Katman21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα σας,Δεν μου βγαίνει με τίποτα στο να πάρω ένα συγκεκριμένο ID του κάθε χρηστη που να μην έχει σχέση με Login.. Δηλαδή του δηλώνω και λέω π.χ: <a href="profile.php?id=<?php echo ($row['uid']); ?>">Οποιοσδήποτε χρηστης</a> Το uid είναι στον πινακα users που ορίζει αριθμητικά τον κάθε χρηστη! Αφού λοιπόν πάω στο αρχείο profile.php που του έχω ορίσει εκεί το mysql_query με SELECT για να διαβάσει της ανάλογες πληροφορίες για κάθε χρηστη(uid).. Δήλωσα Π.χ: $result = mysql_query("SELECT bla, bla, bla, FROM posts NATURAL JOIN users WHERE uid = '$uid'"); Στο WHERE που το εχω '$uid' μου το διαβάζει μονο με $uid = $_SESSION['uid']; δεν μου το διαβάζει ούτε με $_GET ούτε με $_REQUEST μου διαβάζει προφανώς με αυτόν που έχω κάνει login αλλα αυτό δεν το θέλω στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ άμα του το βγάλω και του βάλω αντί για '$uid' βάλω ένα uid που υπάρχει π.χ '1' ή '2' μου τα βγάζει μια χαρά.. Δεν μπορώ να καταλάβω που πρόκειται για λάθος παλιότερα μου δούλευε ένα ανάλογο που είχα κάνει.. Ευχαριστώ!
codesix Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Γιατί κάνεις join ? Εφόσον τα δεδομένα σου είναι στον ίδιο πίνακα ? Πιστεύω πως εκεί είναι το πρόβλημα. $result = mysql_query("SELECT uid, FROM `users` WHERE uid = '$uid'");
Katman21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Γιατί κάνεις join ? Εφόσον τα δεδομένα σου είναι στον ίδιο πίνακα ? Γιατί το έχω κάνει να συμπεριλαμβάνονται δυο πίνακες: SELECT posts.*, users.photo_profil, users.uid FROM posts NATURAL JOIN users WHERE uid = '$uid'
codesix Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 αα ΟΚ συγνώμη νόμιζα τράβαγες data απο 1 table
geomagas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Διότι προσπαθείς να το αντιστοιχίσεις με το $_GET['uid'] ενώ στο link του έχεις βάλει profile.php?id=.... uid != id
Katman21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δεν το πιστεύω χίλια ευχαριστώ @geomagas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα