Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα...πριν απο λιγες μερες ειχα μια διαφωνια με εναν φιλο μου για το ποιος επεξεργαστης αξιζει να τοποθετηθει πανω σε ενα gaming pc..βοηθηστε λιγο..!!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν η επιλογη γινεται μεταξυ αυτων των δυο θα διαλεγα τον 4770k (χαμηλοτερο TDP, χαμηλοτερες θερμοκρασιες κλπ).

Πιο σοφη επιλογη για gaming pc ειναι ενας 4670(Κ) και την διαφορα σε μια καλυτερη καρτα γραφικων.

• Like 1
Δημοσ.

O 9590 απευθύνεται σε extreme overclockers και σε κανενα αλλο... απο εκει και περα καθαρα και μονο για gaming o 4670K ειναι η πιο σοφη επιλογή και ο 8350 η πιο vfm. 

• Like 1
Δημοσ.

λεγαμε να βαλουμε 760 με τον ι7...αλλα αφου ο ι5 ειναι 100 ευρω πιο φθηνος...μαλλον θα παμε σε 770

Ποιος ο λογος να πας σε i7 με χειροτερη καρτα γραφικων παρα σε εναν i5 με πιο δυνατη καρτα? Χειροτερες επιδοσεις θα εχεις στην πρωτη περιπτωση. Η καρτα γραφικων παιζει μεγαλυτερο ρολο στα games.

• Like 2
Δημοσ.

το γνωριζω..αλλα ειπαμε να βαλουμε αλλη μια αργοτερα...αλλα τωρα θα βαλουμε μια 770...και ΑΝ χρειαστει θα βαλει κι αλλη

Δημοσ.

To SLI δεν είναι λύση, αν χρειαστεί κάτι πιο δυνατό αργότερα θα πουλήσει την 770 και θα πάει σε ένα ωραιότατο Maxwell(όταν με το καλό).Αλλά όσο για το i5 vs i7 συμφωνώ, ο δεύτερος το μόνο που θα προσφέρει είναι 2-3FPS διαφορά.

Δημοσ.

το γνωριζω..αλλα ειπαμε να βαλουμε αλλη μια αργοτερα...αλλα τωρα θα βαλουμε μια 770...και ΑΝ χρειαστει θα βαλει κι αλλη

Ακου απο προσωπική πειρα.ι5 με δυνατη καρταα.Ολοι στο λενε.Ασε τα αν και τις υποθεσεις,Εγω και οι υπόλοιποι χαζοι ειμαστεε B) ??  

Δημοσ.

θα παρουμε ax860i οποτε τον καλυπτει...η 770 ειναι πολυ καλη για τα σημερινα δεδομενα...οποτε δεν νομιζω να χρειαστει..θελετε να σας δειξω το συστημα να μου πειτε την γνωμη σας?

ακυρο...αχ760***

Ακου απο προσωπική πειρα.ι5 με δυνατη καρταα.Ολοι στο λενε.Ασε τα αν και τις υποθεσεις,Εγω και οι υπόλοιποι χαζοι ειμαστεε B) ??  

και γω 4670κ εχω...απλα νομιζα οτι ο ι7 θα ειναι αρκετα καλυτερος...λαθος μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...