Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα πως τα πλαστικά στηρίγματα σπάνε εύκολα. Ισχύει αυτό;

Τότε νομίζω πως θα τον αγοράσω. Δεν θέλω βέβαια, να το ρισκάρω και να ανοίξω το laptop, γιατί δεν είναι και δικό, οπότε θα το πάω σε κάποιον που ξέρει. Να πάρω και θερμοαγώγιμη πάστα μαζί, έτσι;

Edit: Βλέπω ότι έχει εξαντληθεί. Τη διαφορά έχει αυτός και είναι 5 δολάρια πιο φθηνός; Δεν πολυαγοράζω από e-bay εκτός αν είμαι σίγουρος για τον πωλητή, και δεν το ξέρω τόσο καλά.

Τα δικά μου δουλεύουν μια χαρά εδώ κ' 5 μήνες, περίπου.   :)

Μην πάρεις τίποτα used από το ebay. Μόνο καινούριο (new). ;)

Δημοσ.

Μην πάρεις τίποτα used από το ebay. Μόνο καινούριο (new). ;)

Και αυτο τωρα εδω, τι ακριβως αποτελει...?? Την ενδεκατη εντολη, που ξεχασε ο Μωυσης?? :lol:

Προσοχη μονο χρειαζεται: να υπαρχουν "δικλειδες ασφαλειας", για παραδειγμα Paypal κ.λπ. B)

Οδηγός αγορών για eBay! #2

http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/

Δημοσ.

Τα δικά μου δουλεύουν μια χαρά εδώ κ' 5 μήνες, περίπου.   :)

Τότε δεν έχω λόγο να μην το πάρω, αφού μου το προτείνετε όλοι.

Όσο για τον επεξεργαστή, θα περιμένω μερικές εβδομάδες και θα τον αγοράσω μετά. Θα διαβάσω και τον οδηγό πριν πάρω τον επεξεργαστή. Έχεις δίκιο, δεν υπάρχει λόγος να μείνω με τον παλιό και εφ' όσον είναι τόσο φθηνός δεν με κρατάει τίποτα. Απλώς διστάζω επειδή είναι laptop και δεν μπορώ να τον βάλω μόνος μου. Μην πληρώσω 20 ευρώ τον επεξεργαστή και 50 ευρώ την εγκατάσταση. Δε λέεi :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται να αναφέρω πως ο cooler δουλεύει άψογα! Δεν βλέπω ιδιαίτερη διαφορά στην θερμοκρασία, αλλά από άποψη επίδοσης με έχει εντυπωσιάσει. Τρέχει το Half Life 2 σε 150-180 fps από 30-80 που έτρεχε πριν (80 μόλις το άνοιγα, 30 αφού ζεσταινόταν) και το Zmod (από τα πιο βαριά Mods του Garry's Mod) σε 25 fps από 8-15 που έτρεχε πριν. Αργότερα σήμερα θα το δοκιμάσω και σε άλλα παιχνίδια.

Για τον ίδιο τον cooler έχω να πω πως αν και το πλαστικό φαίνεται φθηνής ποιότητας, προσφέρει αρκετά καλή στήριξη. Βέβαια η κυκλική βάση περιστροφής που έχει κάτω δεν βοηθά και τόσο όταν παίζεις παιχνίδια, αλλά τη συνηθίζεις εύκολα. Επίσης θα προτιμούσα να υπάρχει και μια τελείως οριζόντια θέση πέρα από τις "υπό γωνία" που διαθέτει. Αυτά πάνω κάτω. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...