Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα,

Ξερει κανεις να με βοηθησει?
Ειχα ενα Iphone 3G και το ειχα στην ακρη καιρο.
Και ειπα να του κανω ενα restore-Format και να περασω το τελευταιο λογισμικο που μπορει να παρει. 4.2.1 
Ειναι το 8αρι 3G με Firmware 05.15.04

Εκανα το restore, περασα την τελευταια εκδοση, αλλα οταν ανοιξα το κινητο και εκανε ενεργοποιηση, καπου κολησε οταν εβαλα την SIM (ξεκλειδωτη) και εμφανισε ενα μηνυμα:
" ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, (αυτο μπορει να παρει καποια ωρα) "

και απλα κολησε εκει.
Το μονο που ειχε να πατησεις ειναι "ΑΠΟΡΡΙΨΗ" το οποιο δεν πατησα και παρολο που το αφησα αρκετες ωρες, το κινητο δεν εκανε τπτ..ειχε κολησει σε εκεινο το μηνυμα.
Μετα πατησα "απορριψη" και ξεκινησε να κανει ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ αλλα τελικα μετα απο μερικα δευτερα εμφανισε "ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ" !!
Αλλαξα καρτες SIM , τιποτα παλι το ιδιο.
Και στο Itunes στο pc δεν δειχνει να εχει τιποτα περιεργο.κανονικα εμφανιζετε το iphone!
TA Ξανα εκανα ολα απο την αρχη αρκετες φορες, τιποτα παλι το ιδιο μηνυμα.
Τι με DFU mode τι σαν να το σεταρω σαν νεο iphone..ΟΛΟ στο ιδιο πραγμα καταληγω -->σημα: Καμια Υπηρεσια!!
Οσες φορες και να το κανω το κινητο ενω ανοιγει κανονικα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ.

υγ." δεν ειναι jb το κινητο ουτε πριν ηταν"

Μπορει καποιος να με βοηθησει για να μην το παω σε τεχνικο?
ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Ναι.
Δουλευε κανονικα με καρτα vodafone πριν το βαλω στην ακρη.
Τωρα δεν ξερω τι επαθε και δεν αναγνωριζει το σημα. Εχω δοκιμασει και cosmote και vodafone και wind καρτες και με καμια δεν βρισκει σημα-φορεα. Στις πληροφοριες μονο εμφανιζει τον φορεα καθε καρτας..αλλα στο σημα δεν εμφανιζει τιποτα.
Και δεν ειναι με jb Ουτε πιο παλια ειχα βαλει κατι.

Απλα τωρα του εκανα reset και περασα μετα το 4.2.1 που μου εμφανιζει οτι ειναι το τελευταιο firmware για το 3G και δεν πιανει σημα.
Εχω κανει και εργοστασιακες ρυθμισεις επαναφορα και ρυθμισεις δικτυου επαναφορα και παλι δεν βγαζω ακρη τι φταει.

Δημοσ.

Eβαλα το imei μου εβγαλε τις πληροφοριες.. 
Στα PAID λεει μονο Unlock this iphone..Χωρις πουθενα να λεει οτι ειναι locked h Unlocked!

Που το βλεπω αυτο που λες?
ΠΣ: ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ!

Δημοσ.

Oταν λες valid sim τι εννοεις? Του εχω βαλει COSMOTE VODAPHONE WIND ολες λειτουργικες.. κ μολις την βαλεις λεει 
Αναμονη για ενεργοποιηση.. αν κλικαρεις αλλου φευγει, χωρις να αλλαξει κατι..σημα παλι δεν εχει.. Αν το αφησεις εκει να λεει αναμονη για ενεργοποιηση οσες ωρες κ να κανει δεν αλλαζει κατι. ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ..
 sim unlocked ΛΕΕΙ! 

Κατι αλλο εχεις να προτεινεις?

Δημοσ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝ.. ΚΑΛΟΔΙΟΤΑΙΝΙΕΣ ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΟΛΑ..
Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ jb ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

Δημοσ.

Προσπαθησε να κανεισ jailbreak ( αν και δεν νομιζω να σου δωσει fix για το θεμα εφοσον λεει πως δεν ειναι κλειδωμενο το κινητο). Μετα καταιβασε το ultrasnow και ξαναδοκιμασε.

Δημοσ.

Πέρα από τις καλοδιοταινίες κ.τ.λ που άλλαξες, την κεραία την άλλαξες ? θέμα κεραίας θα είναι εφόσον δεν έχει θέμα η πλακέτα

Δημοσ.

Πέρα από τις καλοδιοταινίες κ.τ.λ που άλλαξες, την κεραία την άλλαξες ? θέμα κεραίας θα είναι εφόσον δεν έχει θέμα η πλακέτα

Eχω αλλαξει την κεραια του wifi... αλλη κεραια δεν βρισκω που εχει.. η ποια ειναι για το σημα..

Το πηγα σε ενα μαγαζι  e-matrix.. δεν μπορουν να καταλαβουν που ειναι το προβλημα ουτε αυτοι.. οτι θα πρεπει να το ψαξουν.. πιθανη επισκευη μου ειπαν 25ε... 

Αλλα δεν ξερουν ποιο ειναι το προβλημα.. Μπορει να ειναι στην πλακετα..

Για αυτο ρωτησα  αν με JB θα στρωσει..

Διαβαζω κ αλλα forum εχουν κ αλλοι το ιδιο προβλημα αλλα λυση δεν εχω διαβασει πουθενα.. ενας το ειχε στην ακρη κανα χρονο,κ οταν του εβαλε παλι καρτα του εβγαζε αυτο το προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...