nikosjunior Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια , θα ηθελα να ρωτησω το εξης !Αμα αγορασω μεταχειρισμενο gta v + bf3 (σκετο ή premium) θα μπορω να χρησιμοποιησω το online εφοσον το εχει χρησιμοποιησει και ο προηγουμενος ιδιοκτητης;;; Ρωταω γιατι κατι εχει παρει το αυτι μου οτι δεν μπορεις να παιξεις online σε καποιο παιχνιδι αν ο προηγουμενος ιδιοκτητης το εχει χρησιμοποιησει γιατι υπαρχει καποιο online pass !!ευχαριστω εκ των προτερων Υ.Γ. μιλαω για ps3 κονσολα
vag.patrick Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 οχι, συνηθως εχει ομως ενα season pass (κατι σαν online access) αλλα κοστιζει και παλι συνηθως κανα 10€.δεν ειναι 100% σιγουρο οτι υπαρχει αυτο σαν επιλογη και φυσικα δεν ξερω ποσο ισχυει 100% η τιμη , αλλα οσον αφορα το ονλινε ναι αν το δηλωσε αλλο δεν μπορεις να παιξεις εσυ με αλλο account.. 1
nikosjunior Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 αρα εγω ειτε θα πρεπει να παρω καινουριο , ειτε μεταχειρισμενο με αχρησιμοποιητω online !!ευχαριστω με καλυψες !!
fakiris31 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 εγώ στο bf4 δεν πάτησα κάποιον κωδικό η κάτι.έβαλα το cd και έπαιξα αμέσως οπότε δεν νομίζω να θέλει κάτι. τα season pass σου δίνουνε extra πράγματα απλά πχ items η να κατεβάσεις ποιο γρήγορα ενα update 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα