Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον ιδιο δισκο εχω 2 διαφορετικα αποτελεσματα.(Επισυναπτω φωτο). Τελικα ποιο να εμπιστευτω για να βλεπω την κατασταση των δισκων μου??

Το Hd Sentinel ή το CrystalDiskInfo που συμφωνει με το Samsung Magician ?

post-260422-0-06747300-1389088956_thumb.jpg

Δημοσ.

To hdsentinel να κοιτάς θα έλεγα εγώ , ο δίσκος σου ειναι μια χαρά αλλα μαλλον δεν ειναι ενεργοποιημένο το trim οπως λεει και ισως και το ahci , για να δεις αν ειναι ενεργοιημένο το trim δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ και για το ahci ρίξε μια ματια στο bios να δεις αν οι δίσκοι ειναι σε ide η ahci mode , αν ειναι σε ide mode δες τον οδηγό μου πως να το ενεργοποιήσεις στην υπογραφή μου

Δημοσ.

Ahci ενεργοποιημενο σιγουρα. Ηταν το πρωτο που κοιταξα. Το αναφερει και το magician .Το ιδιο ισχυει και για το Trim. το τσεκαρα και απο dos.Τουλαχιστον αυτο λεει και το crystaldiskinfo. Λες  αν του εκανα ενα firmware update να συμφωνησουν και τα 3 προγραμματα?

Δημοσ.

Δεν λεω οτι εχει καποιο προβλημα ο δισκος (και να εχει δεν με απασχολει.Ειναι σε εγγυηση και τα χρησιμα δεδομενα σε τριπλο backup) . Ομως δεν θα επρεπε να συμφωνουν μιας και τα 3 το Smart διαβαζουν??. Επισης με προβληματιζει το γεγονος οτι το hdsentinel δινει μια μειωση ταχυτητας της ταξης το 20%. Καποια ιδεα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...