Legolas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια, εχω το εξης προβλημα.... ενω διαχειριζομαι μεσω xampp το wordpress στον υπολογιστη μου, το θεμα που εχω, μπηκα στο κωδικα του και μερικες λεξεις τις αλλαξα. Π.Χ το older posts το εκανα παλαιοτερες αναρτησεις... αποθηκευσα ως utf-8 και ολα οκ.... Οταν το ανεβαζω στο server που εχω αγορασει η λεξη "παλαιοτερες αναρτησεις " εμφανιζεται με ερωτηματικα.... Τι μπορει να φταιει ? Η διαφορετικη εκδοη του apache ή mysql ? Μπορει να διορθωθει ? Επικοινωνησα και με τεχνικη υποστηριξη του server αλλα δεν βγαλαμε ακρη... Καμια ιδεα?
hostdog Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα Legolas και χρόνια πολλά, Καλό είναι στην σελίδα σου να περιέχεται στην HTML: <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="content-type">ή έστω <meta charset="UTF-8" /> Τέλος, σιγούρεψε, μέσω ενός editor σαν το Notepad++, ότι αποθηκεύεις τα αρχεία που έχεις αλλάξει με κωδικοποίηση "UTF-8 Without BOM". Φιλικά, Παναγιώτης
Legolas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 σε ποιο σημειο του κωδικα το βαζω αυτο ? μετα το head? ευχαριστω για την απαντηση σου, καλη χρονια σου ευχομαι
Legolas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 εκανα κωδικοποίηση "UTF-8 Without BOM". και έστρωσε. σε ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα