Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας, 

έλεγα να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου και κατέληξα στην Link.png Site: MSI R9 270x Hawk , η οποία φαίνεται μια χαρά, καλή θερμική συμπεριφορά κλπ. 

Το πρόβλημα μου είναι ότι γενικά το μοντέλο δεν υπάρχει στην αγορά. Στην Ελλάδα την Link.png Site: πουλάει μόνο το PC1 ενώ και εξωτερικό περίπου τα ίδια. 

Λόγω του ότι κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα (Οκτ. 13) μου κάνει εντύπωση που η κάρτα είναι "εξαφανισμένη", μήπως μπορεί να το εξηγήσει κάποιος; 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Επεξ/σία από Elven_King
Δημοσ.

Δεν μου κανει εντυπωση οταν υπαρχει η http://www.skroutz.gr/s/4244025/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-Battlefield-4-Limited-Edition-GV-R927XOC-2GD-GA.html με 22ευρω λιγοτερα και παιχνιδι δωρο που μπορεις να το πουλησεις μεχρι και 20-25ευρω(αν εισαι τυχερος :P) :D. Και αλλωστε στα χρηματα αυτα της Hawk υπαρχει και η Gtx 760 που ειναι αρκετα δυνατη για τα χρηματα της.

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει η Gigabyte, αχρειάστα μεγάλη. Μην κοιτάς την τιμή του PC1, την έχει χτυπήσει επειδή δεν την έχει κανένας άλλος, γύρω στα 200€ κοστίζει - όσο και η Gigabyte δλδ. 

Πάντως και στο εξωτερικό είναι παντού out of stock, περίεργο δεν είναι; 

Δημοσ.

Οπως σου ειπε ο Fulgore, οταν στην αγορα παιζει η 270x της Gigabyte και πουλαει αβερτα ειναι δωρο αδωρο τα μαγαζια να στοκαρουν τη συγκεκριμενη καρτα..

Αν δεις στο Skroutz, τη Hawk την ειχα και αλλα μαγαζια πριν μισο + μηνα, τωρα κανενα (εκτος του PC1).

Δημοσ.

Με βλέπω να πηγαίνω για την Asus πάντως αν δεν εμφανιστεί πάλι η MSI. Η gigabyte είναι όντως καλή αλλά δεν τη βλέπω να χωράει στο κουτί και βαριέμαι τώρα να μετράω εκατοστά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...