sarpan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι για μια τηλεοραση με max budget 300€. Προσανατολιζομαι προς την Samsung UE32f5000 http://www.skroutz.gr/s/3006133/Samsung-UE32F5000.html?keyphrase=32f5000 Αυτο πουμε προβληματιζει ειναι το γεγονος πως διαβαζω για περιπτωσεις μοντελων με διαφορετικο panel περα απο αυτο της Samsung και με διαφορα προβληματα στην ποιοτητα της εικονας(purple-blue ghosting). Η χρηση της θα ειναι μονο ψηφιακο σημα. Βεβαια θεωρω πως αν πεσω σε μοντελο με panel της Samsung θα ειμαι πολυ τυχερος μιας και δεν ξερω αν σε αυτα τα χρηματα μπορω να βρω κατι καλυτερο. Υπαρχουν αλλες επιλογες για να εχω καποια εναλλακτικη; Ευχαριστω για το χρονο σας Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους με υγεια! Edit: http://www.skroutz.gr/s/3206691/LG-32LN5400.html Αυτη η LG αξιζει σε σχεση με την Samsung; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Πήγαινε και δες τες απο κοντά να παίζουν. Προσωπικά, θα πήγαινα στην F5000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Πήγαινε και δες τες απο κοντά να παίζουν. Προσωπικά, θα πήγαινα στην F5000. Ευχαριστω για την απαντηση. Και γω μαλλον την Samsung θα προτιμησω Αν παρατηρηθει το προβλημα που αναφερω φανταζομαι το μαγαζι πρεπει να δεχτει την αντικατασταση της τηλεορασης σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν εχεις κανει ακομη την αγορα και σε βοηθαει το μπατζετ σου κοιτα και αυτην που επεσε η τιμη της στα 329 ευρω https://www.skroutz.gr/s/3005732/Samsung-UE32F6100.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostDel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν εχεις κανει ακομη την αγορα και σε βοηθαει το μπατζετ σου κοιτα και αυτην που επεσε η τιμη της στα 329 ευρω https://www.skroutz.gr/s/3005732/Samsung-UE32F6100.html Σε κάνα μήνα θα πάρω ps4 και μια 32αρα (απόσταση θέασης 1 μέτρο, μην πω λιγότερο) Με αυτή που προτείνεις θα είμαι κομπλέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Φιλε HERTHAN ευχαριστω αλλα αγοραστηκε η F5000...Αν ηταν για μενα παντως θα εδινα αυτα τα 30 ευρω παραπανω για την 6100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 γιατι το λες αυτο;δεν εχεις μεινει ευχαριστημενος;εμφανιζει το προβλημα που ελεγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Σε κάνα μήνα θα πάρω ps4 και μια 32αρα (απόσταση θέασης 1 μέτρο, μην πω λιγότερο) Με αυτή που προτείνεις θα είμαι κομπλέ; Θα ειναι μονο για gaming η τηλεοραση ή γενικη χρηση(ταινιες,ποδοσφαιρο)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostDel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Θα ειναι μονο για gaming η τηλεοραση ή γενικη χρηση(ταινιες,ποδοσφαιρο)? Εεε, ναι καμιά ταινία και ίσως conn-x tv για ποδόσφαιρο. (στο δωμάτιο μου θα τη βάλω. σε απόσταση λίγο μεγαλύτερη από αυτή που καθόμαστε στα μόνιτορ θα παρακολουθώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εεε, ναι καμιά ταινία και ίσως conn-x tv για ποδόσφαιρο. (στο δωμάτιο μου θα τη βάλω. σε απόσταση λίγο μεγαλύτερη από αυτή που καθόμαστε στα μόνιτορ θα παρακολουθώ) Χτυπα την!!!!!!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Απ' την στιγμή που θα' ναι για γενική χρήση, καλή επιλογή η 6100. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα