vagpap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρα Έχω μια ερώτηση:Πώς δουλεύει η κωδικοποίηση στο filmnet και πώς η εταιρία ξεκλειδώνει τον αποκωδικοποιητή μου όταν πληρώσω την συνδρομή και πώς τον κλειδώνει όταν "ξεχάσω" να την πληρώσω....? Διάβασα την λογική πίσω από το "ξεκλείδωμα" του αποκωδικοποιητή στην ουσία με φίμωμα του Delta chip, και μου παρουσιάστηκε η απορία πώς γίνεται κανονικά αφού ο αποκωδικοποιητής είναι μόνο δέκτης. Αυτά τα ολίγα Βαγγέλης
Gabriel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Kάνε ένα search και θα βρείς απαντήσεις επί του θέματος...
vagpap Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Οκ απλά επειδή όταν έγινε αναβάθμιση του forum τα παλιά posts χάθηκαν, νόμιζα ότι δεν υπήρχαν πια τόσο παλιά... Sorry
vasiliss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Every decoser has a serial number on the device which apply to costumer account. every time you don't pay, they cut your decorder from their server witch has the serial number. It is a digital gignal that is broadcasting to you within the television signal. The digital signal is sends from the trasmiter to your receiver and activates it. When they want to cut your receiver they send a spesific code at your receiver and it cut's it out. So simple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.