Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο αλλα οχι βολικο..ως ποτε θα συνεχιζεται αυτη η ιστορια με τα capacitive και το hw button? ειναι μονο για portrait mode χρηση το συγκεκριμένο; :P

Δημοσ.

Μην παρερμηνεύεις τα λόγια μου, σε παρακαλώ. Φυσικά και δεν αποκαλώ φανατικούς όσους χρησιμοποιούν android.

Άλλωστε έχω περάσει και από τα δύο λειτουργικά (και θα έβλεπα με καλό μάτι να δω τι παίζει και με τα windows phone για να έχω άποψη). Απλά εννοούσα ότι με τα συγκεκριμένα specs και τη συγκεκριμένη τιμή, θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος ότι θέλεις μόνο android για να αγνοήσεις το γεγονός ότι το πακέτο του ipad είναι καλύτερο.

Μπορεί στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας οι διαφορές να είναι δυσδιάκριτες και η τελική απόφαση να αποτελεί πλέον θέμα προσωπικού γούστου, στον τομέα των tablet όμως, προσωπική μου άποψη είναι ότι το ipad είναι ακόμα αρκετά μπροστά. Τουλάχιστον εγώ δε θα έμπαινα καν στον πειρασμό να το επιλέξω.

Δημοσ.

Προσωπική σου αποψη ναι. Γεγονός δεν είναι. 

Εκτός αν όσοι προτιμούν αντίστοιχα tablets έναντι του iPad είναι ή χαζοί ή φανατικοί!

Και ακριβώς όπως εσύ δεν θα έμπαινες καν στον πειρασμό άλλοι ακόμα και αν τους χάριζαν ένα iPad θα το πουλούσαν σφραγισμένο! 

• Like 2
Δημοσ.

Οι αναλυτές βγάζουν φήμες για iWatch, αμέσως μη χάσει ευκαιρία η Samsung και παρουσιάζει το αποτυχημένο σε πωλήσεις Gear.

Oι αναλυτές βγάζουν φήμες για 12αρι iPad Pro... η Samsung δεν χάνει ευκαιρία και παρουσιάζει το Τab Pro στις 12.2 ιντσες... κάποια στιγμή θα ξεμείνει από ίντσες.

Επίσης δεν έχασε ευκαιρία να αντιγράψει το UI των Windows tiles. Οτι κινείται κοπιάρετε χωρίς πολλά πολλά μέχρι να τους κάτσει. 

http://arstechnica.com/gadgets/2014/01/samsung-announces-full-range-of-android-tablets-with-windows-8-style-home-screen/

Btw αυτό σας θυμίζει κάτι? 

http://www.slashgear.com/samsung-ativ-one7-2014-edition-aio-has-full-hd-display-and-storage-boost-06311615/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...