Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστυχως τα παιχνιδια που ανεφερες μονο της προκοπης δεν ειναι..

killer instinct: ηθελα πολυ να ηταν διαφορετικα τα πραγματα μιας και ειμαι μεγαλος φανατικος των 2 πρωτων τιτλων αλλα ας ημαστε ρεαλιστες.. beat em up με ενα παικτη.. πραγματικα οι online αγωνες του ειναι για κλαμματα (μιας και δεν παιζει και offline δηλαδη)... jago vs jago. next fight: jago vs jago next fight: jago vs jago...

και σκας το 50ρι για αλλους 5 παικτες και εχεις ενα beat em up με... 6 παικτες και... 4 πιστες; 

forza motorsport 5: αν και το σκεφτομουνα να το παρω (γραφικα φαινεται πολυ ομορφο), ΚΑΙ τα 3 κυριαρχα περιοδικα του χωρου (gamesmaster, games tm, edge) το εθαψαν κανονικα αφου η πιο καλη βαθμολογια που του εδωσαν, ειναι 7/10.

τα υπολοιπα παιχνιδια που αναφερεις ειναι multiformat εκτος απο το ryse που επισης ειναι μετριο με βαθμολογιες σε ολο το διαδικτυο απο 6/10 εως 7/10..

το dead rising 3 ειναι οντως πολυ καλο αλλα δεν θα το ελεγα πως ειναι ο λογος να παρει καποιος xbox one.

σιγουρα τα games Που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι λίγα και δεν δικαιολογούν το έξοδο της κονσολας. 

Αυτο που θελω να πω είναι οτι games Υπαρχουν και ειναι μια χαρα. Τις βαθμολογιες σε περιοδικα και site λιγο τις λαμβάνω υποψιν μου. Το killer instinct me 20 ευρω έχεις 6 χαρακτήρες + άλλους 2 που θα κυκλοφορησουν σύντομα. Online παίζει άψογα χωρις lag και offline επίσης παίζει μια χαρα με 2 players. ΤΟ forza είναι πραγματικά υπέροχο, 1080p 60fps...ο μονος λογος για χαμηλές βαθμολογίες είναι τα microtransactions (τα οποία τα βελτιώσανε με update) αλλά και οι έλλειψη αυτοκινήτων-πιστων.

To ryse είναι κινηματογραφικη εμπειρία με τρομερα γραφικά. Μειονέκτημα του το σχετικά σύντομο singleplayer 7-8 ώρες. Αλλά υπάρχει coop online που σε κραταει πολλές ώρες. Αυτοι που βλέπουν 16 καρε κατι δεν βλέπουν καλα. 

Οσοι τα δουνε αυτα τα games και τα παίξουνε θα συμφωνήσουν μαζί μου...

Δημοσ.

Δυστηχως τα exclusives που αναφερεις,αποοτι φενεται δεν ειναι τοσο καλα στο να πουλησουν περισσοτερα  απο το Fifa 14 τον Νοεμβριο στην Αμερικη μηνα κυκλοφοριας των 2 νεων κονσολων http://www.gameslife.gr/top-10,και στην Αγγλια βεβαια για το μηνα Δεκεμβριο δεν ειναι και πολυ καλυτερα τα πραγματα απο πλευρας exclusives.

Οσο για τα Nba2k14,fifa,Call Of Duty και BF4 ειναι παιχνιδια που βγαινουν και σε Ps3/Xbox360 αρα δεν δικαιολογουν την αγορα day One Κονσολας.

σπάνια στην ευρώπη βρίσκεις games που πουλάνε περισσότερο απο fifa/pro/gta/cod. Πόσο μάλλον τώρα...

Δημοσ.

Μπράβο και στις 2 κονσόλες. Όσο περισσότερες πωλήσεις κάνουν, τόσο πιο πολλά θα επενδύουν οι εταιρίες παιχνιδιών, και θα βγουν σύντομα καλά παιχνίδια.

Δημοσ.

δυστυχως τα παιχνιδια που ανεφερες μονο της προκοπης δεν ειναι..

killer instinct: ηθελα πολυ να ηταν διαφορετικα τα πραγματα μιας και ειμαι μεγαλος φανατικος των 2 πρωτων τιτλων αλλα ας ημαστε ρεαλιστες.. beat em up με ενα παικτη.. πραγματικα οι online αγωνες του ειναι για κλαμματα (μιας και δεν παιζει και offline δηλαδη)... jago vs jago. next fight: jago vs jago next fight: jago vs jago...

και σκας το 50ρι για αλλους 5 παικτες και εχεις ενα beat em up με... 6 παικτες και... 4 πιστες; 

forza motorsport 5: αν και το σκεφτομουνα να το παρω (γραφικα φαινεται πολυ ομορφο), ΚΑΙ τα 3 κυριαρχα περιοδικα του χωρου (gamesmaster, games tm, edge) το εθαψαν κανονικα αφου η πιο καλη βαθμολογια που του εδωσαν, ειναι 7/10.

τα υπολοιπα παιχνιδια που αναφερεις ειναι multiformat εκτος απο το ryse που επισης ειναι μετριο με βαθμολογιες σε ολο το διαδικτυο απο 6/10 εως 7/10..

το dead rising 3 ειναι οντως πολυ καλο αλλα δεν θα το ελεγα πως ειναι ο λογος να παρει καποιος xbox one.

Φίλε, μάλλον πρέπει να αλλάξεις πήγες πληροφόρησης. Το να μένεις στο οτι κάποια site δεν σημαίνει τίποτα. Σε κανα blog μπήκες. Ρητορικό ερώτημα. Το παιχνίδι επειδή το έχω, παράμένει στην ίδια πορεία και ακόμα καλύτέρο, μόνο που αυτή τη φορά πρέπει να έχεις και βαλίτσες με " κολλύρια". Το παιχνίδι έχει μόνο ένα αρνητικο (και αναφερομαι φυσικά για το Forza) που δεν έχει σχέση τόσο με το ίδιο το παιχνίδι, όσο με την φιλοσοφία της Turn 10 να έχει μικρό αριθμό αυτοκινήτων σε σχέση με τους προκατόχους του και με το γεγονος οτι για να μεγαλώσεις την γκάμα των αυτοκινήτων το  pass είναι άλλα 60€, όντως κοροιδία. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν επηρεάζει το ίδιο το παιχνίδι. Μιλάμε για ξεκάθαρο 9+.

Το killer instinct είναι στα 20€ και όχι στα 50€ (και εγω δεν τρελάθηκα αλλα για 20€ ίσως)

Για αρχή έχοντας Forza5, DeadRising3, CoD, nba 2k14, fifa και NFS Rivals μια χαρά την βγάζεις μέχρι το Μάρτη όταν έρχεται το next big thing (βλέπε Titanfall).

Και προς Θεού όχι άλλες ισοπεδωτικές αντιλήψεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά πουλάει το one, αλλά φαίνεται οτι το PS4 πουλάει καλύτερα. Λογικό είναι αφού έχουν και σοβαρή διαφορά τιμής. Σίγουρα θα ακολουθήσει ανακοίνωση απο τη sony.

Δημοσ.

Το Ps4 παντως δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στην Ιαπωνια(που λογικα και θα εχει το μονοπωλιο για αυτονοητους λογους :P),αρα θα ανεβουν αρκετα οι πωλησεις του μεχρι το τελος Φεβρουαριου.

Δημοσ.

στον πολεμο των ανακοινώσεων και του marketing καλα είναι τα νούμερα αλλα έχει σημασία για οσους ενδιαφέρονται οτι το ps4 αυτη την στιγμή κυκλοφορεί σε 53 χώρες ενω το Χ1 σε 13. Επίσης σε αυτα τα νούμερα η sony συνηθίζει να αναφέρεται σε πωλήσεις που έχει κάνει προς retailers(units shipped) ενω η ms αναφέρεται σε πωλήσεις προς καταναλωτές (units sold).

Φυσικά όλα αυτά λίγο επηρεάζουν εμάς καθώς αυτό που θα έπρεπε να μας νοιάζει είναι τα αξιόλογα Games-hardware. Κάτι το οποίο υπάρχει και στις 2 κονσόλες αυτή την στιγμή..

Δημοσ.

Φίλε, μάλλον πρέπει να αλλάξεις πήγες πληροφόρησης. Το να μένεις στο οτι κάποια site δεν σημαίνει τίποτα. Σε κανα blog μπήκες. Ρητορικό ερώτημα. Το παιχνίδι επειδή το έχω, παράμένει στην ίδια πορεία και ακόμα καλύτέρο, μόνο που αυτή τη φορά πρέπει να έχεις και βαλίτσες με " κολλύρια". Το παιχνίδι έχει μόνο ένα αρνητικο (και αναφερομαι φυσικά για το Forza) που δεν έχει σχέση τόσο με το ίδιο το παιχνίδι, όσο με την φιλοσοφία της Turn 10 να έχει μικρό αριθμό αυτοκινήτων σε σχέση με τους προκατόχους του και με το γεγονος οτι για να μεγαλώσεις την γκάμα των αυτοκινήτων το  pass είναι άλλα 60€, όντως κοροιδία. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν επηρεάζει το ίδιο το παιχνίδι. Μιλάμε για ξεκάθαρο 9+.

Το killer instinct είναι στα 20€ και όχι στα 50€ (και εγω δεν τρελάθηκα αλλα για 20€ ίσως)

Για αρχή έχοντας Forza5, DeadRising3, CoD, nba 2k14, fifa και NFS Rivals μια χαρά την βγάζεις μέχρι το Μάρτη όταν έρχεται το next big thing (βλέπε Titanfall).

Και προς Θεού όχι άλλες ισοπεδωτικές αντιλήψεις. 

Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα. Τα reviews Που υπάρχουν σε διάφορα site ειναι υποκειμενικά και λίγο θα έπρεπε να μας επηρεάζουν. Για παράδειγμα όλοι θάψανε το crimson dragon (xbox one). Εγώ από την άλλη το καταευχαριστιέμαι. Ίσως να νοσταλγώ το sega saturn και το panzer dragoon, σημασία έχει οτι αν ακουγα τον κάθε reviewer δεν θα έπαιζα ποτε κάποια games τα οποία έχω λιώσει στο παρελθόν. Games σαν το forza και το ryse αξίζουν 9+ μόνο και μόνο για το γραφικό, το Gameplay και την εμπειρία. Είναι αδιανόητο να τα παίξει κάποιος και να πει οτι δεν του άρεσαν. 

Δημοσ.

Πουλάει ένα εκατομμύριο συσκευές σε μια μέρα και σε ενάμιση μηνά έχει πουλήσει μόνο 3 εκατομμύρια, ελέγχει κάνεις τι πουλάει ή ότι θέλει δηλώνει ?

Δημοσ.

σιγουρα τα games Που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι λίγα και δεν δικαιολογούν το έξοδο της κονσολας. 

Αυτο που θελω να πω είναι οτι games Υπαρχουν και ειναι μια χαρα. Τις βαθμολογιες σε περιοδικα και site λιγο τις λαμβάνω υποψιν μου. Το killer instinct me 20 ευρω έχεις 6 χαρακτήρες + άλλους 2 που θα κυκλοφορησουν σύντομα. Online παίζει άψογα χωρις lag και offline επίσης παίζει μια χαρα με 2 players. ΤΟ forza είναι πραγματικά υπέροχο, 1080p 60fps...ο μονος λογος για χαμηλές βαθμολογίες είναι τα microtransactions (τα οποία τα βελτιώσανε με update) αλλά και οι έλλειψη αυτοκινήτων-πιστων.

To ryse είναι κινηματογραφικη εμπειρία με τρομερα γραφικά. Μειονέκτημα του το σχετικά σύντομο singleplayer 7-8 ώρες. Αλλά υπάρχει coop online που σε κραταει πολλές ώρες. Αυτοι που βλέπουν 16 καρε κατι δεν βλέπουν καλα. 

Οσοι τα δουνε αυτα τα games και τα παίξουνε θα συμφωνήσουν μαζί μου...

το ryse ειναι η μεγαλυτερη πατατα μεχρι στιγμης για το one...με βαθμολογιες γυρω στα 5/10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...