kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει παλι θεμα στο myphone για τις αγορες απο κινα αν θελεις ψαξε να το βρεις
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μπα την εχω ήδη στον κόσμο των κινεζικων και έχει μαγευτεί. Εγώ τώρα περιμένω να βγει το gionee elife e7 (ινδικό νομίζω). Φοβερή συσκευή. Μπαταρίες δεν μπορώ να πάρω και απο δω; Μπαταριες δεν νομιζω να βρεις εδω και δεν νομιζω να ειναι και φτηνες.ενω ebay.....θα ειναι καλυτερες οι τιμες.εκτος αν το δινουν με 2 μπαταριες απο την αρχη. Σίγουρα αλλά 1830mAh για 5" δεν τα λες και πολλά. ναι δεν ειναι πολλα Indeed.αν και με λιγα ευρω μπορει να υπαρχει καμια High capacity κινεζικη και αυτη Τι να κάνω που δεν έχει 2 ram. Δεν είναι για μένα, αλλα θα δείξει πως θα παει. Μακάρι να πανε όλα καλά, και με την 4.2 έκδοση να μην κολλάει, αλλιώς ποιος την ακούει αφου ειναι το πρωτο κινητο δεν θα εχει πολυ σημασια.ας μαθει με αυτο πρωτα και μετα παιρνει αλλο.
elise Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREK2 παρε αυτο και ασε τα κινεζικα
Nihilist Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μην υποτιμάς την Κίνα. Τσέκαρε Gionee Elife E7 Blu Pure Life Meizu MX3 Zte Nubia z5s Xiaomi mi3
elise Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 τιποτε δεν υποτιμαω θα πρεπει να σκεφτεις , υποστηριξει σε software και υποστηριξη σε service.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μην υποτιμάς την Κίνα. Τσέκαρε Gionee Elife E7 Blu Pure Life Meizu MX3 Zte Nubia z5s Xiaomi mi3 το κακο ειναι μην σου παθει κατι γιατι μετα θα πρεπει να τρεχεις λιγακι.βεβαια η τιμη που θα το εχεις παρει σιγουρα θα εχει τεραστια διαφορα απο οτι ενα παρομοιο brand κινητο.
kataramenos32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREK2 Ναι παρε κινητο με 8GB χωρις SD να εχεις 4 διαθεσιμα. Κανα 2 games και μερικες εφαρμογες και γεμισε παρε αυτο και ασε τα κινεζικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα