλο. Επειτα αφού ποια θα έχει πάρει ένα μεγάλο κομματι πίτας της αγοράς θα μπορεί να πουλάει πλέον με κέρδος και θα είναι σημαντικός αντίπαλος και όχι το 5% που δεν ασχολούνται και πολλοί μαζί της. Τα παραπάνω είναι απλά η γνώμη μου. Νομίζω ότι πάντα η Microsoft αργεί στις έξυπνες κινήσεις της και είναι λίγο νοθρή σαν εταιρεία αλλά στο τέλος θα κάνει τα παραπάνω και θα είναι πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος για τους άλλους δύο. Το ελπίζω μάλιστα γιατί αν το κάνει και αποκτήσει τα apps που χρησιμοποιώ στο android θα αγόραζα WP. Εκτός βέβαια αν σταματήσει το android να έχει τόσσα bugs και βελτιωθεί και εκείνο όπου πλέον θα είμαι σε δίλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα